...........این مطلب حاصل تجربیات شخصی است نه غرض ورزی..........
من ساکن شهر همدانم و تا حالا از دو تاISPبه نام های پارس آنلاین(نت گستر و جهان نما)ولایزر(ریتون) خدمات گرفتم.به دوستان همشعری این توصیه را دارم که از هیچ یک از این شرکت به هیچ وجه خدمات ADSLنگیرند حتی اگه مجبور شدید از DialUpاستفاده کنید ولی سراغ اونها نرید ..........ماجرای لایزر از این قرار بود............
لایزر چند ماهه اول خدماتش خوب بود و مشکلی نداشت تا اینکه بعد از گذشت 2ماه اینترنت قطع شد. یک ماه قطع بود بعد از اینکه رفتم نمایندگی و گفتم که من یک ماه قطعی داشتم،منکر یک ماه شدند و به کی هفته اکتفا کردند(ملعونهای دزد)....
بعد از اینم یه یک ماهی همه چیز خوب بود تا اینکه یک هو دانلود شبانه این شرکت هم از بین رفت و سرعت ماکسیمم دانلود شبانه به 800 یا 900 بیت محدود شد...
قریب به 4 بار به تهران زنگ زدم و هر بار یه چی میگفتند..منم خسته از این همه تماس و کلی پول تلفن ثابت لعنتی نثارشان کردم و قرارداد رو لغو کردم.
گرفتن اشتراک از لایزر(ریتون)رو به هیچ کدوم از هم شهری (استانی)هام پیشنهاد نمیکنم.اول اینکه دزدی اولین شیوه ی این شرکت وخیلی از شرکتای دیگه داخل ایرانه.اینام که ماشاالله سرعت دانلود شبانشون از ساعت 12نیمه شب تا 6.30 الی 7صبح بالای 900بایت نمیرسه.من یه بار یه فایل صد مگی رو گداشتم واسه دانلود و بعد از 4ساعت 1درصدش دانلود شد.
---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------
اما پارس آنلاین؛ شاه دزدی به تمام معنا...
تا امروز یک هفته است از پارس یک پکیچ 512-1024گرفتم.سرعت در طول روز عالیه اونم واسه تخلیه سه صوتی ترافیک.....اما بشنوید از دانود شبانه و پشتیبانی تهوع آور این دزدلن روسپی:
در هنگام دانلود شبانه که از یک تا شش صبح است سرعت دانلود با این پکیج من بالای 14کیلو نمیرفت.نکته جالب این بود که من 6 تا فایل واسه دانلود میزاشتم و همه اتودانلودها رو میبستم اما وقتی صبح همون روز به بخش ترافیکهای مجانی مورد استفاده رفتم با یه چیز عجیب روبرو شدم" حجم دانلودی من رو زده بود 660مگابایت در صورتیکه از اون 6 تا فایل من 3تاش صددرصد دانلود شده بودند و بقیه همه روی 50 یا 45 دردصد بودند!!!!
دو روز بعد ساعت1صبح واسه مشکل کندی سرعت به پشتیبانی تهران زنگ زدم و طرف بعد از کلی ور رفتن با سیستم من و تست از هزار تا سایت+سایت خودشون به این نتیجه رسید که مشکل از طرف من نیست...گفت من ثبت مشکل میکنم و شما واسه پیگیری رفع مشکل موقع ساعات اداری زنگ بزن.
چشمتون روز بد نبینه، صبحش زنگ زدم و وقایع رو شرح دادم و با گستاخی تمام به من گفتند که برای شما هیچ مشکلی ثبت نشده، درضمن اگر مشکلی هم ثبت میشد ما نمیتونیم در این ساعت برای شما کاری انجام بدیم.شما باید در همون ساعتی که مشکل داری زنگ بزنی، یعنی ساعت1صبح.
یه چند روزی مثل توب به این ور اون ور پاس کاری شدم و در اخر تنها نتیجه ای که گرفتم چند ده هزار تومن پول تلفن بود.
...اونا رو هم پول کفاره این چند مدت بود که از این دو تا شرکت دزد خدمات میگرفتم...
حالا شما اگه دوست دارید به روزگار من دچار شوید به سراغ یکی از این دو شرکت بروید.من به شخصه شرکتهای اینترنتی دیگر را که در شهر همدان هستند مانن شاتل-فن اوا-مبین نت امتحان نکردم، ولی اگه شما هم مثل من بخواهید چند تا شرکت رو امتحان کنید باید هم پول تلفن بیخودی بدهید هم پول فعالسازی(رانژه)را. ............من آنچه شرط بلاغت بود گفتم، تو خواه پند گیر خواه ملال..................