پست 337نوشته شده توسط alex666
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست 337نوشته شده توسط alex666
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام![]()
میشه یه سایتی معرفی کنید که به صورت آن لاین فایلها رو به هم تبدیل کنه ؟![]()
من میخوام swf رو به gif تبدیل کنم![]()
ممنون![]()
می بخشید دارم دوباره می پرسم یه نرم افزار full version برای تبدیل .flv به دیگر فرمتها اگه دارید بذارید
ممنون
برنامه ای هست که فرمت ویدیویی vp6 رو به فرمتهای مختلف تبدیل کنه یا Player کنه...ممنون میشم.![]()
نوشته شده توسط mohsen taze kar
با سلام و تشکر و خسته نباشید من عکس این نرم افزارو می خوام یعنی VCD یا MPEG رو به DVD تبدیل کنه بدون اینکه تو کیفیت صدا و تصویر اثری بگذاره و سریعم باشه .
ممنون از پاسخ
منتظرم![]()
mohsen taze kar جان يه دنيا ممنوم
اصلا هم تازه كار نيستي خيلي هم حرفه اي هستي!!!
سلام
من یه نرم افزاری میخام که انواع فرمتهای ویدیو یی را به فرمت datتبدیل کنه
با سلام
من يه نر م افزاري مي خواستم كه تمام فايل هاي تصويري رو به فرمت 3gp براي موبايل تبديل كنه.
مي خوام توي نوع خودش بهترين باشه
با لينك دانلود و كرك
با تشكر
منتظر هستم
سلام. ببخشید شاید سوالم مربوط به این تاپیک نباشه ولی جایی بهتر از این جا پیدا نکردم. من یک فلش مموری تازه خریدم. بعضی از فایلهایی که توش گذاشتم پاک نمی شد توسط برنامه unlocker اون فایلها رو پاک کردم حالا نیم گیگابایت از حجمش غیر قابل استفاده است. دیسک کلین آپ چیزی هم نداره. فرمتش نمی تونم بکنم چون بعد از چند بار میگن فلش مموری خراب می شه. برنامه چیزی سراغ ندارید که بتونم این مقدار حجم رو قابل استفاده اش کنم.
یک چیز دیگه. دیدم (به این دیدم دقت کن چون از طریق تلویزیون بود) یک ایرانی برنامه ای نوشته بود که می تونستی با موس تایپ کنی یعنی با موس مینوشتی بعد خودش اتوماتیک تبدیل به حروف قابل شناسایی توسط کامپیوتر می کرد. می تونی برام پیداش کنی؟
.
به دنبال برنامه ای می گردم که موزیک های با پسوند rws برام بخونه. همچنین برنامه ای که موزیک بازی های فوتبال EA هم بخونه.
نمی دونم چه کسی بود که می خواست فایلهای vp6 رو تماشا کنه ولی برو این سایت مشکلت حل می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد قسمت most wanted در بخش files برنامه movie extractor را دانلودش کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)