درایورهای سخت افزاری را در مک KEXT می نامند واصلاح درایور کاربردی نداره
سیستم مک بر خلاف ویندوز اصلا درایور نداره و مانند لینوکس همه چیز فولدر هست
درایورهای سخت افزاری را در مک KEXT می نامند واصلاح درایور کاربردی نداره
سیستم مک بر خلاف ویندوز اصلا درایور نداره و مانند لینوکس همه چیز فولدر هست
Last edited by IrNCO; 29-05-2010 at 16:02.
محسن جان اتفاقا جرقه طبیعی نیست اما ما چون زیاد تو ایران می بینم برامون طبیعی شده اما نباید جرقه بزنه
چون اتاق من از این پریزهای ضد جرقه استفاده می کنه که مثل سیم ارت عمل می کنه و نباید جرقه بزنه اما از مو قعی که کابل شارژ رو با تبدیل به پریز وصل میکنم جرقه می زنه برای همین که گفتم بهتر نیست از همون کابلهای خود اپل استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من قبلا از تبدیل زیاد استفاده کردم مثلا پرینتر hp ام باید تبدیل بخوره اونم وقتی وصل میکنم جرقه میزنه
حالا می خواستم بدانم این بسته کابلهای اپل بهتر از تبدیل هست نه!!!!!!!!!!!!!!
نه ، شما با win clone از پارتیشن ویندوز ت ایمیج بگیر! و ایمیج رو تو پارتیشن مک ذخیره کن!
حالا با تایم ماشین از پارتیشن مک بکاپ بگیر!
اول با ماشین زمان پارتیشن مک رو ریستور میکنید ، بعد با مک بوت میکنید و Win clone رو باز میکنید و پارتیشن ویندوز رو ریستور میکنید!بعد اینطوری اگر کل هارد رو فرمت کنم ماشین زمان میتونه هم مک هم ویندوز رو برگردونه ؟؟؟
ماشین زمان ایمیج نمی گیره ، بلکه به صورت حرفه ای بکاپ میگیره!و اخر اینکه ایمیجی که دو تا نرم افزار میگیرین حجم زیادی اشغال نمیکنه
ولی ایمیجی که win clone میگیره! به اندازه ی پارتیشن ویندوزتون حجم میگیره!
Last edited by Microsoft24; 29-05-2010 at 17:58.
این درسته!![]()
من این پک رو دارم! البته بیشتر برای آیپاد و آیفون ازش استفاده میکنم!
ولی تبدیلی که برای برق ایران تو این پک هست خیلی مفیده!
پیشنهاد نمیکنم ، حتما بخرید! ولی بخرید ضرر نمی کنید!![]()
اولا ، دوستمون گفته : داریو ، نه داریور!
در ثانیه ، KEXT به درایور های هکینتاش گفته میشه! نه مکینتاش !
و در آخر هم درایور های مک ، همراه سیستم عامل و به صورت پیش فرض نصب میشند!و به هیچ وجه فولدر ، فولدر نیستند!
---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
100 درصد تایید میشه!
شاید باورتون نشه ، ولی پریز های خونه ی من ، ارت دارند!چون اتاق من از این پریزهای ضد جرقه استفاده می کنه که مثل سیم ارت عمل می کنه و نباید جرقه بزنه اما از مو قعی که کابل شارژ رو با تبدیل به پریز وصل میکنم جرقه می زنه برای همین که گفتم بهتر نیست از همون کابلهای خود اپل استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر خوبیه!چون من قبلا از تبدیل زیاد استفاده کردم مثلا پرینتر hp ام باید تبدیل بخوره اونم وقتی وصل میکنم جرقه میزنه
حالا می خواستم بدانم این بسته کابلهای اپل بهتر از تبدیل هست نه!!!!!!!!!!!!!!![]()
این پک رو کجا داره؟قیمت؟
این پک رو الماس پایتخت و نقش وکلا همه فروشنده های اپل دارن
قیمتش هم 60 تومان هست
امید بده من رو تعلیق عضویت کنن تا از دست سوالاتم خلاص شی
ببین هارد من 500 گیگ هست ببین به نظرت من چقدر از این مقدار به پارتیشن ویندوز اختصاص بدم
الان دوباره فقط مک دارم و ویندوز رو پاک کردم می خوام دوباره نصب کنم حالا چقدر فضا به ویندوز اختصاص بدم که هم زیاد از پارتیشن مک کم نشه هم وقتی از درایو ویندوز ایمیج میگیرم دوباره زیاد از پارتیشن مک اشغال نشه
و اینکه ببین هر بار که با win clone ایمیج بگیرم جایگزین ایمیج قبلی میشه دیگه یعنی ایمیج قبلی رو به روز میکنه؟؟/
باسلام خدمت دوستان
من یه مشکلی دارم واسه پارتیشن بندی
لبتاپ رو تازه خریدم
ویندوزش 7
و مدلش اچ پی dv6t 2300
با چه نرم افزاری می تونم پارتیشن بندیش کنم
واقعا عاجز شدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)