تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 180 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا چرا دعوا می کنید؟؟خیلی سادس بابا...... .

اول در مورد کرایتک و خرید آبروی pc بگم:
    این طبیعیه در اول هر نسل که کنسولهای نو به بازار میان نگاهها معطوف اونا میشنه و بازیسازها به طرف اون میرن ولی هرچقدر به آخر نسل میرسیم توجها رفته رفته معطوف میشه بهpc (چون کنسولها کهنه میشن)

کرایسیس هم اگه نمیومد صنعت بازیسازی تو pc هیچ صدمه ای نمیدید یا مثلا انویدیا یا ای تی آی هیچ کدام ورشکست نمی شدند........ .
    کرایسیس اومد تا عظمت کار شرکت کرایتک رو نشون بده.........ناجی pc شدن یعنی چی؟؟یعنی pc با این عظمتش معطل یه بازیه کلیشه ای هستش؟؟؟همین wow و diablO به تنهایی ناجی کل صنعت بازین چه برسه به pc......... .

راستی تا اونجایی که من میدونم اول مایکرو سافت اینترنت و شبکه رو اورده نه سونی

دوما در مورد تحولی که کرایتک تو گرافیک و کلا بشریت ایجاد کرد:
    رییس شرکت اپیک سال قبل اعلام کرد که unrealengine4 آمادس ولی اونو واسه نسل بعد نگهداشتن و رو کارتهای گرافیکی این نسل جوابگو نیس............
    چرا مثلا یه بازی انحصاری رو pc نزد اپیک تا با گرافیکش گوی سبقت رو از کرایتک بگیره؟؟

چون شرکت اپیک برای اثبات خودش نیازی به عرضه گرافیک خارق العاده رو pc نداره.......بلکه با همین unrealengine3.5 هم داره سلطنت می کنه...... .
    همچنین موتور rage که جان کارمک رییس شرکت سازندش گفته doom 4 کلا رو کنسولهای فعلی جوابگو نیس...پس چرا رو pc نمیده تا دهن همه ما باز بمونه؟؟؟؟

اینو خواستم بگم تا دوستان بدونن کرایتک و موتورش همچین هم بی رقیب نیس........ .

سوما در مورد سرنوشت نسخه دوم:
    بالطبع گرافیک نسخه دوم در pc به مراتب بهتر از کنسولها خواهد بود........خیلی ازطرفدارای متعصب pc که اینجا هستن وقت ریلیز این بازی به شدت کنسول رو مسخره خواهند کرد(البته الانشم خیلی می کنن)...در نتیجه اونا نگران کیفیت نسخه pc نباشن(ببین کی گفتم)
    ولی دیگه کیفیت نسخه کنسول هم ضعیف یا آشغال نیس....کافیه تریلر آخری از مولتی پلیر بازی رو ببینید تا متوجه بشین چقدر گرافیک بازی روی x360 زیباس و انصافا جزو یکی از بهترینها در سبک اول شخص کنسولیه(البته به killzone3 نمیرسه).

.
    سلام باز هم بحث بین کنسول و PC ای خدا.این بحث تموم نمیشه ما هم راجت بشیم اقا هر کی دوست داره PC باز باشه هر کی هم دوست نداره بره کنسول بگیره مبارکش باشه اینشالله باهاش بره فضا .البته یک سری از دوستان هم این ادعا رو دارن.
    به حر حال بالا بریم پاین بیایم PC قدرت بیشتری داره با اینکه اصلا مخصوص بازی ساخته نشده و این یکی از بی شمار کاربردش هست اما باز هم از کنسول که فقط برای بازی ساخته شده بهتره.دیگه این رو نمیشه رد کرد.بحث باید درست مننطقی و به جا باشه و دلیل و سند هم داشته باشه.که من دارم.هر کی خواست بیاد تا بحث کنیم ولی من میدونم در اخر مرغ یک پا داره.با این حال من اماده ام.در ضمن بازم میگم بحث نکنید اگر هم بحث میکنید درست و حسابی این که میگید PC محتاج Crysis بود و اینا همش چرنده.البته ببخشید که خیلی رو راست حرف خودم رو زدم باز شرمنده ببخشید اینشالله به کسی بر نخوره و به دل نگیره.ما همه با هم دوست هستیم مگه نه.
    @سیما : نــه ... (شوخی )

@نیمه جان : حاجی اینم خودش بحثی هست واسه خودش Killzone vs Crysis ولی به نظر من فرق خاصی با هم ندارند حداقل تچ دموهای crysis تقریبا نشون داد که از تمام تکنیک های موجود گرافیکی داره بهره میبره .. مگر اینکه کیلزون کلا به خواد خودش تنهایی یه افکت جدید ایجاد کنه (که همچین چیزی هم با عقل جور در نمیاد) ....

البته این اضافه کنم دوستان هنوز ندیدم این خبر رو قرار داده باشن , که قرار شده در کنسول های نسل آینده حتما تکنولوژی tessellation گنجونده بشه ! که خودش خیلی به نفع pc خواهد بود چون چه بخواهیم و چه نخواهیم در نسل آینده هم پورت از کنسول به PC همچنان به قوت خودش باقی خواهد بود ! ولی جایه بسی خوشحالی داره که حداقل از قابلیت ها PC بیشتر استفاده خواهد شد که انشاا... با این وضعیت کنسولها فکر نکنم نسل بعدی تو 2011 یا 2012 ارائه بشن .

2. 3 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

@سیما : نــه ... (شوخی )

@نیمه جان : حاجی اینم خودش بحثی هست واسه خودش Killzone vs Crysis ولی به نظر من فرق خاصی با هم ندارند حداقل تچ دموهای crysis تقریبا نشون داد که از تمام تکنیک های موجود گرافیکی داره بهره میبره .. مگر اینکه کیلزون کلا به خواد خودش تنهایی یه افکت جدید ایجاد کنه (که همچین چیزی هم با عقل جور در نمیاد) ....
    حاجی رو کنسول گفتم.......... گرنه رو pc که crysis می بلعه kz3 رو.
    از لحاظ بصری kz3 بهتره.......ولی نه از لحاظ تکنیکی.....(البته از لحاظ تکنیکی هنوز رو کنسول نمیشه مقایسه کرد ولی بصریشو که دیدیم اینو میگه)
    Last edited by halflife g; 08-11-2010 at 21:07.

4. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

در مورد کرایتک و خرید آبروی pc بگم: این طبیعیه در اول هر نسل که کنسولهای نو به بازار میان نگاهها معطوف اونا میشنه و بازیسازها به طرف اون میرن ولی هرچقدر به آخر نسل میرسیم توجها رفته رفته معطوف میشه بهpc )چون کنسولها کهنه میشن(
    دراین مورد تاکمی موافقم اما کنسول قابلیتهایی داره که هر بازیسازی رو به ساخت ایده هایی جدید می ندازه ماننده ماشن کنترل وی 2 که یکی از پروفروشترین کنسولهای بازاره و هنوز که هنوزه فکره خیلی ها رو داره قلقلک میده ایا یک ماوس و صفحه کلید شب و روز رو می تونه از هیدئو کوجیما بگیره یا کنسول پلی استیشن 3 که بهترین و خوش ساخت ترین بازیها رو به انحصار خودش درمیاره و هیچ شرکتی ازشراکت با اون ضرر نمی کنه و تازه کپی خور نیست پس پی سی کرک خور چطور می تونه چرخ سود سازی کمپانی های بزرگ رو بچرخونه الان کمپانی ها اول بازی خودشون رو واسه کنسول می سازند تا وقتی که سرمایه شون بازگشت با یک پورت ریسک شون رو واسه پی سی می کنند
    نسلی که بادسته می نشسته و شوکها ور میرفتی گذشت
    بقول رجی فیل ایم شور و هیجان یک بازیباز با تکنولوژی اغاز می شود و( ای 3 )امسال با دسته کنترل ماشن کنترل و حتی بدون هیچ کنترلی هست (کنایه به کینکت مایکروسافت) همه اینها رو هم رفته کاری می کنه که کنسولها تا چندین دهه مقتدرانه بر صنعت بازیسازی حکمرانی کنند کنسول امروز داره مرزهای واقعیت رو میشکنه اما پی سی هنوز در تکنولوژی سنتی باقی مونده مگر اینکه شرکتهای خصوصی یک نیم نگاهی به آن بی اندازند مانند آتی که قابلیت استفاده از چندین مانیتور را داده به پی سی و انویدیا که قابلیت سه بعدی و مایکروسافت با قابلیت مالتی تاچ توسط ویندوز 7 اما این 3 قابلیت برای ارضا کردن بازیسازان کافی نیست
    ( کرایسیس هم اگه نمیومد صنعت بازیسازی تو pc هیچ صدمه ای نمیدید یا مثلا انویدیا یا ای تی آی هیچ کدام ورشکست نمی شدند........ . کرایسیس اومد تا عظمت کار شرکت کرایتک رو نشون بده.........ناجی pc شدن یعنی چی؟؟یعنی pc با این عظمتش معطل یه بازیه کلیشه ای هستش؟؟؟
    درکلیشه ای بودن کرایسیس هیچ جای شکی وجود نداره اما در ان زمان و ارئه کنسولهای نسل بعد پی سی نه از نظر گرافیکی و نه از نظر تکنولوژی حرفی واسه گفتن نداشت واسه همین اون رو شکست خورده این جنگ می دونستند و کسی بهش اعتنایی نکرد اما چیزهایی که پی سی داشت اونها نداشتند مانند انجام بازیهای اشاره کلیک به سبک استراتژیک که سبک پرطرفداری هستش (هرچند بعدها هالو با وجود اوردن روشهای جدید کاری کرد که کنسول از بازی استراتژیک نیز بی نصیب نماند) اما اینها به این اندازه کافی نبوداند و پی سی در نسل جدید جزء گرافیک و روان اجرا کردن برخی بازیها در کوله پشتیش چیزی نداره وعملا بازنده این میدان هستش
    همین wow و diablO به تنهایی ناجی کل صنعت بازین چه برسه به pc......... .
    بیلیزاردکمپانی سختگیر و حامی پی سی اما این دو ای پی تا کی می تونستند پی سی رو از ورطه نابودی نجات بداند دیابلو اگه تظاهرات و اعتصاب طرفداران اون نبود بلیزارد بفکر ساخت دوباره اون نمی افتاد و در سانی دیابلوهای قبلی بقدری کامل بوداند که نیازی به ادامه نداشت و ورلد وارکرافت که یک بازی انلاین هستش ایا می توانست طرفداران سبک ماجراجویی اکشن و ورزشی رو سیراب بکنه اگه کرایسیس اون هیجان رو بوجود نمی آورد هیچکس واسه پی سی تا چند سال اینده تره خورد نمی کرد ولی خوب کرایسیس نمی اومد بازهم پی سی نفس می کشید و اتی و انویدیا نبرد شون رو شروع می کردند تا آخر که بیکار نمی نشستند اما کرایسیس با اومدنش اونها رو وادار به ارتقاع داد و چند نسل به جلو برد

رییس شرکت اپیک سال قبل اعلام کرد که unrealengine4 آمادس ولی اونو واسه نسل بعد نگهداشتن و رو کارتهای گرافیکی این نسل جوابگو نیس............ چرا مثلا یه بازی انحصاری رو pc نزد اپیک تا با گرافیکش گوی سبقت رو از کرایتک بگیره؟؟ چون شرکت اپیک برای اثبات خودش نیازی به عرضه گرافیک خارق العاده رو pc نداره.......بلکه با همین unrealengine3.5 هم داره سلطنت می کنه...... . همچنین موتور rage که جان کارمک رییس شرکت سازندش گفته doom 4 کلا رو کنسولهای فعلی جوابگو نیس...پس چرا رو pc نمیده تا دهن همه ما باز بمونه؟؟؟؟ اینو خواستم بگم تا دوستان بدونن کرایتک و موتورش همچین هم بی رقیب نیس........
    شاید همه شما بهتر می دونید که موتور اپیک چندان هم بی نقص نیست و در بافتها و جلوه های بصری کمی با قالب و رنگ بندی مرده عمل می کنه و به اون موتور خاکی هم گفته میشه زیرا به بازی جلوه خاکی میده مانند گیر اف وار و بتمن درضمن هیچ وقت نشده که کمپانی بیاد و از روند کار باهاش ناراضی نباشه و کارش به دادگاه نکشه وتعداد معدود بازی واسه پی سی ساخته میشه انریل انجین مو تور قویی هستش اما ایا می تونه به زیبایی کرایسیس رنگ بندی نشاط آور و بافتهای باور پذیر بوجود بیاره
    اگه انریل انجین 4 واقعا آماده هستش و نسل امروز جوابگو نیستش پس نشون میده اپیک خیلی جلو رفته و باید گیرس جدید این پیشرفت رو نشون بده و ارتقاع داده بشه درصورتی که در این گیرس گرافیک حداقل به لحاظ بصری جهش خوبی پیدا کرده و کنتراست رنگها بهتر و پویاتر شده
    دکتر جان کارمک اگر واقعا میگه موتور دوم 4 توسط سخت افزارهای جدید پشتیبانی نمیشه‎ ‎‏ خوب راستشو در بازی راگی به همه نشون داد و قدرت ای دی تیچ 5 برهمگان ثابت شد اما پس بازیهایی مانند فیر و هالف لایف ودوم و فارکرای با آن گرافیک در زمانی که ما درکف گرافیک ای جی ای مانده بودیم رو چه می گید وقتی به بازار آمدن هیچ سیستمی از پسش بر نمی اومد و می گفت بابا بزار چند سال بگزره بعدا می اومدی
    ازمن گفتن جنگ کنسولها نبرد بین چند کمپانی چند اقلیتی وملیتی هستش که هدفی جزء سود بیشتر ندارند و یک بازیباز بهتره خودش تو این بازی وارد نکنه زیرا تنهاکسی که ضرر میکنه اونه واسه اونا فرقی نداره پی سی باشه یانباشه اگه نباشه که چه بهتر هزینه کمتر اما پی سی تا وقتی هست که غولهای سخت افزاری باشند شک نکنید که اونا هم با بقیه سرو ته یک کرواسند وجزء رنگ پول چیزه دیگه نمی شناسند کرایسیس اگه خوبه که هیچ اگه بده تقصیر پی سی نیست از کم کاریه کمپانیشه ما مخلص هالف لایف هستیم امیدوارم ایشون دلخور نشده باشند و بنده حق شاگردی دارم در قبالشون زیرا به تازگی به این عرصه پیوستم

6. 4 کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

والله xlife خان خوب بحث کردی.........کسی که بتونه به دور از مسخره کردن و تهمت زدن به آدم تو این فروم بحث کنه کمه .........
    منم تو چند مورد بحث با شما رو ادامه میدم:

راستش در مورد کنسولها و وضعیتشون تو این نسل بله موافقم خیلی در زمینه گیمینگ pc رو به حاشیه کشوندن
    ولی اینو نمیشه انکار کرد که بالاخره رسیدیم آخرای نسل و pc داره جوون می گیره البته نه در زمینه افزایش بازی انحصاری یا نقشش در این زمینه بلکه فقط توجه سازندگان برای ارایه یورت بهتر و شاید مستقل واسه pc نمونش هم همین شماره جدید bioshock که نسخه جدید اون برای pc کلا خارج از توانایی کنسولها هستش و بالطبع کیفیت پایینی ارایه خواهد کرد.
    در مورد سبک استراژیک رو کنسولها هم موو سنسور ps3 براحتی این بازی رو اجرا می کنه و کاملا سرعت و دقت موس رو داره یعنی میشه گفت کم کم سبک استراتژیک هم از انحصار pc خارج میشه...... .

درضمن هیچ وقت نشده که کمپانی بیاد و از روند کار باهاش ناراضی نباشه و کارش به دادگاه نکشه وتعداد معدود بازی واسه پی سی ساخته میشه
    منبع این قسمت از حرفتون رو میدین؟؟

در مورد موتور انریل هم راستش شماره 3.5 اون که روی گیرز3 فوق العاده عالی جواب داده و کلا خیلی سرزنده هستش .........مطمینا شماره 4 اون عالی خواهد.......
    تازه این موتور موتور انعطاف پذیری هستش.......و خاکی بودنش مختص همه بازیها نیس......بازی کمبات.......بردرلند که سل شید بود و هزاران بازی دیگه قدرت این موتور رو به رخ می کشونه......... .
    با موتور کرایتک چند تا شرکت میتونن کار کنن؟.........فقط بازی boiling point رو من یادم میاد که اونم پر باگ های گرافیکی بود............. .

در مورد آخر هم نبرد کنسولها و pc خوبه باید ادامه پیدا کنه حالا چه دست اقلیت باشه یا اکثریت......تکنولوژی یه جوری باید جلو بره....... .

8. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله................!
    کیه..چیه..کجا..! : دی
    فعلا که بعد از 3 سال هنوز بهترین گرافیک رو در بین بازی ها داره !
    بلاخره قرار نیست سایر شرکتهای بازیسازی بشینن آبدوغ خیار درست کنن واسه گیمرها...همین الانشم داریم میبینیم خیلی از بازیها منجمله مترو 2033 چه سیستم گرافیکی مخوفی رو واسه اجرای بازی قرار دادن دیگه این چیزا رو نباید کتمان کرد حتی اگر به این بازی متعصب باشیم

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

والله xlife خان خوب بحث کردی.........کسی که بتونه به دور از مسخره کردن و تهمت زدن به آدم تو این فروم بحث کنه کمه .........
    منم تو چند مورد بحث با شما رو ادامه میدم:

راستش در مورد کنسولها و وضعیتشون تو این نسل بله موافقم خیلی در زمینه گیمینگ pc رو به حاشیه کشوندن
    ولی اینو نمیشه انکار کرد که بالاخره رسیدیم آخرای نسل و pc داره جوون می گیره البته نه در زمینه افزایش بازی انحصاری یا نقشش در این زمینه بلکه فقط توجه سازندگان برای ارایه یورت بهتر و شاید مستقل واسه pc نمونش هم همین شماره جدید bioshock که نسخه جدید اون برای pc کلا خارج از توانایی کنسولها هستش و بالطبع کیفیت پایینی ارایه خواهد کرد.
    در مورد سبک استراژیک رو کنسولها هم موو سنسور ps3 براحتی این بازی رو اجرا می کنه و کاملا سرعت و دقت موس رو داره یعنی میشه گفت کم کم سبک استراتژیک هم از انحصار pc خارج میشه...... .

در مورد موتور انریل هم راستش شماره 3.5 اون که روی گیرز3 فوق العاده عالی جواب داده و کلا خیلی سرزنده هستش .........مطمینا شماره 4 اون عالی خواهد.......
    تازه این موتور موتور انعطاف پذیری هستش.......و خاکی بودنش مختص همه بازیها نیس......بازی کمبات.......بردرلند که سل شید بود و هزاران بازی دیگه قدرت این موتور رو به رخ می کشونه......... .
    با موتور کرایتک چند تا شرکت میتونن کار کنن؟.........فقط بازی boiling point رو من یادم میاد که اونم پر باگ های گرافیکی بود............. .

در مورد آخر هم نبرد کنسولها و pc خوبه باید ادامه پیدا کنه حالا چه دست اقلیت باشه یا اکثریت......تکنولوژی یه جوری باید جلو بره....... .
    خوبه بازم یکی حرف حساب زد.
    اما نظر به این که همه بازی ها چرا در ابتدا برای PC منتشر میشوند و بعد نسخه های بعدی برای PC نمیاد یک دلیل مشخص داره اون هم اینه که کپی میشه و چیزی جر ضرر نیست و کمپانی ها همه به دنبال پول بیشتر هستن.
    حالا شما به بازی های مثل Call of Duty نگاه کن همیشه این بازی در PC طرف دار های بیشتری داشته تا کنسول حتی بخش انلاین این بازی خیلی کاربران بیشتری نصبت به XBL یا PSN داره .خوب اما چرا این دو با هم مقایسه میشوند اصلا درست هست یا نیست به نظر من اصلا درست نیست به هر حال حدف از ساخت کنسول بازی کردن بوده و بس اما کامپیوتر اصلا با این حدف ساخته نشده خوب کنسول ها به خاطر همین ارزان تر هستن چون کارای بیشتری ندارن.اما کامپیوتر ها قیمت بالا تر نیاز به اپدیت سخت افزاری هر 2 سال 1 بار چرا که همیشه کاربران PC خودشون رو نیازمند بالا ترین قدرت میدونن چرا که ما میبینیم هر سال چند میلیون کارت گرافیک به فروش میرسه و این خودش یکی از دلایلی هست که هیچ وقت PC شکست نمیخوره چون شرکت های مثل NVIDIA و ATI دو غول صنعت ساخت گرافیک سرمایه زیادی رو به ساخت بازی برای کارت های خودشون اختصاص میدن.که این هم باعث میشه همه سازنده ها مجبور شن برای PC هم بازی بسازن.حالا کار با سیاست های شرکت سونی ندارم چون اصلا جز بحث من نیست.خلاصه لپ کلام همیشه کنسول های یک رده پاین تر از پدر خودش قرار داره و به قول خودمون 100 سالش هم که بشه باز بچه همین PC خودمونه.یک ضرب المثل هم بزنم هر كس پر طاووس خواهد جور هندوستان كشد.هرکی دوست داره با PC بازی کنه باید پول خرج کنه تمام.

11. 3 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال xlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هرجا آسمان باشد من همانجایم

پيش فرض

.
    والا منبع مشخصی نداره از مجلات و دیگر نشریات معتبر در این زمینه بود که بنده درپاره ای از وقت مطالعه شون می کنم و درلیست اخبار داغ صفحات اول قرار میدند اما خوب من انریل انجین رو دوست دارم همونطور که تیم سوینی رودوست دارم قطعا شکی نیست که سوینی خودش برروی کدنویسی انجین کار می کنه انریل بهترین موتور واسه نشان دادن قهرمان های عضلانی غول پیکره که انسان رو در بدو بازی به سوت زدن وادار می کنه
    اما انجین یک موتور کامله که فقط اپیک می تونه کاملش بکنه شما به بازیهای اپیک مانند گیرس و انریل نگاه کنید حالا بازیهایی مانند بلک سایت مدال افتخار استرانگ هلد خواهید فهمید اپیک در استفاده از موتورش بهتر از دیگران عمل کرده و بقیه تا به الان کارشون خوب بوده مثلا کمپانی یوبی سافت اما بتمن تونست از حداکثر توانش استفاده بکنه و خودش رو مطرح کنه می توان به وجه تمایز بتمن و بازیهای اپیک نگاه کرد و آن خوش هیکل بودن کاراکتر هاست در واقع انجین اپیک از انجین کرایتک خیلی خیلی پیشرفته تر هستش و دلیل آن را می توان گفت که اپیک در رقابتی سخت با ای دی سافتور تونسته از شاگردی به یک استاد همه فن حریف برسه و ای دی تیچ رو همچنان عقب بندازه هر چند در فواصل 1998تا 2004گوی سبقت در دستان جان کارمک بود اما انریل 3 محکم ترین طرفداران ای دی رو به لرزه انداخت و تا به امروز انریل با گرافیک طراحی ابداعات جدید طراحی وسایل نقلیه و هوش مصنوعی جای حرفی برای سایر رقبا باقی نگذاشته و پیروز این عرصه هستش حتی ای دی تیچ 4 با ساخت ولف انشتاین جدید نیز فهمید باید بدنبال یک موتور جدید باشه تا بتونه به دوران قبل برگرده مانند راگی که همه رو در ای 3 امسال با گرافیک بی نظیرش انگشت به دماغ گذاشت هر چند که در زمینه هوش مصنوعی و طراحی کمی ضعیف از اب در امده بود
    اما کرای انجین در مقابل این توصیفات از نظر بصری و طراحی واقعا عالی هستش و خوش سلیقه بودن کرایتیک رو نشون میده اما تکنیکی خوب بود نمیگم بده اما باز هم نمیگم انجین اپیک از اون بهتره بلکه میگم من از یکنواختی متنفرم و تنوع رو دوست دارم بی شک شما از دو بازی بایک موتور زده می شید یا دو بازی با دو موتور من میگم 1 موتور زیرا کرای انجین و انریل انجین از هر لحاظ با هم فرق دارند مثلا شما هیچ وقت نمی تونید دیوارهای جلا خورده و روغنی رو درموتور دیگر مانند انریل ببینید همه چیز در اون برق میزنه و عظمت یک طراحی خوب از محیط تا شخصیت رو به تماشا میزاره ایا شما جلوه اب و پرهای یک پرنده و زیبایی یک جنگل رو درچه موتوری می توانید بهتر تماشا بکنید و زیبایی را بنظاره بنشینید بی شک اون کرای انجینه من میگم اختلاف سلیقه وجود نداره این تنوع در برخ کشیدنه که وجود داره

13. این کاربر از xlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوبه بازم یکی حرف حساب زد.
    اما نظر به این که همه بازی ها چرا در ابتدا برای PC منتشر میشوند و بعد نسخه های بعدی برای PC نمیاد یک دلیل مشخص داره اون هم اینه که کپی میشه و چیزی جر ضرر نیست و کمپانی ها همه به دنبال پول بیشتر هستن.
    حالا شما به بازی های مثل Call of Duty نگاه کن همیشه این بازی در PC طرف دار های بیشتری داشته تا کنسول حتی بخش انلاین این بازی خیلی کاربران بیشتری نصبت به XBL یا PSN داره .خوب اما چرا این دو با هم .

دوست من خواهشا بحثو نکش سمت مقایسه pc با کنسول ..کسی همچین قصدی نداره........ .

ما بیشتر بحثمون رو بازیها و اینجورچیزاس.......crysis هم چون انحصاری pc هستش یه مقایسه ناخودآگاه پیش میاد و گرنه کسی نمیخواد مقایسه راه بندازه.... .

تازه وقتی بازی cod رو x360 بیشتر فروش کرده چطور رو pc بیشتر بازی می کنن؟؟؟یه چیز بگو بگنجه آخه....... .

15. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست من خواهشا بحثو نکش سمت مقایسه pc با کنسول ..کسی همچین قصدی نداره........ .

ما بیشتر بحثمون رو بازیها و اینجورچیزاس.......crysis هم چون انحصاری pc هستش یه مقایسه ناخودآگاه پیش میاد و گرنه کسی نمیخواد مقایسه راه بندازه.... .

تازه وقتی بازی cod رو x360 بیشتر فروش کرده چطور رو pc بیشتر بازی می کنن؟؟؟یه چیز بگو بگنجه آخه....... .
    بله نسخه ارجینال روی pc 6 میلیون روی xbox هم 6 میلیون اما نسخه های کرک شده هم حساب کن که به بیش از 5 میلیون میرسه.خوب من هم همین رو میگم شما به حرف های من دقت نکردیت من هم مقایسه نمیکنم.من دارم میگم هر چی باشه تا اخر زمان واسه pc بازی میسازن همین

17. این کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ATA FARZADI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تو خونه

پيش فرض

یه چندتا عکس ((نمیدونم شاید تکراری باشه))

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •