تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 311 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مردشور پارس آنلاین رو ببره!!!!!!!!!!!
    کفریم کرده .سرعت دانلود شبانه بالای 20تا نمیره.اون خانومه که داخل شرکته و خیلی ادعاش میشه و قتی رفتم واسه عضویت کلی تعریف کرد.
    راستس بروبچ مخابرات کی داره و سه ماهه چقدر ترافیک میدن؟دانلود شبانش خوبه؟؟
    من از همون اول اين تاپيک گفتم همشون سرو ته يه کرباسن هرکدم ارزونتر بده بهتره
    مخابرات سرويسش رو سايتش هست شبانه هم من بين 700 تا 800 مگ داون ميکنم البته از تورنت
    ماهيانه هم 8.5 گيگ ميده 13 تومان يه 256 ديگه هم داره 8 تومان 3 گيگ ترافيک داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا ممنون از راهنماییات....
    راستی سه ماهه بگیری تخفیفی چیزی نداره؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام
    من اینترنت مخابرات دارم چند روزه مرتب قطع و وصل میشه به صورتی که بیشتر قطع هست تا وصل کسی تو این چند روز مشکلی داشته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا ممنون از راهنماییات....
    راستی سه ماهه بگیری تخفیفی چیزی نداره؟؟؟؟؟
    از اين ماهيانه ها بگير که مياد رو قبض فکر کنم بهتره
    تو سايت خودشون که بری همه قيمت ها رو زده

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------

سلام
    من اینترنت مخابرات دارم چند روزه مرتب قطع و وصل میشه به صورتی که بیشتر قطع هست تا وصل کسی تو این چند روز مشکلی داشته؟
    من هميشه گفتم زنگ بزنيد کچلشون کنيد هی بگيد چی شد؟ اينا خودشون خوب ميدونن چه گندی ميزنن
    وقتی بهشون فشار مياد درستش ميکنن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من ADSL مخابرات رو 2 روزه گرفتم. آيا يك ماه از روزي كه مشترك ميشي تا 30 روز بعدش براي ترافيك محسوب ميشه يا بايد تا انتهاي همين ماه تمامي مثلا 8 گيگ ترافيك رو مصرف كنم كه ضرر نكنم؟ اگه حالت دوم باشه يكم غيرمنطقي هست!

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

پيش فرض

سلام دوستان.
    واسه خط ماADSLارائه نمیشه.
    یه طرح زمستانی مبین نت گذاشته که به نظرم عالی میاد.
    مودم200.000تومنی رو میده90.000تومن.
    اشتراک یکساله512با محدودیت20GBماهانه200.000تومن.
    هیچ هزینه ای واسه راه اندازی هم نداره.
    به نظر شما چطوره؟
    Last edited by Hossein-GMail; 12-02-2011 at 07:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان
    من ADSL مخابرات رو 2 روزه گرفتم. آيا يك ماه از روزي كه مشترك ميشي تا 30 روز بعدش براي ترافيك محسوب ميشه يا بايد تا انتهاي همين ماه تمامي مثلا 8 گيگ ترافيك رو مصرف كنم كه ضرر نكنم؟ اگه حالت دوم باشه يكم غيرمنطقي هست!

سلام دوست عزیز
    در مورد سوال شما باید بگم که ترافیک شما اگه برای یک ماه باشه فقط تا یک ماه قابل استفاده است و اگر در این صورت ترافیکتون اضافه بمونه قابل انتقال به ماه بعد یا چکیج دیگه نیست و یا اگر تا قبل از یک ماه همه ترافیکتو تموم کنی باید به ازای هر یک گیگ ترافیک اضافی مصرفی 2200تومن بدی به مخابرات.

سوالی بود در خدمتم
    یاحق.
    حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام دوستان.
    واسه خط ماADSLارائه نمیشه.
    یه طرح زمستانی مبین نت گذاشته که به نظرم عالی میاد.
    مودم200.000تومنی رو میده90.000تومن.
    اشتراک یکساله512با محدودیت20GBماهانه200.000تومن.
    هیچ هزینه ای واسه راه اندازی هم نداره.
    به نظر شما چطوره؟

سلام حسین جان.
    راستش اگه همین طوری که شما میگید باشه بدک نیست اما نسبت به ADSLسیمی خیلی گرونتره.اگه واقعاً میبینی احتیاج داری سراغش برو...
    راستی شرکت یا نمایندگی فروش مبین نت همدا کیه؟؟؟؟
    .......من مطمئن نیستم ولی فکر کنم جهان نما باشه!آیا حدس من درسته؟؟؟نمایندگیش رو بگو تا بیشتر راهنماییت کنم....

مخلص بروبج همدان
    حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

...........این مطلب حاصل تجربیات شخصی است نه غرض ورزی..........
    من ساکن شهر همدانم و تا حالا از دو تاISPبه نام های پارس آنلاین(نت گستر و جهان نما)ولایزر(ریتون) خدمات گرفتم.به دوستان همشعری این توصیه را دارم که از هیچ یک از این شرکت به هیچ وجه خدمات ADSLنگیرند حتی اگه مجبور شدید از DialUpاستفاده کنید ولی سراغ اونها نرید
    ..........ماجرای لایزر از این قرار بود............
    لایزر چند ماهه اول خدماتش خوب بود و مشکلی نداشت تا اینکه بعد از گذشت 2ماه اینترنت قطع شد. یک ماه قطع بود بعد از اینکه رفتم نمایندگی و گفتم که من یک ماه قطعی داشتم،منکر یک ماه شدند و به کی هفته اکتفا کردند(ملعونهای دزد)....
    بعد از اینم یه یک ماهی همه چیز خوب بود تا اینکه یک هو دانلود شبانه این شرکت هم از بین رفت و سرعت ماکسیمم دانلود شبانه به 800 یا 900 بیت محدود شد...
    قریب به 4 بار به تهران زنگ زدم و هر بار یه چی میگفتند..منم خسته از این همه تماس و کلی پول تلفن ثابت لعنتی نثارشان کردم و قرارداد رو لغو کردم.
    گرفتن اشتراک از لایزر(ریتون)رو به هیچ کدوم از هم شهری (استانی)هام پیشنهاد نمیکنم.اول اینکه دزدی اولین شیوه ی این شرکت وخیلی از شرکتای دیگه داخل ایرانه.اینام که ماشاالله سرعت دانلود شبانشون از ساعت 12نیمه شب تا 6.30 الی 7صبح بالای 900بایت نمیرسه.من یه بار یه فایل صد مگی رو گداشتم واسه دانلود و بعد از 4ساعت 1درصدش دانلود شد.

---------- Post added at 05:06 PM ---------- Previous post was at 05:05 PM ----------

اما پارس آنلاین؛ شاه دزدی به تمام معنا...

تا امروز یک هفته است از پارس یک پکیچ 512-1024گرفتم.سرعت در طول روز عالیه اونم واسه تخلیه سه صوتی ترافیک.....اما بشنوید از دانود شبانه و پشتیبانی تهوع آور این دزدلن روسپی:
    در هنگام دانلود شبانه که از یک تا شش صبح است سرعت دانلود با این پکیج من بالای 14کیلو نمیرفت.نکته جالب این بود که من 6 تا فایل واسه دانلود میزاشتم و همه اتودانلودها رو میبستم اما وقتی صبح همون روز به بخش ترافیکهای مجانی مورد استفاده رفتم با یه چیز عجیب روبرو شدم" حجم دانلودی من رو زده بود 660مگابایت در صورتیکه از اون 6 تا فایل من 3تاش صددرصد دانلود شده بودند و بقیه همه روی 50 یا 45 دردصد بودند!!!!
    دو روز بعد ساعت1صبح واسه مشکل کندی سرعت به پشتیبانی تهران زنگ زدم و طرف بعد از کلی ور رفتن با سیستم من و تست از هزار تا سایت+سایت خودشون به این نتیجه رسید که مشکل از طرف من نیست...گفت من ثبت مشکل میکنم و شما واسه پیگیری رفع مشکل موقع ساعات اداری زنگ بزن.
    چشمتون روز بد نبینه، صبحش زنگ زدم و وقایع رو شرح دادم و با گستاخی تمام به من گفتند که برای شما هیچ مشکلی ثبت نشده، درضمن اگر مشکلی هم ثبت میشد ما نمیتونیم در این ساعت برای شما کاری انجام بدیم.شما باید در همون ساعتی که مشکل داری زنگ بزنی، یعنی ساعت1صبح.
    یه چند روزی مثل توب به این ور اون ور پاس کاری شدم و در اخر تنها نتیجه ای که گرفتم چند ده هزار تومن پول تلفن بود.
    ...اونا رو هم پول کفاره این چند مدت بود که از این دو تا شرکت دزد خدمات میگرفتم...

حالا شما اگه دوست دارید به روزگار من دچار شوید به سراغ یکی از این دو شرکت بروید.من به شخصه شرکتهای اینترنتی دیگر را که در شهر همدان هستند مانن شاتل-فن اوا-مبین نت امتحان نکردم، ولی اگه شما هم مثل من بخواهید چند تا شرکت رو امتحان کنید باید هم پول تلفن بیخودی بدهید هم پول فعالسازی(رانژه)را.
    ............من آنچه شرط بلاغت بود گفتم، تو خواه پند گیر خواه ملال..................
    Last edited by NirvanaH; 12-02-2011 at 21:21.

داره خودمونی میشه Hossein-GMail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ تمدن همدان

پيش فرض

سلام داش حامد گل.
    منم مخلصم.هم مخلص داش حامد و همه بچه های همدان....

آره عزیزم.همون جهان نماست.البته آتی نت هم نمایندگی داره.
    البته آتی نت تلاش کرد وایرلس بهم بده و میگفت سرعت وایرلس ما چند برابر وایمکسه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •