از كجا ميدوني كه در اختيار نداشتنمن اطمینان دارم اگر تکنولوژی حالا در اون زمان بود دانشمندان ایرانی دنیا(نه فقط زمین)رو به تسخیر خودشون در میاوردن!!!
از كجا ميدوني كه در اختيار نداشتنمن اطمینان دارم اگر تکنولوژی حالا در اون زمان بود دانشمندان ایرانی دنیا(نه فقط زمین)رو به تسخیر خودشون در میاوردن!!!
اینجا شده عین تاپیک جوک و اس ام اس. هر پستش دربارهٔ یک چیزه!
چه نظرات جالبي
حرف شما کاملا درسته اما اگه دقت میکردید من کلی گفتم کشور خودمون هم در نظر گرفتم.البته اونها روی اعتقاداتشون بیشترازماکارکردند.
کم و زیاد داره که در دولت هایی غیر سکولار بیشتر هست این موضوع.و در تمام کشورها در دنیا ....( بدون استثناء )
درخشنده ترین چهره حکمت درتاریخ بشر،سقراط است. او که اولین بار تاقله بلندنمی دانم صعودکرده است.
به جز تعريف چيزي ازشون باقي نموندهبه تعریف اسم این احزاب نگاه کنید........
از 2به 27از 2 به 7 ارتقا میابه
اين حرفي است كه پايه ي تاريخ را متزلزل ميكند يعني همه دروغ ميگنادیان و پیامبران در گذشته بوده اند و گذشته در تاریخ ثبت شده است و تاریخ همیشه توسط قوم پیروز دوباره نوشته شده است
حرفي بزنيد كه بشه عملي كرد لطفا راهكار معرفي كنيد براي درمان مشكلبیشتر اشاره به شهوت داره که پیامبر اسلام فرمودن این مورد رو هیچوقت سرکوب نکنید(برخلاف چیزی که در جامعه ما اتفاق می افته!!!!)و سعی کنید از راه درست ارضاش کنید
ميخواهيد اصلا بحث نشهاینها رو گفتم که نگرش و عقیدت ارتقا پیدا کنه وگرنه ما تصمیم گرفتیم که دیگه بحث دینی و سیاسی اینجا نشه حتی دینی فلسفی و سیاسی فلسفی!
من كه مشكلي نميبينمبخش اول حرفتون تاحدودی درسته.البته اونها روی اعتقاداتشون بیشترازماکارکردند.
درموردبخش دوم حرفتون مغایربافلسفه علم هست.
حكومت را با اعتقاد نميكنند اعتقاد است كه حكومت ميكند(البته در دنياي خيالي نه در دنياي كنوني)بله حرف شما درسته و با اعتقادات هست که حکومت می کنند
ميدونيد چرا همه منتظر منجي هستن ؟و در زمان حال پیامبری نداریم و در تمام ادیان به دنبال مونجی میگردن تا ظهور کنه و درست رو از نادرست تشخیص بده
چون به خودشون زحمت پيدا كردن راه از چاه رو نميدن ومنتظرن يه مهدي يه سوشيانس يه مسيحا يه پيامبر يه .....بياد و راه رو نشون بده تا اين ها آن راه رو طي كنند پس در واقع بهشت مجاني ميخواهند واگر گناهي هم ميكنند ميگويند اطلاع نداشتيم
به نظر من اگه الان منجي هم بياد دوتا فتوا ميدن كه دروغ ميگه و بعد مردم ميريزن سرشو كارشو ميسازن....
از همون اولم داشت ولي با به قول خودتون تحريف تاريخ ما از حالشون با خبر نيستيم كه چه ميگفتندخود انسان قدرت تفکر بالاتری داره
میدانم که نمیدانم
با عرض سلام.
با اجازه بقیه دوستان برای اینکه یک مقدار بحث ها هماهنگ تر پیش بره،سوالات مطرح شده توسط بعضی از دوستان رو بر اساس برداشت خودم مینویسم.
1.اینکه آیا انسان سال 2010 با انسان گذشته از نظر تفکر فرق دارد یا خیر؟اینکه خودش از هنگام تولد دارای تفکر به روز تری هست یا خیر؟(اگه اشتباه متوجه شدم بهم بگید)
2.آیا زمان حال وجود دارد یا خیر؟(به نظر من دوستان در مورد جواب این سوال نظرشون رو در مورد تعریف زمان هم بدن)
3.آیا حیوانات هم دارای احساساتی همانند انسان هستند یا خیر؟یا رفتار هایی مثل انسان رو از خودشون بروز میدن یا خیر؟(مثلا خودکشی در زمان ناراحتی)
فرق بين پردازنده sempron با phenom در جنس و چيزهاي جديد ديگه اي هست كه سازندگان براش تهيه ديدن ولي ما انسان ها هيچوقت از زمان بوجود اومدن انسان اوليه تا الان جنسمون تغيير نكرده. به اين مثال توجه كن:اما به نظر من انسانی که در سال 2010 به دنیا میاد خداوند قدرت تفکر بالاتری به اون داه تا انسانی که زمان حضرت محمد به دنیا
میومده اشتباه نکنید منظورم با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی نیست خود انسان قدرت تفکر بالاتری داره مثل فرق پردازنده
sempron با phenom پس میتونه با قدرت تفکر بالایی که داره راه درست و خدای خودشو پیدا کنه فقط کافیه چشم از هواهای نفسانی برداره تا خدای خودشو ببینه.
▪ مدل Phenom II X۴ ۸۱۰ شامل چهار هسته پردازشی با سرعت فرکانس ۶/۲ گیگاهرتز، ۱۲۸ کیلوبایت حافظه موقت Cache L۱، ۲ مگابایت حافظه موقت Cache L۲ و ۴ مگابایت حافظه موقت Cache L۳ است.
مدل Phenom II X۴ ۸۰۵ شامل چهار هسته پردازشی با سرعت فرکانس ۵/۲ گیگاهرتز، ۱۲۸ کیلوبایت حافظه موقت Cache L۱، ۲ مگابایت حافظه موقت Cache L۲ و ۴ مگابایت حافظه موقت Cache L۳ است.
دائما دارن چيز هاي جديد بهش اضافه مي كنن كه قابليت هاي جديد پيدا مي كنه .
البته ترجيح داده مي شه كه از كلماتي استفاده بشه كه همه بتونن در موردش بحث كنن نه افراد خاص.
بله دارن .خدا توي قران گفته كه اونها هم مثل شما قومي هستن.حتي يه جا وقتي حضرت سليمان رد مي شده ملكه ي مورچه ها مي گه به مورچه هاي ديگه كه از سر راه سليمان بريد كنار كه مبادا شما رو ندانسته له كنن(خلاصه بود) يا حتي داستان هد هد و حضرت سليمان كه اكثرتون مي دونيد.آیا حیوانات هم احساسات "انسانی" دارن؟
به نظر من دليل اين كه با هرچيزي مبارزه كني اون شدت پيدا مي كنه اينه كه هر كدوم از دو طرف مي خوان به چيزي برسن كه فكر مي كنن درسته و مي خوان قانون خودشون رو كه شخصا بهش رسيدن رو به اجرا بزارن.يكي براي اين كه به خواهش هاي نفسانيش پاسخ بده بي حجاب مي شه و يكي ديگه مي خواد قوانين خدا رو به اجرا بزاره.به نظرم بايد قبول كرد كه تمام مشكل از طرز فكر ماست .اگر اوني كه بي حجاب مي شد درست فكر مي كرد مي فهميد كه داره بر خلاف چيزايي كه خدا براش مقرر كرده عمل مي كنه .از ارزش خودش مي كاهه براي اين كه نظر يك پسر رو به خودش جلب كنه!چيزي كه ارزشش رو نداره! اگر مردم ارزش رو مي شناختن و راحت از دستش نمي دادن مشكل بي حجابي هم نداشتيم آقا سعيد.اين كه تعريف درستي از كلمه ارزش داشته باشيم مشكل يك مملكت تنها نيست.بر مي گرده به خانواده , مطالعات فردي , اعتقادات شخصي كه خودش از اجتماع و خانواده و ... بر گرفته مي شه.اين اجتماع هم از من و شما و بقيه تشكيل شده .و ما هستيم كه روي اعتقاد همديگه اثر مي زاريم.اگر به بي حجابي به ديده ي طرفداري بنگريم فردي كه از من و شما الهام مي گيره فكر مي كنه كه از حقش كه انتخاب بي حجابي هست بايد دفاع كنه.هر كسي حق انتخاب داره كه چطور باشه و چطور زندگي كنه ولي اگر بخوايم مبنا رو بر اساس حق در نظر بگيريم و از منظر حق به تمام مشكلات بينديشيم , پس بايد حق اجتماع رو هم در نظر بگيريم. اين جامعه اسلامي هست.پس نمي تونيم آهسته آهسته با مشكل بي حجابي كنار بيايم تا جايي برسه كه فردي برهنگي رو حق خودش بدونه! مديريت كلمه ي بزرگي هست كه نمي شه در موردش به راحتي قضاوت كرد.مبارزه هم نوعي مديريته! نمي شه اين انتظار رو داشت كه هر چي بي حجاب رو جمع كنن براشون سخنراني كنن كه بي حجاب نباشين اين كار اشتباهيه و اون ها هم بگن چشم! كسي كه بي حجاب مي شه براي ارضاي هواي نفسش اين كار رو مي كنه حالا تك تكشون رو پيدا كنن (كه ممكن نيست) و بهشون در مورد اشتباه بودن اين كارشون توضيح بدن .قانع كردن يك نفر از اين افراد چه مدت طول مي كشه؟مسلما نيازمند مدت طولاني هست.و از طرفي هم نمي شه جلوي پيشرفت بي حجابي رو گرفت . حداقل نه تا زماني كه چيزي به نام هواي نفس وجود داره!و نا تا زماني كه كساني باشن كه بي حجابي رو حق بدونن.تعريف حق رو از قرآن مي شناسيم هممون, و مي سنجيم باهاش نبايد بي حجاب بود با توجه به چيزي كه قران گفته.(چيزي كه توي قرآن اومده صريحه و نياز به تفاسير گوناگون جهت به حق دونست بي حجابي مورد قبول نيست.)متاسفانه در جامعه ما به جای اینکه اسباب ازدواج جوانان رو فراهم کنن رفتن و با بی حجابی و.. مبارزه میکنن و با هرچیزی مبارزه کنی اون شدت پیدا میکنه!
کسی بلد نباشه حکومت کنه همین میشه دیگه
به جای مدیریت مبارزه...خیلی جالبه واقعا!!!!
شما چه قصدايي داري !خوب خدا رو شكر كه ما شما رو داريم در غير اين صورت هيچ كس قادر به اداره چيزي نبود.به حالت قبل برگشت و راجع به هر چي دلش مي خواد صحبت كنه؟من قصدم دادن شوك به ميزگرد بود كه به حالت اوليه برگرده كه خدا رو شكر برگشت حالا هركس ميخواد ميتونه راجع به هرچي دلش ميخواد صحبت كنه
درست مي فرماييد.درنظر نگرفتید خدا اون کارها رو به پیغمبر هم میگفت انجام نده!
منظورتون چيه!!!از كجا ميدوني كه در اختيار نداشتن
اگر داشتن علم الان پيشرفته تر بود.علم رو به مرور زمان بدست ميارن.اول يه نفر مياد يه چيزي مي فهمه بعد نفر بعدي مياد از روي چيزي كه نفر قبل فهميده يه چيز ديگه مي فهمه و اين تا الان ادامه داشته.
به قول قرآن انسان هميشه از روي حدسيات قضاوت مي كنه و عمل مي كنه.كسي كه فتوا مي ده قبلا مردم قبولش كردن كه فتوا بده و از روي علم فتوا مي ده از روي مطالعه فتوا مي ده اينطور نيست كه يه چيزي بگه از روي احساس.با دقت نظر بده!به نظر من اگه الان منجي هم بياد دوتا فتوا ميدن كه دروغ ميگه و بعد مردم ميريزن سرشو كارشو ميسازن....
خيلي جالبه اينكه زمان حال وجود داره يا نه!من فكر مي كنم كه هيچ كدوم از ما معني زمان رو نمي دونيم چون از زماني كه انسان بوجود اومده زمان معني داشته و قبل از بوجود اومدنش هم معني داشته.زمان قبل ار بوجود اومدن فرشته ها هم بوده ولي وقتي برسيم به اينجا كه بگيم آيا زماني كه فقط خدا بوده چيزي به نام مان مي تونست معني پيدا كنه مقداري شبهه پيش مياد.بزارين اينجوري مثال بزنم كه ايا اگر موجودي نبود چيزي به نام پرستش معني پيدا مي كرد؟.آیا زمان حال وجود دارد یا خیر؟(به نظر من دوستان در مورد جواب این سوال نظرشون رو در مورد تعریف زمان هم بدن)
اینا چیزایی هست که ثبت شده
البته یکی بوده که یک نظریه رو کامل کرده و چیز جدیدی ارائه نداده
دوستان رعایت کنن
این آتیشا از خاستر دانیال بلند میشه ها
1.خیر،فرق زیادی ندارن
2.به نظر من زمان حال نمی تواند وجود داشته باشد
دلیلش هم این هست که زمان هموراه در حال گذر هست و ایستی نداره که بشه حال
ترجیح میدم اول دوستان زمان رو تعریف کنن و من در پایان نظرم رو بگم
3.بله
خودکوشی رو نمیدونم ولی در برخی مواقع از انسان ها با هوش تر عمل میکنن
دراین که حیوانات نه فقط گاهی بلکه همیشه ازماانسانهاباهوش ترعمل میکنندشکی نیست. آیا اقلیدوس ولباچوفسکی زودتربه قواعدواصول هندسه پی بردندیاعنکبوتهاوزنبورها؟ درمورد مکانیسم حرکت خفاشهاچطور؟ حتی ابتدایی ترین حیوانات هم زودترازما انسانهابه قوانین طبیعت پی بردند. پس ارزش انسان بودن درچیه؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)