یه آدم خداشناس بگه بهترین انتخاب با بودجه 550 تومن چی هستش.
یه آدم خداشناس بگه بهترین انتخاب با بودجه 550 تومن چی هستش.
من مدل dell vostro 1015 بين 550 تا 600 رو پيشنهاد مي كنم با كيفيت led بسيار بالا
لپ تاب سري dell - vostro مدل 1015 خيلي شيك با كيفيت كنتراست بسيار بالا قيمت بين 500 تا 550 تومن ولب همه چي داره بجز فينگر پرينت
مرسی که پاسخ دادید.
با گارانتی این قیمته ؟ و گارانتی لپ تاپ های دل چیه ؟
با گارانتي اين قيمت
گارانتيش ماله شركت زيگوراته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان چندتا مارك لپ تاپ بين رنج 400 تا 600 خواهشا" كمك كنيد عجله دارم از بهترين گزينه به بدتين هم بزاريد
سلام دوستان
دنبال یه نوت بوک میگردم برای کارای معمولی اما برام مهمه که رایتر داشته باشه
عمدۀ مارکهائی که نشون کردم از مارک فوجیتسو ، سری lifebook هستش
انتخابم خوبه؟
قیمت مهم نیست
پیشنهاد بدین
من زياد از مدل هاي قيمت پائين فوجيتسو راضي نيستم چون اولا خيلي بزرگن و كيفيت صفحه نمايش اونها خيلي پائينه به طوري كه آدم خجالتش مي گيره يه جا اونو باز كنه به نظر من دل مدل 1015 خيلي بهتره 550 هزار تومن ولي با كيفيت lcd بسيار بالا هيت ديدن فيلم و عكس باهاش لذت بخشه و يه گارانتي قوي هم داره شركت زيگورات
بلوتوث و مودم و وب كم و ... هم داره
متشکرم mortezaon
واقعیتش ؛ با بررسی که کردم دیدم سایت بهین تکنولوژی متاسفانه اصلاً به روز نبود و مارکهای انتخابی رو نداشت
(منظورم وارد کنندۀ فوجیتسو بود)
نکتۀ مهمتر : شاید باید دقیقتر میگفتم که زیر 12 اینچ مد نظره
متشکر میشم از همراهی مجدد دوستان
فک می کنم برای شما مدل lifebook s760 مناسب باشه و این رو هم مد نظر قرار بدید که سری lifebook اصلا ارزون نیست و همین مدل s760 نزدیک 2 میلیون قیمت داره اما به لحاظ کارایی و کیفیت رو دسنش نیست.
این مدل 13 اینچه اما وزن پایینی داره و عمر بالای باطری هم داره ( 8 ساعت ) و یه قابلیتی که بقیه لپ تاپ ها ندارن اینه که dvd writer دستگاه بصورت ماژولار هست یعنی در می یاد و میشه بجاش هارد دوم یا باطری دوم به دستگاه زد
Last edited by amir_psr; 18-05-2010 at 23:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)