دوربینش به ظاهر قوی نیست
این عکس که اینطوری نشون میده
هر چند فلاش دو تایی هم داره
به نظر میرسه x10 رقیب خوبی براش خواهد بود
و آیفون تر جی اس
راستی با این قیمتها که من شنیدم اگه بیاد عالیه
یعنی اولش اگه 800 دلار یا 900 باشه خوبه
دوربینش به ظاهر قوی نیست
این عکس که اینطوری نشون میده
هر چند فلاش دو تایی هم داره
به نظر میرسه x10 رقیب خوبی براش خواهد بود
و آیفون تر جی اس
راستی با این قیمتها که من شنیدم اگه بیاد عالیه
یعنی اولش اگه 800 دلار یا 900 باشه خوبه
سلام
چند تا عکس
البته اگه تکراری بود ببخشید
![]()
ادامه عکسها
اچ تی سی به درون ایفون هم نفوز کرد
![]()
Last edited by offlineinternet; 08-11-2009 at 18:01.
نئو تاچ آندر کلاک شده ! و روی 780 این ورا کلاک شدهالبته پردازنده ی 1گیگ اسنپ دراگون در نئوتاچ ایسر هم بکار رفته و از این نظر HD2 بی رقیب نیست
ولی ایکس10 سونی هست ! که بنظرم میتونه رقابت کنه
ویندوز در برابر آندروئید ! 100% ویندوز الان بهتره ولی تا سالهای آینده همه چشمها به آندروئیده !
دوربین 8 ایکس 10 رو هم نباید از یاد برد
و البته رم 488 این نره غولو![]()
ديگه تحمل ندارم پس کی مياد................
![]()
موبنا- جدیدترین گوشی اچ تی سی موسوم به HD2 اچ تی سی برای اولین بار با گارانتی رسمی در دو هفته آینده وارد بازار تلفن همراه می شود.
به گزارش خبرنگار سازمان خبری موبنا، این گوشی با امکانات بالا برای اولین بار وارد بازارتلفن همراه می شود.
این گوشی با قیمت 700 تا 750 هزار تومان در بازار تلفن همراه عرضه خواهد شد.
این گوشی که از ماه اکتبر سال 2009 میلادی به بازار جهانی تلفن همراه عرضه شده دارای
صفحه نمایش 4.3 اینچی لمسی است.
دوربین عکاسی و فیلمبرداری پنج مگاپیکسلی گوشی HD2 اچ تی سی دارای تمرکز خودکار فلاش قدرتمند x LED است.
ارتقا حافظه داخلی با مموری کارت microSD TransFlash ، پردازنده یک گیگاهرتزی Qualcomm MSM8250 ، سیستم عامل ویندوز موبایل 5/6 و بلوتوث نسخه دو از دیگر ویژگی های این گوشی به شمار می آید.
این گوشی از شبکه های WCDMA/HSPA900/2100 مگاهرتز و GSM/EDGE850/900/1800/1900 مگاهرتز پشتیبانی می کند.
این گوشی 157 گرمی در ابعاد 5/120 در 11 در 67 میلیمتر ساخته شده است.
با این قیمت Pro2 سوسک میشه و قیمتش میاد پایین
منم اون لینک رو دیدم و اینایی که گفتی می دونم....من در جواب اونایی که می گن باطریش ضعیفه گفتم انقدر امکانات داره که اگه مجبور باشم روزی 2بار هم بزنمش به شارژ بازم می خرمش.
در ضمن اگه باطریش ضعیف باشه اچ تی سی سریع عوضش می کنه کاری که سر دایموند کرد.
خدایی کیفیت دوربین اچ دی یه چیز دیگه بود....من همزمان با اچ دی 82 و 95 هم داشتم که با جفتشون مقایسه کرده بودم.
گل محمدی جان توشیبا TG01 رو یادت رفت....قبل از اچ دی از این سی پی یو استفاده کرده.![]()
سلام
پست اول و پست دوم ویرایش شد
اگه چیزی رو از قلم انداختم یا زیادی کاغذ رو جوهری کردم بگید تا درستش کنم
ممنون![]()
سلام ,
1.مشخصات HD2
2. من جایی درباره turn to mute برای HD2 مطلبی ندیدم ولی pick to mute call داره (وقتی گوشی زنگ بخوره و از روی سطح بلندش کنیم کم کم صدای زنگ کمتر و کمتر میشه تا قطع بشه و فقط اطلاعات تماس گیرنده رو روی صفحه میبینیم )
اگر من اشتباه میکنم ببخشید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)