تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 54 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 539

نام تاپيک: پژو روآ Roa

در آغاز فعالیت moj32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر كسي ميتونه كمك كنه ممنون مي شم.
    من ارديبهشت 89 يك روآ سال خريدم. به دليل مشغله و ... تا حالا 2000 تا بيشتر نتونستم برم. بعد از 800 تا كه گارانتي اول بردم مصرف ماشينم به 15 ليتر بنزين در 100 كيلومتر رسيد. كسي ميدونه مشكل ماشين من چيه؟ ( البته برخي مي گويند از بنزين است.)
    حتي يك بار دياگ زدم، گفتند مشكلي نداره. با اين ماشين با سرعت بالاي 100 تا با دنده 4 نرفته ام.( اغلب زير 80)

در آغاز فعالیت moj32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا ببخشيد من آخرين حرفم را هم بزنم!!
    من الان موندم اين ماشين را بفروشم يا نه مثلا برم سمند tu5 يا ef7 بخرم يا v8 بخرم. ولي خداييش من تا الان بجز مصرف سوختش از همه چيش راضي ام. ولي آخه ماشيناي ايران خودرو همشون بدست مهندسان توانمد داخلي حسابي بي كيفيت شده و ارزش دادن پول زياد را ندارند. جايگاه سوختم را عوض كردم مصرفش همون صدي 10، 11 شد. تو جاده صدي 9 . مي خوام بدونم كسي هست كه مثلاً 20000 تا با اين ماشين كاركرده باشه ببينيم چه مشكلاتي پيش مي ياد كه اگر اوضاش خراب مي شه بفروشمش.

3. این کاربر از moj32 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    اگر كسي ميتونه كمك كنه ممنون مي شم.
    من ارديبهشت 89 يك روآ سال خريدم. به دليل مشغله و ... تا حالا 2000 تا بيشتر نتونستم برم. بعد از 800 تا كه گارانتي اول بردم مصرف ماشينم به 15 ليتر بنزين در 100 كيلومتر رسيد. كسي ميدونه مشكل ماشين من چيه؟ ( البته برخي مي گويند از بنزين است.)
    حتي يك بار دياگ زدم، گفتند مشكلي نداره. با اين ماشين با سرعت بالاي 100 تا با دنده 4 نرفته ام.( اغلب زير 80)
    به خاطر صفر کیلو متر بودن طبیعی هست که مصرفش بیشتر باشه!
    به مرور زمان با کمی کارکرد به حالت نرمال برمیگرده!
    من الان موندم اين ماشين را بفروشم يا نه مثلا برم سمند tu5 يا ef7 بخرم يا v8 بخرم. ولي خداييش من تا الان بجز مصرف سوختش از همه چيش راضي ام. ولي آخه ماشيناي ايران خودرو همشون بدست مهندسان توانمد داخلي حسابي بي كيفيت شده و ارزش دادن پول زياد را ندارند. جايگاه سوختم را عوض كردم مصرفش همون صدي 10، 11 شد. تو جاده صدي 9 . مي خوام بدونم كسي هست كه مثلاً 20000 تا با اين ماشين كاركرده باشه ببينيم چه مشكلاتي پيش مي ياد كه اگر اوضاش خراب مي شه بفروشمش.
    کلا از هر لحاز بگیم سمند یا 206 از اردی یه سر و گردن بهتره!
    اگه رانندگیتون با ماشین خیلی کمه (مثلا هفته ای یکی دوبار هست) همین روآ رو نگه دارید در غیر این صورت من پیشنهادم اینه در صورت داشتن بودجه حتما سمند TU5 یا EF7 یا V8 رو که خودتون میگید رو بگیرید.

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست عزیز من تا حالا 30 هزار رفتم گوش شیطون کر تا حالا مشکلی نداشته !!!!

فقط دیروز اب رادیاتور ریختم یادم رفت در رو ببندم یه دو ساعتی هم تو شهر بودم بعدش رفتم کارواش دیدم در رادیات بازه !!!
    الان باید چیکار کنم هوا گیری کنم یا فقط همون اب بریزم !!!!

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببخشيد من يه مشكل منطقي برام پيش اومده: قيمت سمند موتور ملي (EF7) با روا يكي شده؟
    اگه قيمتش يكيه كه واقعا مي صرفه
    اما در كل بگم روا مصرفش از سمند خيلي كمتره اما از 206 بيشتره
    كلا تو ماشينهاي ايران خودرو كم مصرف ترين ماشين 206 هستش بعد روا
    عموي منم رواي سال داره فكر كنم الان نزديك 30000 رفته، هيچ مشكلي با ماشين نداره. خيلي هم راضيه!
    نكته مهم اينه كه مصرف گاز اين ماشين هم خيلي پايينه

7. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ببخشيد من يه مشكل منطقي برام پيش اومده: قيمت سمند موتور ملي (EF7) با روا يكي شده؟
    اگه قيمتش يكيه كه واقعا مي صرفه
    اما در كل بگم روا مصرفش از سمند خيلي كمتره اما از 206 بيشتره
    كلا تو ماشينهاي ايران خودرو كم مصرف ترين ماشين 206 هستش بعد روا
    عموي منم رواي سال داره فكر كنم الان نزديك 30000 رفته، هيچ مشكلي با ماشين نداره. خيلي هم راضيه!
    نكته مهم اينه كه مصرف گاز اين ماشين هم خيلي پايينه

سمند EF7 قیمتش حدود 16500000 تومانه چه ربطی به قیمت روآ داره؟

---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

سمند TU5 و EF7 که فعلا تولید نمیشه و فروش هم نداره. V8 گزینه بهتریه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

[Post Deleted]
    Last edited by کاربر_P30W; 21-01-2011 at 19:32.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

طبق آخرین اخبار روآ سال هم فعلا برای بازار تولید نمیشه .
    برا تاکسیرانی هست و خودروهای فرسوده.

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بمناسبت دهه فجر اغاز شد...
    پژو روآ سال دوگانه سوز با ABS *** فروش فوري واعتباري بهمن ماه89-*** بيمه شخص ثالث حداکثر *** موعد تحويل20 روزه...در رنگهای مشکی خاکستری متالیک نوک مدادی متالیک نقره ای بژ متالیک قیمت:۱۰۲,۰۵۰,۰۰۰ ریال

12. 4 کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام بهتر بود بجاش پرايدabsدار ميخريدي بيشتر ماشينهاي روا اين مشكلو دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •