نینجا این مشکلی که داشتی.تونستی حل کنی؟؟
من یکی از دوستام میخواد n900 بخره ولی دو دل شده.![]()
نینجا این مشکلی که داشتی.تونستی حل کنی؟؟
من یکی از دوستام میخواد n900 بخره ولی دو دل شده.![]()
با رفرش کردن تو قسمت app manager و آپدیت قسمت catalog مخازن مورد نیاز به لیست اضافه میشه.
ولی با دانلود کردن ارور رو واسه مخزن maemo extras میده که معلوم میشه ip مشکل داره.
در کل میشه نتیجه گرفت که این ارور رو واسه ip میده و باید با ------ و یا تغییر در DNS اینترنت مشکل رو حل کرد.
کاش وایمکسم پشتیبانی می کرد!
هرچند ایرانسل جیبمون رو خالی می کنه ولی لازم میشه یه جاهایی!
ایول بابا
دیدین گفتم تا یک ماه دیگه میشه 600
حالا بیشتر امیدوار شدم پس تا یه ماه دیگه به 580 هم میرسه![]()
یعنی وایمکس ساپورت نمی کنه !!! ؟کاش وایمکسم پشتیبانی می کرد!
هرچند ایرانسل جیبمون رو خالی می کنه ولی لازم میشه یه جاهایی!
خوب حالا یه نفر بهم توضیح بده وایمکس یعنی چی ؟
درود
وایمکس در سال 2001 میلادی، با هدف انتقال داده به صورت بی سیم معرفی شده و فناوری آن شباهت زیادی به وای فای دارد با این تفاوت که سرعت انتقال و گستره ی آن به مراتب از وای فای بیشتر است.
در واقع از وایمکس به عنوان وسیله ای برای افزایش سرعت باند پهن در مناطقی که از نظر اقتصادی با مشکل روبه رو هستند، استفاده می شود.
شاد و پیروز باشید
با وای فای تو مطنقه محدود مثل یک ساختمان می شه استفاده کرد ولی از وای مکس میشه تو یه محدوده وسیع تر مثل یک شهر استفاده کرد وشما تو هر نقطه و در حال حرکت می تونید کانکت بشید و با سرعت بالا و تا اونجا که علم کم من می گه (دوستان اگر اشتباه می کنم تصحیح کنن), مودم وای فای و وای مکس یکی هستن یعنی با وایرلس لن یه لپ تاپ می شه به هر دو کانکت شد و بنابراین n900 هم می تونه کانکت بشه و بعید می دونم غیر از این باشه.خوب حالا یه نفر بهم توضیح بده وایمکس یعنی چی ؟
اينو من نمي دونم!
يعني پروتكلش يكيه؟
اگه باشه كه حرف نداره! ولي من يه جا خوندم فقط دوتا گوشي با اين وايمكس سازگاري دارند كه يكيش از سامسونگ بود!
به هر حال![]()
یه اینترنت تبلت نوکیا داده بوده که وایمکس رو ساپورت میکنه (N810 WiMAX Edition).البته سیم کارت نمی خوره. اولین اینترنت تبلت نوکیا که سیم کارت می خوره همون N900 هستش.
اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m81ak; 19-12-2009 at 11:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)