سلام من الان این بازی رو نصب کردم و ارور میده که فایل X3DAudio1_7.dll پیدا نشد چی کار کنم؟
سلام من الان این بازی رو نصب کردم و ارور میده که فایل X3DAudio1_7.dll پیدا نشد چی کار کنم؟
سلام
فکر کنم باید دایرکسی که تو خوده DVD بازی هست رو نصب کنی
دقیقا یادم نمیاد کجا رو میگی. ولی شاید به سیمهای تله ها میخوری. جلوی پات رو نگاه کن. یا باید از کار بندازیشون یا از روشون بپری.
من هم همین مشکل رو دارم. لطفا دوستان راهنمایی کنن! راستی دوست عزیز شما درایور بازی رو نصب کردی؟
ممنون مشکلم حل شد
تو قسمتی که بازی نصب شده یه پوشه Install داری اون تو دو تا پوشه DirectX هست یکیش که ارور میده و نصب نمیشه ولی اون یکی که توش هم پر از فایل های RAR هست رو نصب کنی حله
دوستانی كه هم اینو بازی كردن هم FALLOUT 3 به نظرتون كدوم بهتره؟
FALLOUT 3 رو من همون موقع که بازی اومد تا وسطاش بازی کردم و خوشم نیومد و ولش کردم ولی این به نظر من بهتر از اونه چون محیط بازی هم شبیه استاکر هست و مخفی کاری و ..... هم داره در ضمن توی مترو ماموریت ها مشخصه ولی توی fallout من دو ساعت طول میکشید بفهمم که کجا باید برم و چی کار کنم و یه چیز غیر واقعی دیگه تو fallout اینه که هرچی تیر میزنی به اون موجودات عجیب غریب نمیمیرن مثلا مرحله اولش که اون سوسکا به پایگاه حمله کردن که یه کلت هم داری اون جا من تمام فشنگام رو رو 3 4 تا سوسک خالی کردم تا مردن
به هر حال این نظر من بود و ممکنه دوستان نظرات متفاوتی داشته باشن
حالت خوبه فال اوت 3رو بااین مقایسه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا اینو میشه بااون مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون خیلی مسخره بود سرو ته نداشت ولی این ته بازیههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من كه عاشق فال اوت بودم...
شبيه هستن يه جورايي ولي قابل مقايسه نه!!!
هر كدوم خوبيه خودش رو داشت...و داره...
من كه ميگم دوتاش شديدا ارزش بازي داره ...
شما اگه یه نگاه به سازنده این دو بازی بندازین می فهمین كه fall out خیلی خیلی بزرگ تر از این بازی هستشحالت خوبه فال اوت 3رو بااین مقایسه میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اصلا اینو میشه بااون مقایسه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون خیلی مسخره بود سرو ته نداشت ولی این ته بازیههههههه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم كه فكر كنم fall out بهتر باشه چون این بازی سازندش روسی هستش و اصولا بازی های روسی یعنی خیلی راحت![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)