مبین نت که هنوز کسی درست و حسابی مشترک نشده ببینیم چطوره ولی وایمکس ایرانسل که همون 16 کیلو رو میده.کلا قضیه adsl فرق میکنه.مقایسه نمیشه کرد.وایمکس سرویسای نامحدودش بصرفه تره
مبین نت که هنوز کسی درست و حسابی مشترک نشده ببینیم چطوره ولی وایمکس ایرانسل که همون 16 کیلو رو میده.کلا قضیه adsl فرق میکنه.مقایسه نمیشه کرد.وایمکس سرویسای نامحدودش بصرفه تره
دوست عزیز الان نمیشه نظر قطعی داد چون سرویس دوستان هنوز فعال نشده!
ولی فکر نمیکنم سرعت سرویس 128 بالاتر از 16 کیلوبایت بره چون تعرفه های سرویس های با سرعت بالاترش خیلی نسبت به ADSL ارزونتره! و این امکان رو فراهم کرده برای کسانی که مشکلی از بابت معرفی نامه ندارن بتونن با قیمت مناسب از سرعت بالاتر استفاده کنن!
البته فقط یه حدسه و تا وصل نشدن سرویس بچه ها نمیشه نظر قطعی داد!
یعنی اگه سرعت 1مگ رو خواسته باشم از adsl هم ارزونتر برام در میاد ؟ این معرفی نامه اگه از طرف دانشگاه هم باشه قبول میکنند ؟ نسبت به این معرفی نامه سخت گیری نمیکنند ؟
1مگ نامحدودش ماهی 80 تومنه که به نسبت از adsl ارزونتره. نامه از دانشگاه،نظام مهندسی،نظام پزشکی، نامه شرکت با سربرگ ...همه قبوله
یعنی پزشک باید حتما بره از نظام پزشکی نامه بگیره؟ با مدارک خود طرف قبوا نمی کنند؟
سلام من تاحالا از هیچ سرویس وایمکسی استفاده نکردم (ایرانسل و مبین نت) ولی درمورد آنتن های بتی اس و امواج موبایل یه تجربه هایی دارم
مثلا همین آنتن های تلوزیون وتقویت کننده های معمولی تاثیر فوق العاده ای روی امواج موبایل داره میتونید خودتون تست کنید کافی کوشیتونو بزارید روی بوستر
اگه میخواید بصورت دقیق تر آزمایش کنید از برنامه fieldtest استفاده کنید
تصورم اینه که بشه مدم های indoor روهم با این روش تقویت کرد
یعنی خودم که فکر میکنم حتما میشه![]()
آقا از بابات بپرس معرفی نامه پیگری می کنند !! اخه من دانشگام تموم شده از کجا معرفی نامه بیارم![]()
Last edited by mohalls; 25-08-2010 at 02:13. دليل: اشتباه تایپی
مثلا میتونم کارت دانشجویی بهشون بدیم ( کپی ) یا باید حتما" معذفی نامه باشه و سرعت هم توش قید باشه ؟![]()
دوست عزیز شما در هر صورت باید معرفی نامه رو برای دریافت سرعت بالا ارائه بدین و سرعت هم توش قید شده باشه .
من یه سوالی دارم تو معرفی نامه می شه فقط ذکر کرد سرعت بالای 128 که اگه مثلا خواستیم یه زمانی 256 رو به 512 تغییر بدیم بشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)