سرعت اگه دور رو بر 100 باشه حداکثر مسافت رو میشه باهاش طی کرد
سرعت اگه دور رو بر 100 باشه حداکثر مسافت رو میشه باهاش طی کرد
سلام SHIP STORM عزیز.
به نظر شما اگر با سمند LX دوگانه سوز کارخانه ای 300 کیلومتر بشه رفت
پس چرا سمند EF7 رو تولید کردن چون فقط 100 کیلومتر بیشتر میبره؟
به نظر من علت تولید EF 7 فقط پیمایش خودرو تا مسافت بیشتری نبوده و اهداف دیگه ای رو مد نظر داشتند
شما اگر در مرکز تحقیقات صنعتی ایران خودرو رفته باشید خیلی تست ها رو اونجا انجام میدن که مشخص میکنه ویژگی های هر قطعه , مشخصا کاری و راندمان و .... هر محصول چیه
EF 7 پایه گاز سوز ,آلیاژی که موتور باهاش ساخته شده مخصوصا قطعات داخلی مخصوص گاز طبیعی و برای فشار و حرارت بالا طراحی شده و هیمن نکته باعث افزایش طول عمر موتور با استفاده از گاز طبیعی هستش
سمند های معمولی که کارخونه دوگانه سوز میکنه اساس و پایه موتور مخصوص کارکرد تو شرایط بنزینی هست و فشار و حرارت گاز به مرور قطعات رو صدمه میزنه طوری که شما اگر یک موتور رو قرار باشه بعد از 8 سال بیاری پایین و تعمیرکنی تو این حالت به 5 سال نمیکشه(در صورت رانندگی صحیح)
سمند معمولی کیلومتر کارکرد با گاز میانگین 250 باید در نظر بگیرید و استثناها رو باید کنار گذاشت چون تو یک شرایطی پمپ گاز فشار بالایی داره و مخزن رو بیشتر از حد پر میکنه و تو یک شرایط کمتر و ....
نکته دیگه ای هم که هست قدرت و شتاب و کارکرد خوب و بی سرصدا موتور در حالت گاز هست که تو EF7 کاملا محسوس هست ولی تو سمند های معمولی قدرت ماشین روی گاز کاملا گرفته میشه و دیگه اون عملکرد خوب خودش رو نداره
ویژگی های دیگه ای هم هست که میشه گفت 4 چرخ ABS هست و مصرف سوخت کمتر و قدرت موتور در هر دوحالت بنزین و گاز بیشتر از سمند معمولی و....
حالا با این تفاسیر میشه گفت فقط ملاک 100 یا 150 کیلومتر مسافت بیشتر رفتن این خودرو نیست بلکه معیار های دیگه ای هم مدنظر باید قرار بگیره که برتری این خودرو موتور پایه گاز سوز رو به سایر خودرو های دوگانه سوز رو نشون بده
موفق باشید![]()
ولی من با گاز و بنزین رانندگی میکنم و در حین واحد سوئیچ میکنم روی گاز هیچ تاثیری روی شتاب و قدرتم نداشته و حس نکردم(البته تازه کار نیستم حدود 7 سال رانندگی مدام دارم)
ولی به هر حال همه از سمندEf7 تعریف میکنند
ولی خواستم بگم lx دوگانه هم کم نمیاره
راستی سمت راست گلگیر ef7 چی نوشته؟
ولی من با گاز و بنزین رانندگی میکنم و در حین واحد سوئیچ میکنم روی گاز هیچ تاثیری روی شتاب و قدرتم نداشته و حس نکردم(البته تازه کار نیستم حدود 7 سال رانندگی مدام دارم)
ولی به هر حال همه از سمندEf7 تعریف میکنند
ولی خواستم بگم lx دوگانه هم کم نمیاره
راستی سمت راست گلگیر ef7 چی نوشته؟
CCVT:که همان سیستم متغیرسوپاپ هاست
حتی پراید دوگانه سوز تو اتوبان جاده کفی باشه وقتی بره رو گاز تفاوتی احساس نمیکنی و اصلا متوجه نمیشی فقط تو سرعت های بالای 150 دیگه خودشو نشون میده
یکی از اشناها این ماشین رو داره ولی میگه من با 12 یا 13 کیلو گاز فقط 130 تا میرم .میگه گاز این منطقه اصلا خوب نیست.
همچین چیزی هست ؟؟ { مازندران هستم }
ولی خداییش چند تا ماشین دیگه هم سوار شدم از گاز مازندران شاکی بودن و میگفتند اصلا خوب نیست یا چند نفر میگفتند گاز فشار کافی نداره و وقتی میری گاز میزنی طرف میگه گاز پره ولی در حالی که ماشین خاموش میشه { این رو خوودم 2 بار دیدم تو تاکسی ها که شاکی بودند از گاز }
بستگی داره چه میزان ترکیبات دیگه رو با گاز مخلوط کنن
در بعضی مواقع و در برخی از پمپ گازها به نسبت بیشتر هوا وارد مخزن میشه تا گاز و همین باعث پیمایش مسافت کمتر میشه
نه گاز کیفیت داره نه بنزین.
بیچاره خودروها که باید تحمل کنن.
وقتی بنزین تو پتروشیمی تولید میشه و گاز هم به این شکل که دوستان در پست های گذشته گفتند.
حتی سمند EF7 هم تقصیری نداره و باید هوا بخوره به جا گاز
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)