تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 109 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1085

نام تاپيک: کلوپ موتورولا مایلستون

آخر فروم باز sada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

در لحظات آخر نزدیک به خرید گوشی هستم.بین این مایلستون پر طرفدار و ان 900.در گیجی غرقه شدم.
    این مایلستون خوبه؟ واسه من سخت افزار خیلی خیلی مهمه که واقعا کم نیاره و اسکرول واقعا نرم و روون؟
    راستی اف ام ترنسمیتر نداره؟
    و آخرین سوال اینکه نصب نرم افزار و بازی چطوری انجام میشه توش؟

2. این کاربر از sada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

فعلا که خیالت راحت با این نرم افزار ها و بازی ها هیچ مشکلی نداره ,توی اسکرولینگ هم خیلی روونه. اف ام ترنسمیتر نداره. برنامه ها رو میتونی از مارکت کلاینت هایی که روی گوشیت نصب میکنی بگیری یا اینکه از سایت دانلود کنی بریزی رو گوشی و نصب کنی.

4. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

در لحظات آخر نزدیک به خرید گوشی هستم.بین این مایلستون پر طرفدار و ان 900.در گیجی غرقه شدم.
    این مایلستون خوبه؟ واسه من سخت افزار خیلی خیلی مهمه که واقعا کم نیاره و اسکرول واقعا نرم و روون؟
    راستی اف ام ترنسمیتر نداره؟
    و آخرین سوال اینکه نصب نرم افزار و بازی چطوری انجام میشه توش؟
    بابا شما كه بيشتر از من تو خريد گوشي وسواس داري
    تو تايپيك خريد گوشي هم كه همه دوستان گفتن ميلستون بهترينه . حتي طرفداراي برندهاي ديگه !
    واقعا" نميدونم ديگه دنبال چي ميگردي ؟؟؟؟

با عرض سلام خدمت دوستان آیا کسی میدونه اگر بخوام از دبی بخرم از کجا میتونم تهیه کنم چون هرجارو که گشتم پیدا نکردم فقط توی ویرجین پیدا کردم که به پول ما میشد حدود 760 هزار تومن
    قيمتي كه بهت گفتن چرت بوده / آدرسي دبي ندارم اما ميدونم كه يكي از همين وارد كننده ها ميلستون رو از دبي مياره به قيمت حدود 550

سلام من ديشب گوشي رو ديدم يه تستش هم كردم . واااااااااااااااااااااااا ااااااااااييييييييييييييي ييييي عجب چيزيه
    خوب براي 10-20 دقيقه اي كه دستم بود واقعا" عالي بود اصلا" نميخواستم گوشي رو ول كنم ! از بس خوش دسته و احساس خوبي داره كه فكر كنم به خاطر جنسش باشه شايدم به خاطر اينكه قابش فلزيه نميدونم . تا حالا همچين چيزي نديده بودم .بهترين گوشييه كه تا حالا ساخته شده . با كلاس و ابهت خاص و رنگ طلايي قهوه اي كه توري اسپيكرش داره و بلندي صداش هم خوب بود و ال سي ديش هم بيهمتاست .من كه بدون گارانتي ميخرم تا دو روز ديگه 100 تومان كم دارم وقتي بسته هست اين حالت بالا و پاييني كه پايين ال سي دي هست جدا" تكه و گوشي رو متفاوت كرده . در كل موتو گوشي هاش متفاوته .مرسي از همه بچه هاي گل اين تايپيك .شما هم مثل موتورولا تك هستين .
    خوبه
    خوش دست بودنش علاوه بر اينكه به خاطر جنس گوشي هست .نازك بودن گوشي هم خيلي مهمه و به همين دليل تو دست خيلي راحته . خوب ميلستون نازكترين اسمارتفون دنياست با صفحه كليد كامل كشويي و وقتي با n900 يا بقيه گوشيها مقايسه كني كار بزرك موتورولا رو ميفهمي .

این مدت هم به اینجا سر می زدم ولی دل و دماغ post دادن نبود,ممنون از همدردی دوستان عزیز.در مورد فروش قطعات هم چون می خوام دوباره Milestone بگیرم شارژر و باتری رو خودم لازم دارم (که البته قیمتی هم ندارن).میمونه قطعات لاشه ی گوشی مثل LCD,CPU,لنز دوربین,... که به درد تعمیر کار و کسی که گوشیش از اون قسمتها دچار مشکل شده می خوره.اگه همین حالا خریدار پیدا شد که فبه المراد!اگر نه خودم نگهش میدارم که اگه خدای نکرده کسی از بچه های topic گوشیش مشکلی پیدا کرد و قطعه به دردش می خورد سر گردون نشه.
    سلام پويان جان / خيلي برات ناراحت شديم / بد شانسي اوردي / اما اشكال نداره ضرر مالي رو ميشه جبران كرد . بهش ديگه فكر نكن . منم خودم يكبار z8 خريدم 420 هزار 2ماه بعد شد 220 .
    به نظر من گوشي رو فعلا" دست نزن و نگهش دار شايد يه روز شد درستش كرد .
    موفق باشي

6. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه acmilan308's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    کسی نمیدونه باید چیکار کرد؟؟؟؟
    وقتی فیش هندزفری رو از گوشی جدا میکنم موزیک پلیر سرخود شروع میکنه به پخش؟؟؟تنظیماتی چیزی نداره؟؟؟
    ممنون

8. این کاربر از acmilan308 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دقیقا منم همین مشکل رو دارم . با music player های دیگه هم امتحان کردم این مشکل هست , احتمالا باگ باشه.
    acmilan جان این مارکت خیلی عالیه تستش کن عزیز :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اینم یکی دیگه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 6 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    ديشب گوشي رو خريدم
    از صبح تا حالا هم دارم باهاش ور ميرم . حرف نداره . هر كي ميبينه حسابي كف ميكنه . يه دوستام كه آيفون داشت و خيلي باهاش كلاس ميزاشت وقتي اينو ديد از نزديك زبونش بند اومد
    يه دوستام هم كه وارده قراره برام آپديتش كنه . نكته خاصي برا آپديت نميخواد رعايت كنم . ؟
    مرسي
    باي

12. 3 کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

مبارک باشه عزیز. ان شاالله که واست 10 سالی کار کنه
    واسه آپدیت فقط حواستون باشه فایل مربوط به خود گوشی رو بگیرین . موقع روت کردن یا فلش با rsdlite هم دقت کنین که نسخه ی مخصوص bootloader گوشی خودتون باشه.

14. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا همین الان از دفینه خریدم 590 واقعا حرف نداره عالیه راستی قابل توجه کسایی که x10 می خوان سفید میداد 660 ولی در مقابل مایلستون هیچی نبود واقعا

16. 2 کاربر از skuzz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آقا همین الان از دفینه خریدم 590 واقعا حرف نداره عالیه راستی قابل توجه کسایی که x10 می خوان سفید میداد 660 ولی در مقابل مایلستون هیچی نبود واقعا
    آقا شما هم مبارکتون باشه ان شاالله که به دل خوش استفاده کنین. اگه امری هم داشتین دوستان اینجا هستن کمک میکنن.

پی نوشت :

دوستان ورژن released و نهایی 2.1 رو الان دارم دانلود میکنم (3 تا فیرمویر thai,germany,o2) حجم هر کدوم هم 100 مگابایت هست . نمیدونم تا صبح تموم بشه یا نه . اما تست میکنم اگه آنلاک بودن کسی سرعتش خوب نیست فیرمویر ها رو بهش برسونم آپ کنه؟ هادی تو نمیتونی؟ راستش لینکا رو از یه کارمند موتو گرفتم و برداشته میشه واسه همین و واسه bandwidth گفته نده به کسی :( میشه توی 4shared بدون دردسر 100 مگ رو آپ کرد؟ کسی امتحان کرده؟ help needed

18. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

پویان مایلستون جدید مبارکککککککککککککک. فایر فقط تو موندیا.بخر دیگه!

20. 3 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •