این دختر که تو ساتیاست دمو دقیقه می خنده و متلک مینداره کسی میدونه اسمش چیه؟ خونش کجاست؟ شمارش چیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این دختر که تو ساتیاست دمو دقیقه می خنده و متلک مینداره کسی میدونه اسمش چیه؟ خونش کجاست؟ شمارش چیه؟
D شماره هم می دن اینجا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
دمت گرم گرفتی کارت تموم شده به ما هم بده ..............همشهری هستیم .....................................شوخی کردم..........ازین سوال ها اینجا نپرسید که که تاپیک رو می بندند.........همین جوری به خاطر اون دفعه که سایت مسدود شد کلی دارن پست ها رو چک می کنن............با یه همچین پست هایی هم برخورد میشه............
معلوم نشد چند نفر اینجا شبانه گذرگاه گرفتن!!!!!!!!!! یه آماری بدین ببینیم چند نفر هستند .؟؟؟؟ شاتلی ها چی هنوز هستند .........وضع چطوره خراب یا نه درست شده!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکه دارید بدید کار دارم
بیاین اینجا سر بزنید دارن می بندنشا
.................................................. .................................................. ................
کجا رو دارن می بندند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کجا بیام سر بزنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
همین یه دونه تاپیکرو دارن اراکیها
بابا این پارس آنلاین یه 2 ماهی هست مسخرش رو در آورده.
من اینترنت 512 دارم و قبل ار تابستون و ماه اول تابستون شب ها حتی سرعت بیشتر از 512 بهم میداد ولی الان یه یکی دوماهی هست که شبا بهم سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه میده و اومده رو اعصابم در صورتی که باید 64 کیلو بایت بده(40 کیلو هم بده من راضی هستم)
می خواستم ببینم بقیه هم همین مشکل رو دارن یا فقط مشکل بنده هست ؟
من از رزنت سرویس میگیرم، شبها سایت هم بالا نمیاد!
بچه ها شاتل تمام سرویس های ART شو نامحدود کرده
الان 128 نا محدود ماهی 28 تومنه
اینم خبر مستند ش :
خبر خوش برای مشتریان سرویسهای آرت شاتل
علاقه مندیم به اطلاع برسانیم از آن جایی که از سویی فراهم آوردن رضایت مشتریان، یکی از بنیادی ترین اهداف شاتل محسوب می شود، هم زمان با مطرح شدن موضوع کاهش قیمت اینترنت در کشور، (هر چند هنوز این کاهش قیمت پهنای باند برای شرکت های ارایه دهنده ی سرویس اینترنت پرسرعت، اعمال نشده است) از این پس و از شهریور ماه 1389 ترافیک سرویس های ویژه (آرت) در کلیه ی شهرها (به جز بندرعباس، بندرلنگه، شهرکرد، بروجن و یاسوج) نامحدود (تحت قوانین Fair Use Policy) خواهد بود تا مشتریان بتوانند با شرایط بهتری از سرویس اینترنت پرسرعت خویش بهره گیرید.
برای این منظور و استفاده بهینه از ترافیک نامحدود سرویس، شایسته است مشتریان عزیز شرایط استفاده از سرویس های با ترافیک نامحدود Fair Use Policy را مطالعه فرمایند. برای مطالعه این شرایط این جا کلیک کنید.
امید است، امکان جدید به وجود آمده، بتواند رضایت خاطر هر چه بیشتر مشتریان سرویس های آرت فراهم سازد.
اینم لینک اش:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای پس قسمت اینترنت می خواد پایین بیاد ...............................جالبه من 128 نامحدود از گذرگاه می گیرم 25 تومن یعنی ارزون تر میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! برم یه سر به هشترودی بزنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)