تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 2199 اولاول ... 3440414243444546474854941445441044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان منم میخوام از مین نت بگیرم . فقط یه سوال دارم . شرکت های اینترنت پر سرعت که adsl واگذار میکنند پهنای باند رو تا 1 یا 2 مگ باز میذارنند واسه دانلود میخواستم بدونم شرکت هایی که وایمکس ارائه میدهند هم همینطوری هست یا اینکه محدودش میکنند ؟
    اگه قرار باشه این همه پول رو واسه اکانت 128 کیلو بدی بعد نهایتش بتونی با 16 کیلو دانلود کنی که بری از صبانت بگیری که بهتره .
    چون من آلان دو سال هست که از adsl 128 شرکت هسا استفاده میکنم اوائل پهنای باند 1 مگ داشت ولی آلان محدودش کرده منم دیگه نمیخوام تمدیدش کنم . نظر دوستان رو میخواستم بدونم من چکار کنم ؟

مبین نت که هنوز کسی درست و حسابی مشترک نشده ببینیم چطوره ولی وایمکس ایرانسل که همون 16 کیلو رو میده.کلا قضیه adsl فرق میکنه.مقایسه نمیشه کرد.وایمکس سرویسای نامحدودش بصرفه تره

2. 2 کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان منم میخوام از مین نت بگیرم . فقط یه سوال دارم . شرکت های اینترنت پر سرعت که adsl واگذار میکنند پهنای باند رو تا 1 یا 2 مگ باز میذارنند واسه دانلود میخواستم بدونم شرکت هایی که وایمکس ارائه میدهند هم همینطوری هست یا اینکه محدودش میکنند ؟
    اگه قرار باشه این همه پول رو واسه اکانت 128 کیلو بدی بعد نهایتش بتونی با 16 کیلو دانلود کنی که بری از صبانت بگیری که بهتره .
    چون من آلان دو سال هست که از adsl 128 شرکت هسا استفاده میکنم اوائل پهنای باند 1 مگ داشت ولی آلان محدودش کرده منم دیگه نمیخوام تمدیدش کنم . نظر دوستان رو میخواستم بدونم من چکار کنم ؟
    دوست عزیز الان نمیشه نظر قطعی داد چون سرویس دوستان هنوز فعال نشده!
    ولی فکر نمیکنم سرعت سرویس 128 بالاتر از 16 کیلوبایت بره چون تعرفه های سرویس های با سرعت بالاترش خیلی نسبت به ADSL ارزونتره! و این امکان رو فراهم کرده برای کسانی که مشکلی از بابت معرفی نامه ندارن بتونن با قیمت مناسب از سرعت بالاتر استفاده کنن!
    البته فقط یه حدسه و تا وصل نشدن سرویس بچه ها نمیشه نظر قطعی داد!

4. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

یعنی اگه سرعت 1مگ رو خواسته باشم از adsl هم ارزونتر برام در میاد ؟ این معرفی نامه اگه از طرف دانشگاه هم باشه قبول میکنند ؟ نسبت به این معرفی نامه سخت گیری نمیکنند ؟

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یعنی اگه سرعت 1مگ رو خواسته باشم از adsl هم ارزونتر برام در میاد ؟ این معرفی نامه اگه از طرف دانشگاه هم باشه قبول میکنند ؟ نسبت به این معرفی نامه سخت گیری نمیکنند ؟

1مگ نامحدودش ماهی 80 تومنه که به نسبت از adsl ارزونتره. نامه از دانشگاه،نظام مهندسی،نظام پزشکی، نامه شرکت با سربرگ ...همه قبوله

7. 2 کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1مگ نامحدودش ماهی 80 تومنه که به نسبت از adsl ارزونتره. نامه از دانشگاه،نظام مهندسی،نظام پزشکی، نامه شرکت با سربرگ ...همه قبوله
    یعنی پزشک باید حتما بره از نظام پزشکی نامه بگیره؟ با مدارک خود طرف قبوا نمی کنند؟

9. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام من تاحالا از هیچ سرویس وایمکسی استفاده نکردم (ایرانسل و مبین نت) ولی درمورد آنتن های بتی اس و امواج موبایل یه تجربه هایی دارم

مثلا همین آنتن های تلوزیون وتقویت کننده های معمولی تاثیر فوق العاده ای روی امواج موبایل داره میتونید خودتون تست کنید کافی کوشیتونو بزارید روی بوستر

اگه میخواید بصورت دقیق تر آزمایش کنید از برنامه fieldtest استفاده کنید

تصورم اینه که بشه مدم های indoor روهم با این روش تقویت کرد

یعنی خودم که فکر میکنم حتما میشه

11. این کاربر از VISION بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohalls's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    پدر بنده یکی از مسئولان مبین نت هست
    دوستانی که از مبین نت گله داشتند بدونند که مبین نت خیلی وقته شبکش راه افتاده و در حال تسته و اینی که میبینید به مردم هنوز سرویس ندادند این است که میخوان سرویس کاملا مطمئن و با کیفیت و بدون قطعی به مردم تحویل بدهند
    من الان چند ماهه با سرعت 2 مگ در حال تست شبکه هستم که تا فردا پس فردا به سرعت فوق نجومی STM1 ارتقا پیدا می کنه
    STM1 یک اصطلاح مخابراتی هست یعنی 64 تا 2mb یا 128 mb که البته مودم های ایندور تا 15 مگ بیشتر جواب نمیدهند
    راستی اینم بدونید بد نیست که کل پهنای باند ایران 134 تا STM1 هست.
    من با 2mb با سرعت 250 KB دانلود می کنم
    مودم های indoor که با وای فای هست خیلی خوب هست ما تو خونه با 2 تا لپ تاپ و یک PC و 2 تا گوشی باهاش کانکتیم و میشه باهاش فیلم آنلاین دید.
    موبایلیتی که فعلا برای عموم فعال نیست هم خیلی خوب جواب میده البته تا محدوده تحت پوشش
    اگر دیدید از سرویستون راضی نیستید یا تحت پوشش شبکه نیستید میتونید مودم رو ببرید و پس بدهید و پولتون رو پس بگیرید
    این خبر رو بهتون بگم که 40 % سهام این شرکت به همراه اول فروخته شده و از این به بعد تمام BTS های همراه اول در اختیار شرکت هست و شرکت می تونه به راحتی شبکه رو گسترش بده .
    به نظرمن هر چه رقابت بین شرکتها بیشتر بشه تماما به نفع مشتری هست
    من آینده خوبی رو پیش رو می بینم سرعتها زیاد و قیمت برای مصرف کننده به حداقل می رسه
    دقیقا کاری که برای سیم کارت شد و دیدید که دست هر کسی هست وایمکس هم همینگونه میشه که در هر خانه باید حداقل یک وایمکس پر سرعت وجود داشته باشه.
    ما برای اجرای دولت الکترونیک مجبوریم به این سمت بریم
    آقا از بابات بپرس معرفی نامه پیگری می کنند !! اخه من دانشگام تموم شده از کجا معرفی نامه بیارم
    Last edited by mohalls; 25-08-2010 at 02:13. دليل: اشتباه تایپی

داره خودمونی میشه mohalls's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مثلا میتونم کارت دانشجویی بهشون بدیم ( کپی ) یا باید حتما" معذفی نامه باشه و سرعت هم توش قید باشه ؟

داره خودمونی میشه PhrenetiC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مثلا میتونم کارت دانشجویی بهشون بدیم ( کپی ) یا باید حتما" معذفی نامه باشه و سرعت هم توش قید باشه ؟
    دوست عزیز شما در هر صورت باید معرفی نامه رو برای دریافت سرعت بالا ارائه بدین و سرعت هم توش قید شده باشه .

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز شما در هر صورت باید معرفی نامه رو برای دریافت سرعت بالا ارائه بدین و سرعت هم توش قید شده باشه .
    من یه سوالی دارم تو معرفی نامه می شه فقط ذکر کرد سرعت بالای 128 که اگه مثلا خواستیم یه زمانی 256 رو به 512 تغییر بدیم بشه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •