تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 86 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 857

نام تاپيک: سی دی رایتر و دی وی دی رایتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    خسته نباشيد
    من dvdwriter LG خريدم نصب كردم ولي DVD رايت نمي كند روي تمام سيستم ها دي وي دي رايت ميكند غير از سيستم خودم من ويندوز نرم افزار ها و كابل IDE را هم تعويض كردم ولي هيچ فرقي نكرد حتي دي وي دي رايتر را بردم گارانتي و چون آشنا بود يك دونه نو گرفتم ولي فرقي نكرد فقط دي وي دي رايت نمي كند ولي سي دي رايت مي كند و دي وي دي مي خواند وليرايت نمي كند متوجه اشكالي شدم وقتي سيستم را ريست مي كنيم در سي دي رام و دي وي دي رايتر داخل نمي ره ولي قبلا مي رفت بايس را هم به حالت پيش فرض در آوردم (چند بار) ولي
    فرقي نكرد ممكن است از مينبرد باشد آگر هست من چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

ممنون متشكر

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

مدل رایترت را بگو

داره خودمونی میشه YasharX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

قیمت پلکستور 751 ، 58 تومن با گارانتی سریر .

به نظرتون پایونیر Xlc بهتره یا پلکستور 751 یا صبر کنم برای پلکستور 760 ؟!

درسته که 2 -3 ماه پیش قیمت 751 ، 80 تومن بوده !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه rax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

كسي نيست جواب بده؟؟؟؟؟؟/
    PX-740A (BenQ DW1640) → PX-750A (TEAC DV-W516E) PX-751A (BenQ DW1670)

پلکستور بعد از مدل 716 دیگه درایو تولید نکرده..کما اینکه 716 هم خیلی درایو مالی نیست به نسبت درایوهای فعلی ..

مدلهایی که شما گفتی همگی ساتا هستن و این به کنار...بهتر به جای اونا رو لایتان ساتا فکر کنی..هم قیمتش بهتره هم درایو خیلی جدیدتریه و امکاناتش خیلی بیشتره..

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

پلکستور بعد از مدل 716 دیگه درایو تولید نکرده..کما اینکه 716 هم خیلی درایو مالی نیست به نسبت درایوهای فعلی ..

خیلی ببخشید اگر پلکستور بعد از 716 دیگه تولید نکرده پس چرا در سایتش مدل های دیگر هم است ؟ در ضمن اگر 751 oem هستش بقیه مارک ها هم اینجوری هستند مثلا همین سونی ؟ فکر کردی سوونی می آید خودش برای شما dvd یا Cd رایتر بزنه عمرا. من جایی ندیدم از این 751 بنچ مارک و یا مقاله ای اگر شما دارید بگید . من خودم در سایت پلکستور به زبان ژاپنی با ترجمه گوگل همه امکاناتش را دیدیم . حالا خود دانی.
    قبول که پلکستور قیمت بالای داره . برای خود من هم سوال که این ها که همشون ساخت چین هستند چرا اینقدر گرون هستند ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

خیلی ببخشید اگر پلکستور بعد از 716 دیگه تولید نکرده پس چرا در سایتش مدل های دیگر هم است ؟ در ضمن اگر 751 oem هستش بقیه مارک ها هم اینجوری هستند مثلا همین سونی ؟ فکر کردی سوونی می آید خودش برای شما dvd یا Cd رایتر بزنه عمرا. من جایی ندیدم از این 751 بنچ مارک و یا مقاله ای اگر شما دارید بگید . من خودم در سایت پلکستور به زبان ژاپنی با ترجمه گوگل همه امکاناتش را دیدیم . حالا خود دانی.
    قبول که پلکستور قیمت بالای داره . برای خود من هم سوال که این ها که همشون ساخت چین هستند چرا اینقدر گرون هستند ؟

بله 100% سونی هم OEM هستش..این واضح تر از واضحه..بچه 5 ساله هم میدونه سونی سری 800 رو لایتان ساخت..سری 810 رو بنکیو( 1640) و سری 820 هم مدل همین 751 هستش یعنی بنکیو 1670 و سری 830 هم سامسونگ 182...

شما میدونی ارزش برند تجاری یعنی چی؟ یعنی اینکه من نوعی میرم بازار.. میبینم 1 MP3 پلیر هست روش زده سونی.. کنارش یه دونه کپ همون هست روش زده شین جونگ.. کدومو میخری؟ یا واضحتر.. شما میری بازار.. میبینی یه مادربرد روش زده فاکسکان.. رو دومی زده سویو..کپ هم..حتی یه موفرق ندارن.. هر دو رو فاکسکان ساخته..ولی چون من نوعی سویو رو میشناسم نه فاکسکان میرم اون رو میخرم.. حتی به قیمت بالاتر..

امکاناتی که شما میگی مگه چیز خارق العاده ای هستش؟ یه نگاه به درایوهایی مثه LG H42N و LITE-ON LH-20A1P
    بکن که حدود 40 تومن هستن.. بعد بگو امکانات..

مقاله هم دارم ولی درایو 751 توزیع اروپایی نداره..هر چی ریویو و مقاله هست اسیایی هستش:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.C.
    Guest

پيش فرض

سلام
    درایور های دیگه از پلکستور بهترن !
    از لحاظ قیمت میگید یا ............

چند وقت پیش Px-755 Sa گرفتم حرف نداره
    این تکنولوژی ها رو روی هیچ درایوری ندیدم
    Q-Check
    GigaRec
    VariRec
    AutoStrategy
    PowerRec
    SilentMode
    SecuRec
    فقط GigaRec ش 100 امتیازه یک و خرده ای گیگ روی سی دیه 700 مگی

آیا شرکت دیگری درایور با این توان ساخته ؟

اگر شما دید به هم اطلاع بدید, لطفا

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام
    درایور های دیگه از پلکستور بهترن !
    از لحاظ قیمت میگید یا ............

چند وقت پیش Px-755 Sa گرفتم حرف نداره
    این تکنولوژی ها رو روی هیچ درایوری ندیدم
    Q-Check
    GigaRec
    VariRec
    AutoStrategy
    PowerRec
    SilentMode
    SecuRec
    فقط GigaRec ش 100 امتیازه یک و خرده ای گیگ روی سی دیه 700 مگی

آیا شرکت دیگری درایور با این توان ساخته ؟

اگر شما دید به هم اطلاع بدید, لطفا

موفق باشید

اینا که شما بهش میگی تکنالوژی همه درایوهای عالم دارن.. فقط گیگا رک یه نوع رکورد نرم افراریه.. که خود درایو فقط میتونه بخونه... من میگم اصلا این درایوها ساخت پلکستور نیست.. شما میگی شرکت دیگه ای میتونه ؟
    وقتی اصل درایو رو جای دیگه ساخته ( اون فایل 751 که بالا گذاشتم نمونه ملاحظه کنید بعد بگید درایوهای بالای 716 رو خود پلکشتور ساخته) همین امکنات درایو مرجع هم داره..

تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

فکر کنم این لینکو 100 بار گذاشتم:
    After the very successful release of Plextor's last drive, the 740A, the series continues with the release of yet another OEM drive, the PX-750A which bears the TEAC mark on it. The 750A is the "connecting bridge" to future Plextor releases, which are already well known in the DVD-Burner scene, and go by the model numbers of 755A and 760A, where we will be introduced to 10X +R DL speed and 18X+R writing speed with each release respectively.

همه درایوهای بعد از 716 از شرکتهای دیگه خریداری شدن..

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز خوب بودن رايتر كه به سوزاندنش نيست
    يك رايتر پسر خالم دارد به نام سامسونگ تا حالا CD را نسوزانده ولي اينقدر بد رايت مي كند كه درايورهاي ديگه از جمله VCD ها ضبطهاي ماشين اينها به سختي سي دي هاي رايت شده را توسط اين رايتر اجرا مي كنند و بعضي وقتها اجرا نمي كنند
    ولي رايتر من TDK هست ساخت چين نزديك به 4 سال هست هم CD -ROM و هم RW براي من با 52X سي دي Audio رايت مي كنم مي گذارم روي VCD ها و ضبطهاي ماشين به راحتي آنرا اجرا مي كنند 52X سي دي تصويري مي زنم
    يكي از خصوصيات خوب رايت دقت رايت هست دوست عزيز ديگر گذشت آن زمان كه رايترها CD مي سوزاندن
    من از اون رايترها داشتم
    rax به نظر شما الان كدام DVD RW توي بازار ايران خوب هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •