دمای قطعات رو چک کنید ببینید تا چه حد بالا میره . میتونید از نرم افزار everest ورژن جدیدش برای چک کردن استفاده کنید.
دمای قطعات رو چک کنید ببینید تا چه حد بالا میره . میتونید از نرم افزار everest ورژن جدیدش برای چک کردن استفاده کنید.
مطمئنآ از روشن بودن زياد كه نيست من تا 6 ساعت هم باهاش كار كردم.
نميدونم شايد محل دستگات گرمه و خيلي داغ ميكنه
این دما بعد از حدود 30 دقیقه روشن بودن.
Temperatures:
CPU 45 °C (113 °F)
CPU #1 / Core #1 47 °C (117 °F)
CPU #1 / Core #2 44 °C (111 °F)
Aux 47 °C (117 °F)
DIMM 45 °C (113 °F)
GPU Diode (DispIO) 50 °C (122 °F)
GPU Diode (MemIO) 50 °C (122 °F)
CPU 3213 RPM
Last edited by popp; 22-05-2010 at 10:16.
پس مشکل از دما نیست . دقیقا بعد از زمان مشخصی خاموش میشه؟
حالا این کارو انجام بدید وقتی restart میکنید f2 رو بزنید و به setup برید و چند ساعت منتظر باشید
اگه restart شد که مشکل سخت افزاری داره و برید سراغ گارانتی اگر هم که نشد حتما مشکل از ویندوزه یا نرم افزار خاصی که شاید نصب کردید یا ویروس
کلا یه ویندوز سون دیگه نصب کنید یعنی غیر از این dvd که دارید شاید dvd ویندوز شما مشکل داره . اگر 64 بیتی نصب کرده بودید 32 بیتی نصب کنید . اگرم 32 بیتی نصب کرده بودید حالا 64 بیتی .
سلام دوستان
اين گرافيك Ati Raedon Hd 4330 به صورت AGP هست يا PCI?
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
كسي از دوستان اين كرك رو تست كرده ؟مشكلي نداشته ؟
يه با مرام ميومد اين كرك زيگورات رو اين جا آپلود ميكرد ما ديگه با اين زانو درد و كمر دردپا نشيم تا اون جا بريم
راستي يه مشكلي كه اخيرا واسم پيش اومد بعضي اوقات يك دفعه خيلي داغ ميكنه من اوايل فكر ميكردم هنگام بازي يا ......
ولي بعضي اوقات وقتي هيچ كاري هم نميكنم يكهو داغ ميشه به نظر دوستان دليل چي ميتونه باشه ؟
این کارو کردم restart نشد. یعنی سخت افزاری نیست؟
چطور میتونم یه ویندوز مطمئن پیدا کنم؟ سراغ دارین شما. این ویندوز ماله مجموعه سی دی های لرد بود. ماله خوده dell هم ویندوزش active نمیشد. هی پیام میداد واسه همین عوض کردمش. شما ویندوز 7 رو از کجا نصب کردین؟
ممنونم از کمکتون
ولی من هنوز مطمئن نیستم از ویندوز باشه آخه قبل ریست شدن پیغامی نمیده. یه دفعه ای ریست میشه. ولی امیدوارم سخت افزاری نباشه در این موردم یه توضیحی بدی ممنون میشم.
از ویروس به احتمال زیاد نیست چون ویروس یاب یک میلیون تومنی nod نصب کردم.
Last edited by popp; 23-05-2010 at 18:33.
فعلا بهترین کار اینه که همون ویندوزی که داشتید و اکتیو نمیشد رو نصب کنید و با این فایل که اپلود کردم اکتیوش کنید تا ببینیم نتیجه چیه .
1564 من هم ظرف این 10 روز که داشتم 3 بار هنگ کرده . من hp dv6 داشتم عوض کردم بخاطر lcd اما یجورایی داره اذیت میکنه این 1564 . لپتاپ بدی نیست اما به نظر من hp صرف نظر از lcd کلا همه چیش بهتر و با کیفیت تره . من ظرف 11 ماه که hp داشتم حتی 1 بار هم هنگ نکرد و دقیقا مصداق اینه که هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به هر حال امیدوارم که 1564 بیشتر از این مشکل ساز نشه . البته بحث اورجینال بودن ویندوز هم مهمه
من رو hp ویستا اورجینال داشتم و به شدت از همه چی غیر از lcd راضی بودم
از مشکلات دیگه 1564 کار کردن زیاد فن با دور بالاست و مشکل دیگه اینه که تاچ پدش خیلی خوب نیست اما خوبه
اینها همه نسبی هست نسبت به hp که داشتم اینجوریه
عزیز شما خودت همین ویندوزو نصب کردی؟ اگر سیستم شما هم هنگ میکنه که من باز ویندوزه dell رو نصب نکنم .
برم سراغ یه ویندوزه 7 دیگه.
سیستم خودت چرا هنگ میکنه؟
نه من اون ویندوزو ندارم یه چیز دیگه هست مال من ، دلیل هنگ رو هم دقیقا نمیدونم . اصلا حوصله نصب دوباره ویندوزو ندارم . مگر اینکه بیشتر بشه مشکل
از دوستانی که 1564 دارن این مشکل رو دارن یا نه ؟ امیدوارم که سخت افزاری نباشه چون یکی از آشناها هم تا حدی مشکل داره با 1564 فعالیت های غیر طبیعی داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)