دستت درد نکنه ولی دسته Instigator به دسته های Compare Object وصل نمی شه . برای Instigator یه متغیر ساختم و با اون مقایسه کردم ولی فایده ای نداشت !!!!!
اینطوری :
![]()
دستت درد نکنه ولی دسته Instigator به دسته های Compare Object وصل نمی شه . برای Instigator یه متغیر ساختم و با اون مقایسه کردم ولی فایده ای نداشت !!!!!
اینطوری :
![]()
Last edited by mohieli; 06-04-2010 at 12:32.
الان دیگه مطمئن شدم که UDK شما مشکل داره. هم اون تیمه نشده بود که اینجا جواب داد هم این مورد. اینا که اینطور نیست یه جا کار کنن روی یه سیستم دیگه کار نکنن، همون شما UDK یا حتی ویندوزت مشکل دار شده. من این Play Announcement که تو عکس دیدی رو گذاشتم، خودم که می رفتم توی Volume کار می کرد، بقیه نه.
اگه هم خیلی از UDK خودت مطمئنی، مپتو بفرست ببینم کجاشو اشتباه گذاشتی.
Tovamohammad جان سلام. با عرض پوزش مشکل از خودم بود نه برنامه !!!! راستش در مورد تیم من توی Cook کردن مشکل داشتم و این بار مقدار Max Trigger رو باید 0 می کردم که یادم می رفت. آخه قبل از اینکه من برم داخل Trigger یه دشمن می رفت داخلش و چون روی 1 تنظیم شده بود از کار می افتاد. خیلی خیلی ممنون .![]()
بابا کسی نمیخواد تو این مسابقه ای که من گذاشتم شرکت کنه ؟
ضرر که نداره فقط چند تا عکس از مپی که ساختید بزارید تا یکی جایزه بگبره!!(برای طراحی هنری )
اگه نمیخواید فقط بگید تا بیخیال بشم![]()
نینجا جان بازیت می خوای راجع به چی باشه؟
موضوع مهم نیست مهم طراحی هنری مپه فقط از نقاط مختلف مپ تو حالت بازی تصویر بزارید و بگید سبک بازی قراره چی باشه(مثلا ترسناک یا استرتتزیک و کودکانه و...)
شرکت میکنی دیگه!!؟؟![]()
سلام . این Gnomon workshop راجع یه چیه ؟؟!!!!!
سلام
خواهش می کنم، از این موارد پیش میاد، ایشالا در آینده بیشتر حواست جمعه. قابلی نداشت خلاصه.
![]()
بازم سلام
Gnomon Workshop: Intro To UDK یه آموزش واسه UDK هست که فرقش با بقیه ی آموزشها اینه که کلی تر آموزش می ده، عوضش یه نکاتی رو یاد می ده که جای دیگه ندیدم یاد بدن. خودم بعد از دیدن اون با اینکه 5-4 تاآموزش دیگه قبلش دیده بودم، ولی سرعتم 30-20 درصد زیاد شد. توی لکچر 6 هم در مورد ایمپورت مدل و Collision اون بحث کرده. طرف یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست که از اولین بازی هایی بود که با UT3 اومد.
اگه هم می خوای بگیریش توی پست زیر توضیح دادم از کجا می تونی بگیری. تو اون سایت که رفتی یه سری فیلم دیگه هم داره، قیمتی نداره. توصیه می کنم هر کدومو نداری بگیر. من همه رو دارم الان، بد نیستن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اول از همه خوشحالم که تیمت جور شده، اگه یه وقت آبدارچی چیزی خواستی بگو منم بیام توتیمت.
در مورد مسابقه متاسفانه من الان توی قسمت های دیگه ی بازیم و مدته Level Design کار نکردم، فقط اگه یکی از کارای قبلیم به دردت بخوره. با این همه ایده ی خیلی خوبیه و چه من اومدم چه نه شما پشتشو داشته باش، جالبه.
Last edited by tovamohammad; 06-04-2010 at 21:57.
چه جالب دستت درد نکنه. حتما می خرمش. بابت همه کمک هاتم ممنون.طرف یکی از طراح های Medal Of Honor: Airborn هست که از اولین بازی هایی بود که با UT3 اومد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)