من 1 مشکل مسخره دارم نمیتونم زیر آب برم!!!!!! بد گیر کردم باید چیکار کنم؟؟؟E رو که میزنم حالت شیرجه میگیره ولی پایین نمیره اعصابم خرد شد کمک.........................
من 1 مشکل مسخره دارم نمیتونم زیر آب برم!!!!!! بد گیر کردم باید چیکار کنم؟؟؟E رو که میزنم حالت شیرجه میگیره ولی پایین نمیره اعصابم خرد شد کمک.........................
با کلید ctrlمیره زیره آب و با space میاد بالا alt هم زیره اب میتونین سریعتر شنا کنین..![]()
این شئ های نورانی که شما در بعضی از مراحل میبینید فقط زمانی کاربرد دارن که شما قدرت زنجیر رو داشته باشین و الی هیچ تاثیری ندارن و پیشنهاد می کنم زیاد بهشون توجه نکنین...من بازی رو از ظهر شروع کردم و الان تقریبا میخوام برم سراغ اون worm -کرم- که این دومین باره به یه همچین چیزی بر میخورم که نمیدونم چی هست...
شاید یک چیزی هست که بعدا میتونم بهش دسترسی پیدا کنم؟
دوستان کسی ترینر ضد ضربه کردن این بازی روو نداره؟؟؟
من رسیدم به یه جایی که باید یه پرنده بزرگ روو بزنه میدونم چطوری باید بزنم ولی نمیشه 1 دونه بهش میزنم بعد اون منو میکشه.
لطفا ترینر![]()
سلام به همه!
من الان رسیدم به اون می دونه که یه سریا با اسب می ریزن کلم و بعدش می خواد Worm بیاد،
و همه رو زدم و رسیدم به اونجا که یه نفر با یه اسب مشکی که آتیش قرمز از دماغ و پاهای اسبش میاد بیرون،
یارو رو می زنم و می ره رو دموکه میندازتش زمین،
و شمشیر رو بهش میده،
ولی وقتی یارو شمشیر رو بر میداره،
بازی ارور می ده و می گه نموتونه یک سری فایل هارو بنویسه و Don't send error یا همون Not responding میده بعدش!
مشکلش چیه!؟
خواهشا کمک کنید!
می خوام به Worm برسم!
برو بچ کسی اطلاع نداره که چطور باید این worm هارو دور زد؟
به غیر از کند کردن زمان چون یه صندوق توی اون فاصله هیچ راهی جز پیاده روی نداره که worm میاد ترتیبت رو میده...
نمیدونم چکار کنم واسه این میپرسم چون میخوام بازی رو کامل تمام کنم و کمتر مردن داشته باشم...
عزیزم شما فعلا نمیتونی اون جعبه رو بخوری راهتو برو بعدا که اسب گرفتی میتونی بیای و این صندوق رو بازکنیبرو بچ کسی اطلاع نداره که چطور باید این worm هارو دور زد؟
به غیر از کند کردن زمان چون یه صندوق توی اون فاصله هیچ راهی جز پیاده روی نداره که worm میاد ترتیبت رو میده...
نمیدونم چکار کنم واسه این میپرسم چون میخوام بازی رو کامل تمام کنم و کمتر مردن داشته باشم...
لطفا عکس هاتون سایز کوچیک قرار بدین مثلا حداکثرش 500در 500 اینطوری همه میتونن صفحات راحت باز کنن![]()
Last edited by rezadevilmaycry; 15-10-2010 at 13:45.
با سلام ببخشید این بازی قشنگه ؟؟
در ضمن این سوال رو تو بخش (سیستم پرسیدم درست جواب ندادن )
ببخشید آیا رو سیستم من میاد
cpu :3.2 full
ram: 2* 800
graphic:9400 gt 1gig gddr2
اره پسر توپه به نظره من که خیلی قشنگ بوده حتما بازیش بکن...
اره راحت اجرا میشه
کارت گرافیکت که میکشه.رمتم که میکشه سی پی یوت هم میکشه
رو سیستم های ازین پایینتر هم میاد مثلا کارت گرافیک من GT 512 / 8600 هستش و رمم هم 2 راحت بازی کردم...![]()
یعنی خود انجمن war میفرسته رو زمین تا مقصر نشونش بده؟در زمانی که بازی اتفاق می افته ارتش بهشت و جهنم به زمین می یان و هر چی که سر راه شون باشه رو نابود می کنند و جنگ پایانی اغاز می شه. در اواسط این هرج و مرج War (کاراکتر اصلی بازی ) به زمین احضار می شه تا نظم رو برقرار کنه. وقتی War با Abaddon ژنرال ارتش بهشت رو به رو می شه می فهمه که سه سوارکار دیگه نرسیده اند و قفل هفتم همچنان مهر و موم شده است و باز نشده
در ضمن خیلی ممنون وافعا خوب نوشتی دستت درست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)