تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 380 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

يك سوتي گرفتم. البته اگه دوستان قبلا نگفته باشن.

اين عكس رو از توي سايتش برداشتم:

همونطور كه مي بينيد بقل دستيش كه قبل از اون اعدام شد توي عكس نيست!

به نظر من كه جالب بود.

ديالوگ هاي باحالش اينا بودن:

1- وقتي داشت جريان آريوبرزن رو براي مدير روابط عمومي تعريف مي كرد طرف گفت:

جومونگي بوده واسه خودش!

2- كل صحبت هاي برزو ارجمند خيلي خوب بود. مخصوصا با اون احجه اش.

3- استنتاقش هم محشر بود.

2. 2 کاربر از IceLord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

به خدا قسم این فیلم رو مفتی بدن به من یک لحظه نگاهش نمیکنم.
    آخه حیف وقت نیست آدم این فیلم ها ی مدیری در پیتی نگاه کنه
    باز فیلم هیا عطاران یک درجه بهتر هستش
    خوب نگاه نکنید!!
    زورتون کردن ببینید؟

و یا اینکه زورتون کردند بیاین تو تاپیک سریال قهوه تلخ پست بدید

4. 14 کاربر از mohammadirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

خدايي به سيامك انصاري اين نقش ها خيلي مياد . آخه هميشه اين بدبختيا سره سيامك مياد .

تو شب هايه برره هم اون همه بلا سرش اومد . دم مهران گرم .

محتوای مخفی: فروش نیم میلیون نسخه "قهوه تلخ" در یک روز 
    "
    مهر: استقبال از عرضه مجموعه طنز "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری بازار نمایش خانگی را صاحب یک رکورد تازه کرد.

از مدتی پیش که عرضه مجموعه "قهوه تلخ" به کارگردانی مهران مدیری در شبکه نمایش خانگی قطعی شد، پیش‌بینی این که مجموعه تازه این بازیگر و کارگردان محبوب مورد استقبال دوستدارانش قرار بگیرد چندان سخت نبود، حالا و با ورود "قهوه تلخ" به بازار نمایش خانگی خبر می‌رسد که نیم میلیون نسخه از این مجموعه در روز اول فروخته شده و این یعنی رکوردی تازه و انتظار برای تغییر فضای رقابت.

مدیری چهره‌ای محبوب است که در کارنامه تلویزیونی‌اش با همه فراز و فرود و انتقادهایی که می‌توان به آن داشت مجموعه کم مخاطب ندارد، او در سالهای اخیر تنها با خود رقابت کرده و مقایسه شده، اگر "پاورچین" نقطه اوجی بوده که یک دهه پیش تجربه کرد و هنوز تکرار نشده اما به دلیل نبودن رقیب هنوز تاج بهترین کمدین تلویزیون بر سر مدیری است و او رقیب جدی در این عرصه نداشته است.

حتی رضا عطاران هم نتوانسته محبوبیت و شهرت توامان مدیری بین مخاطب عام و خاص را تجربه کند، "قهوه تلخ" در شرایطی به بازار آمده که مخاطبان با مشکلاتی که تلویزیون با پخش این مجموعه داشت کاملا آشنایی دارند و این پس‌زمینه ذهنی کمک کرد تا دوستداران مدیری و آثارش تشنه دیدن مجموعه بمانند.

او تلاش کرده در "قهوه تلخ" به سراغ فضایی تازه برود، قصه را به زمان گذشته برده و هنوز شوخی‌های اجتماعی و متلک به شرایط را فراموش نکرده، سه قسمت اول هنوز انتظارها از مدیری را پاسخ نداده اما همه خوب می‌دانند که برای راه افتادن موتور مجموعه‌های مدیری باید کمی صبر کنند.

رکورد شکنی "قهوه تلخ" می‌تواند پیامدهای دیگری هم داشته باشد، مدتی است مجموعه "قلب یخی" به کارگردانی محمدحسین لطیفی در شبکه نمایش خانگی عرضه و از آن استقبال شده است، "قلب یخی" تجربه‌ای تازه در کارنامه لطیفی و مجموعه‌سازی است، در این مجموعه تهیه‌کننده از فضای بازی که تغییر رسانه برایش ایجاد کرده به درستی استفاده کرده است.

با توجه به ممیزی‌هایی که در تلویزیون وجود دارد "قلب یخی" نمی‌توانست از تلویزیون پخش شود یا گرفتار جرح و تعدیل فراوان می‌شد اما شبکه نمایش خانگی این فرصت را فراهم می‌کند تا "قلب یخی" با توجه به داستان جذاب و فضای تازه‌اش دیده شود، این یکی از بهترین کارکردهایی است که شبکه نمایش خانگی می‌تواند داشته باشد.

"قلب یخی" با وجود کاستی‌هایی که دارد به ویژه در بخش مربوط به طراحی و شوی لباس و... که به دلیل محدودیتها کارگردان نمی‌توانسته به آن نزدیک شود، مجموعه‌ای است که برای آن هزینه شده با سلیقه و وسواس ساخته شده و داستان آن پرتعلیق است و بیننده را همراه می‌کند.

عرضه یک مجموعه طنز در این شرایط می‌تواند بازی را به زیان "قلب یخی" تغییر بدهد، "قهوه تلخ" مخاطب عام بیشتری دارد و استقبال از آن می‌تواند فروش "قلب یخی" را که یکی از پربیننده‌ترین محصولات شبکه نمایش خانگی در هفته‌های اخیر بوده تحت تاثیر قرار بدهد، اما از سویی این رقابت جذاب می‌تواند به این بازار رونق بدهد و ظرفیتهایش را آشکار کند.

شبکه نمایش خانگی می‌تواند کمبودها و ضعفهای تلویزیون را جبران کند. در این مدیوم می‌توان به سراغ موضوعهای تازه و فضاهای جدیدی رفت که گرفتار ممیزی تلویزیون می‌شوند. باید دید در هفته‌های آینده جدال "قهوه تلخ" و "قلب یخی" وارد چه مرحله‌ای می‌شود و کدام گروه برنده این بازی می‌شود."

6. 5 کاربر از hamijoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

راستی یه نکته اون شمشیری رو که جلاد میزنه بغل دستیه سیامک سرشو میبره چرا خونی نشد ؟ ولی این چیزها به هیچ وجه ارزش کار گروه رو کم نمیکنه .

8. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

راستی یه نکته اون شمشیری رو که جلاد میزنه بغل دستیه سیامک سرشو میبره چرا خونی نشد ؟ ولی این چیزها به هیچ وجه ارزش کار گروه رو کم نمیکنه .
    بابا کار کمدیه خب ، بچه هم میبینه

10. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

بابا طنزه!! گلادیاتور که نیست قراره بچه هم نگاه کنه به این سریال ها!! فکر میکنی اگه خون ببینه تاثیر بد نمیزاره روش؟

12. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

به خدا قسم این فیلم رو مفتی بدن به من یک لحظه نگاهش نمیکنم.
    آخه حیف وقت نیست آدم این فیلم ها ی مدیری در پیتی نگاه کنه
    باز فیلم هیا عطاران یک درجه بهتر هستش
    دوست عزیز این حرف رو نزن من تجربشو دارم الان هزار نفر میپرن بهتون و میتوپن بهتون

خواهش میکنم بخاطر خودمون هم شده و بن نشدن این حرفهارو نزنیم چون باعث درگیری شده

من کسانی رو دیدم رویه 4000 هزار تا پست بن شدند بخاطر یه حرف مخالف تویه یه تاپیک که طرفدار زیاد داشت

اول دعوا شد و بعد بد و بیراه و بعد هم بن شدند.

البته تمام اینها رو با کمال احترام به شما عرض کردم
    بحث سر پریدن و توپیدن نیست، نظر مخالف دادن هنر نیست، وقتی کسی به ناحق بخواد ایراد بگیره و عیبجویی کنه باید انتظار برخورد منفی دیگران رو هم داشته باشه! (اسمایلی گل هم در کار نیست : دی)

14. 9 کاربر از H a m e e d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکل و همین سوال رو دارم
    یعنی آپارتمان رو دیگه به ما نمیدند؟
    نه فک نکنم چون منم اس ام اس زدم هیچی برام اس ام اس نکرد ...برا برخیا احتمالا میفرسته برا بعضیا نمیفرسته
    فک نکنم مشکلی باشه
    ...
    اون قدم به نسبت کارای قبلی مدیری عزیز سه قسمت اول بد نبودا...ولی مطمئن باشید از قسمت 10 به بعد (البته اگه از 4 به بعد نشه)صددرصد میترکونه(البته همین الانشم نسبت به صداسیما)ترکونده
    من 3 شنبه هفته پیش که فرستادم امروز اتفاقی دیدم اس ام اس زدن فکر کنم 2-3 یا 4 روز بعد برای من فرستادن
    منم فرستادم 3-4 روز بعد جوابش اومد که شمارتون ثبت شده
    برای من صبح SMS رسید
    همه بچه های که فرستادند SMS رو به زودی براشون باید بیاد به هر حال شلوغ هست و زمان میبره

اگه نباشه جاش خالی می مونه malaki_mall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    آرامگاه(منزل)

پيش فرض

ANY MEN HERE?

WHANA C THIS BULL SHIT SEREI

داره خودمونی میشه amirhoseinmehri's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ANY MEN HERE?

WHANA C THIS BULL SHIT SEREI
    مگه مجبورت کردن ببینی

18. این کاربر از amirhoseinmehri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •