PMAX جان سلام
نظر به اینکه شما خودت 40B690 داری یک سوال از شما دارم اگر ممکنه مفصل توضیح بدید.
کیفیت B690 تو تصاویر اچ دی و فول اچ دی چه جوریه راضی کننده هست؟ به نظر شما تو دیدن کانالهای اچ دی کم نمیاره و ساپورت خوبی داره؟
PMAX جان سلام
نظر به اینکه شما خودت 40B690 داری یک سوال از شما دارم اگر ممکنه مفصل توضیح بدید.
کیفیت B690 تو تصاویر اچ دی و فول اچ دی چه جوریه راضی کننده هست؟ به نظر شما تو دیدن کانالهای اچ دی کم نمیاره و ساپورت خوبی داره؟
سلام
دوست عزیزم . یکبار دیگه باید بهت یادآوری کنم که خرید ----- اچ دی مصادف نیست با دیدن کانالهای اچ دی
شما در کنارش لااقل برای هر بازه زمانی بین 6 ماه تا یکسال باید حدود 100 تومن کنار بذارید تا با دانگل بتونید کانالهای اچ دی رو هم ببینید .
اما در مورد تلوزیون
منظورتون رو از کم اوردن متوجه نمی شم
در مورد تصاویر اچ دی . خب این تصاویر اگرچه بزرگتر از تصاویر sd هستند اما اونقدرها هم بزرگتر نیستند . شاید مقایسه دیدن یک فیلم اچ دی با مثلا تصویر کانال امیدایران ! تفاوت فاحشی بین کیفیت این دو رو نشون بده اما در قیاس با شبکه های با کیفیتی مثل a.tv ترک یا کانالهای باکیفیت هات برد ، تفاوت کیفیت اونقدرها هم نیست .
بهرحال روی تصویر فیلمها و کانالهای اچ دی هم آپسکیلینگ صورت می گیره و در زمینه آپسکیلینگ هم b690 یکی از خوبهای موجود در بازاره
خلاصه در تصاویر اچ دی شما کیفیت تصویرت کمی ( مثلا 30% ) بهتر از بهترین و با کیفیت ترین کانالهایی هست که همین الان بصورت sd قابل دریافتند
اما قضیه فول اچ دی فرق می کنه
اندازه تصویر فول اچ دی در عرض گاهی در حدود 2 برابر تصاویر sd و در طول گاهی حدود 3 برابر بزرگتر هست .
تصویر در این حالت دقیقا fit اسکرین تلوزیون شماست . بدون آپسکیلینگ
یعنی من وقتی فیلم فول اچ دی نگاه می کنم چه روی گزینه fit باشم و چه روی گزینه original size تصویر هیچ تغییری نمی کنه
اینجا تصویر خیلی شفافتر و صاف تر از همیشه هست و آدم واقعا لذت می بره دیدن تصاویر و رنگها و جزئیاتی که واضح هستند . ( شما یک سر بری جمهوری اونها اغلب جز فول اچ دی چیزی پخش نمی کن )
اما اگر بهت بگم هیچوقت تصویر نمی لرزه دروغ گفتم . در برخی حرکات سریع شما لرزشی رو اطراف شی متحرک حس می کنی و این همون تفاوت اصلی g10 با b690 هست
این لرزش گاهی 2 ثانیه طول می کشه گاهی1ثانیه ... که اگر همه ی این ثانیه ها رو جمع بزنی
چیزی که می تونم بهت بگم اینه که در یک فیلم 110 دقیقه ای در مجموع 20-10 ثانیه الی 1 دقیقه از تصویر شما با کمی لرزش همراه خواهد بود .
البته بستگی به فیلمشم داره . همچنین بستگی به سورستونم داره . بهرحال فیلم فول اچ دی اوریجینال با فیلمی که توی خونه ها رایت شده و دست به دست گشته خیلی متفاوته
در کل تجربه دیدن فیلم اچ دی و بخصوص فول اچ دی با تلوزیون های جدید تجربه خوشایندیه
Last edited by pmax; 10-01-2010 at 10:54.
pmax جان ممنون از رهنمودهای همیشگیت اطلاعاتم در مورد ----- و کانالهای اچ دی بد نیست من بیشتر دنبال دیدن کانالهای اچ دی باز هستم و الان میدونم چند تا کانال باز اچ دی رو چه ماهواره ای داره پخش میشه
و اهل دانگل و شرینگ و سی سی کم هم نیستم اما به نظر من سال 2010 سال افزایش کانالهای اچ دی است اگه حتی در اول کار 10 در صدش هم به صورت از اد پخش بشه راضی کننده است من احتمالا شب عید خرید می کنم و فقط نظرم رو 40B690 است چون منزل ما به شکلیه که همیشه از روبه رو نگاه میکنیم و مشکل افت تصویر نداریم بعد اگر خدا عمری عنایت کند یک ----- اچ دی کیفیت بالا تو رنج 300 تومان با بهترین کابل کامپونت و بهترین کابل HDMI ضعف های جزیی هم برطرف میشه.راستی اگر کسی فیلم FULL HD بخواد بخره قیمتش چنده؟
سلام خدمت دوستان میخواستم بپرسم اونایی که b690 دارن tvشون توی صحنه های سریع کم نمیاره؟
با سلام به همه اساتید و دوستان
من یکماه پیش b570 گرفتم ولی در حرکات سریع چشمارو چون اذیت میکرد فروختم
حالا نظرم رو Lcd b690 هستش ولی میترسم همون مشکل رسپانس تایم رو داشته باشه
موندم g10 بخرم یا b690؟ خودم از b690 خیلی خوشم میاد مخصوصا از امکانات usb اش
به نظر شما b690 نسبت به b570 مشکل رسپانس تایم و لرزش تصویرش تا حدودی حل شده یا نه؟
لطفا کمکم کنید
سلام
من b570 رو ندیدم و نداشتم ولی خب مشخصاتش پایین تر از b690 هست
b690 مشکل خاصی بابت لرزش تصویر نداره ( اگر گیمر نیستید ) من می گم 5% مواقع تصویر لرزش داره اما این دقیقا به حساسیت بیننده بستگی داره . یکی میشینه کنار من و می گه کدوم لرزش رو می گی ؟ درحالیکه من اون لرزش رو حس می کنم . متوجه منظورم هستید ؟
در نهایت بین lcd ها وضعیت b690 خیلی خوبه و من خودم خیلی حساس بودم الان با تغییراتی که ایجاد کردم ( درست کالیبره کردن + تغییر ----- + کابل کامپوننت + ... ) ازش راضیم .
ولی اگر بخواید بشنوید که 100% مثل g10 تصاویر رو روان ارائه می کنه ؟ پاسخ خیر هست . بهرحال g10 در این زمینه بهتر عمل می کنه
مشخصات b570
VIDEO Screen Size 40"
Resolution 1920 x 1080
Dynamic Contrast Ratio High
AUDIO Sound Output(RMS) 10 watts x 2
Sound Effect System SRS Trusurround HD & Dolby Digital Plus
Input & Output(Side) HDMI 1
composite (AV) 1
S-Video No
Headphone No
Feature Picture-in-Picture No
Dimension Set size(WXHXD) with stand 987.8 x 666.7 x 255.0mm
Set size(WXHXD) without stand 987.8 x 610.3 x 78.7mm
Package(WXHXD) 1,246 x 746 x 239mm
Weight Set weight with stand 18.8Kg
Set weight without stand 15.7Kg
Package weight 23.8Kg
Input & Output(Back) Component(Y/Pb/Pr) 2
S-Video No
Composite(AV) No
HDMI 2
PC input (D-sub) 1
Power consumption Stand-by Power Consumption < 0.3 watt
دوست عزیز مهمترین تفاوتهای b570 و b690 اینهاست که
اولا کنتراست 690 ، 1 به 100000 هست و کنتراست 570 ، 1 به 60000
دوما b690 ، صد هرتز هست و b570 فکر کنم 50 هرتز ( مطمئن نیستم )
سوما ریسپانس تایم 690 حدودا 4 m/s هست و b570 حدودا 6 m/s
چهارم هم وضعیت usb که جایی برای قیاس ندارند
مورد 2 و 3 کافیه برای اینکه بلحاظ لرزش ، تصویر b690 خیی بهتر از b570 باشه
مورد 1 هم به کیفیت رنگ خیلی کمک می کنه و مطمئنا رنگها در b690 خیلی بهتر از b570 دیده می شن
سلام pmax جانامیرآقا سلام
تا پنلت رو عوض نکردی لطفا یه کمکی به من بکن . مرسی
ببین من با زیرنویس فارسی srt هیچ مشکلی ندارم . همینکه همنام فیلمم باشه و توی یک فولدر ، براحتی اجرا میشه . نمونه اش هم همون زیرنویس انیمیشن up که عکسشو گذاشتم
اما زیرنویس فارسی sub.idx رو نمی تونه بخونه .نه اینکه عجق وجق بیاردشونا . کلا هیچ زیرنویسی نمیاره به این صورت . درصورتیکه عجیبه ، این زیرنویسها عکس هستند قاعدتا و نباید مشکلی باشه
من چند تا divx داشتم با زیرنویس sub/idx که مجبور شدم "هاردساب" شون بکنم تا بتونم با زیرنویس ببینمشون
شما sub/idx فارسی رو امتحان کردید ؟
بنظرتون مشکل کجاس ؟
ممنون
یه چیزی بگم شاید باور نکنین من تا حالا نه فیلم با زیر نویس فارسی دیدم و نه با پسوند هاش برخورد داشتم که امتحان کنم.
همیشه فیلم رو به صورت اورجیینال اون چیزی که بوده با زبان اصلی دیدم بدون هیچ چیز اضافی و هیچ وقت نشده برم دنبال زیر نویس فارسی
بنابرین نمی تونم نظر قاطعی بدم اما سعی می کنم فیلم با زیر نویس فارسی گیر بیارم ببینم مشکل از چه قراره
از لحاظ رسپانس تایم پنل 690 اگه به زبان عامیانه بگم وضعیتش دو برابر بهتر از پنل 570 هست.من یکماه پیش b570 گرفتم ولی در حرکات سریع چشمارو چون اذیت میکرد فروختم
حالا نظرم رو Lcd b690 هستش ولی میترسم همون مشکل رسپانس تایم رو داشته باشه
موندم g10 بخرم یا b690؟ خودم از b690 خیلی خوشم میاد مخصوصا از امکانات usb اش
به نظر شما b690 نسبت به b570 مشکل رسپانس تایم و لرزش تصویرش تا حدودی حل شده یا نه؟
لطفا کمکم کنید
به دلیل اینکه این پنل 100 هرتز موشن پلاس داره
بنابرین پنل 690 با ایجاد دو برابر فریم اضافه و رفرش چند برابر سریع تر پنل از لحاظ رسپانس تایم در سطح بسیار مطلوبی برای lcd قرار دارد .
به نظر من بهترین رسپانس تایم ممکن رو برای یک ال سی دی پنل در مدل های موجود بازار رو داراس چیزی که اصلان ازش انتظار نداشتم!
تو گیم هم به نظر من نسبتا متوسط در فوتبال و نسبتا خوب در بازی های اکشن عمل میکنه رسپانس تایمش .
در کل از دید شخصی من عملکرد رسپانس تایم متوسط هست.
در رابطه با کیفیت تصویر 690 نسبت به 570
رسپانس تایم بهتر
مشکی 30 درصد عمیق تر (این خیلی مهمه,هر چی رنگ مشکی عمیق تر باشه کنتراست تصویر بالاتر هست و تصویر زیباتر به نظر خواهد رسید رنگ های تیره تیره تر و رنگ های روشن روشن تر)
اشباع رنگ گسترده تر , طبیعی بودن رنگ ها ,دقیق بودن دقت رنگ ها
usb
برایتنس بیشتر
کنتراست native و dynamic بالاتر
و.....
Last edited by Ami R 940; 15-01-2010 at 23:54.
pmax جان من این تاپیک روکه خوندم اولش شما از b690 در همون مورد راضی نبودید ولی فکر کنم الان با یه سری تنظیمات رضایت دارید و دیگه به g10 فکر نمیکنید درسته
بلاخره من یا b690 میگیرم یا g10
در ضمن b570 فکر کنم هرتز نداشت چون توی جدول مشخصات خط تیره کشیده بودند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)