تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 74 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

بهترين لينكي كه من منتظرش بودم
    لينك عالي از مقايسه حرارت بين سري 400 و 5000 اين سايت فرانسوي هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از صفحه 1 تا 24 مربوط به انواع كارت گرافيك هست و صفحه 25 به بعد كه تيتر صفحه ترجمه كردم

صفحه 25 نمایش مادون قرمز بر روی سیستم در حالت بیکاری

Infrared thermography : systems at rest
    کد:
    صفحه 26 نمایش مادون قرمز بر روی سیستم در حالت اوج مصرف

Infrared thermography: Systems Support
    کد:
    صفحه 27 نمایش مادون قرمز بر روی کارت گرافیک در حالت بیکاری

Infrared thermography: graphics cards at rest
    کد:
    صفحه 28 نمایش مادون قرمز بر روی کارت گرافیک در حالت اوج مصرف

Infrared thermography: graphics cards support
    کد:

نگاه كنيد بسيار جالب است :

کارت گرافيك 5850

کارت گرفيك 5870

کارت گرافيك 5970

کارت گرافيك 470

کارت گرفيك 480

اينها عکس ها در حالت اوج مصرف هستند
    Last edited by Behrouz_se60; 19-04-2010 at 16:33.

2. 2 کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جالب بود . مخصوصا اینکه تاثیر دمای gpu روی سایر قطعات رو هم نشون میده .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بهترين لينكي كه من منتظرش بودم
    لينك عالي از مقايسه حرارت بين سري 400 و 5000 اين سايت فرانسوي هست
    این بررسی خیلی خیلی قدیمیه!! و با نسخه قدیمی بایوس در ضمن اگه تاپک رو دنبال می کردید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حدود 16 روز پیش گذاشتنش...البته چون این اولین پست شما در این تاپیک هست جای تعجب نداره!من نمی دونم دوستان چرا انقدر علاقه دارن به گذشته برن و مورد حرارتی که حل شده رو تمرکز کنن؟

در GTX 480 SLI

نتایج فعلی اینا هستند:

حالا 83 کجا و 103 کجا!؟!این کاهش دما بود که صحبتشو کردیم دوستان عزیز توجه کنید GTX 480 و کلا Fermi مشکلی از نظر حرارت نداره که نشه کنترلش کرد با بالا بردن دور فن فقط 5% و تغییر نامحسوس نویز 2 dB استفاده از تهویه مناسب و چرخش هوای خوب در کیس دمای محیط عادی و بعضا استفاده از فنها اضافی روی کارت خیلی راحت دمای GPU حداقل تا 20 درجه کاهش پیدا می کنه خواهش می کنم لینک و چارتهای قدیمی از اینکه این دما در رنج 100 درجه بوده ندید دیگه!!

حالا اگه دوست دیگه ای نمی خواد بگه دمای 480 100 هست اینم مدارکش موجوده برای 20 سال پیش کمی رو مصرف و قیمت و وضعیت بازارش صحبت کنیم...

با تشکر
    Last edited by Kianoosh; 19-04-2010 at 18:15.

5. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان عزیز

با توجه به اتفاقات اخیر از این به بعد در بخش سخت افزار تمامی پستهایی که با آگاهی و عمدا اطلاعات غلط ترویج می کنند و بحثهای بیهوده ایجاد می کنند یا قصد تخریب دارند با استفاده از چند یوزر و ... بدون هیچ توضیحی پاک خواهند شد و در صورت تکرار طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شدت برخورد خواهد شد

23- ارجاع دادن کاربران به سایر انجمن ها ، وبلاگ های و دیگر سایت ها برای جواب دادن به سوالات آنها بر خلاف قوانین بوده و بنا به تشخیص مدیریت برخورد خواهد شد

24- هر کاربر تنها حق انتخاب و استفاده از یک "شناسه ی کاربری" را دارد و در صورت فعالیت یک کاربر با دو یا چند شناسه ی کاربری همه ی شناسه های کاربری وی بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد!

27- انجمن P30world یک انجمن تخصصی است ، رفتار توهین و تحقیر آمیز ، رفتار های کودکانه ، کل کل و بحث و جدل های بی منطق ، دعوا های شخصی و ... در آن جایی ندارد !

همکاری بفرمایید

با تشکر

7. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض چه مشکل دمایی؟با خنک کننده Air خیلی خوب هم اورکلاک می شود...

بایوس جدید شرایط رو بهتر کرده...اما 480 هنوز هم در کل خوب نیست هیولای پر مصرف!منتظر درایور جدید باشید

در شرایط عادی:

فرکانس هسته:806

فرکانس سایه زن: 1612

فرکانس حافظه: 1854

تستهای پایداری : Heaven Dx11 و Furmark حداکثر فشار

دور فن:ثابت 70%

حداکثر دما : 89

(متوسط 87-کمترین83-بیکار 53-محیط 24)

اورکلاک با افزایش ولتاژ هسته

فرکانس هسته:866

فرکانس سایه زن: 1732

فرکانس حافظه: 2040

ولتاژ هسته: 1.088

حداکثر دما:91

.....

فرکانس هسته:857

فرکانس سایه زن: 1713

فرکانس حافظه: 2256

ولتاژ هسته: 1.125

حداکثر دما:93

همونطور که مشاهده می کنید با توجه به افزایش ولتاژ و کلاکها + معماری خود GPU که تعداد بسیاز زیادی ترانزیستور و ... رو شامل میشه دماهای این حد اورکلاک تقریبا قابل قبوله ولی همچنان در مقایسه با سری 5000 AMD عالی نیست!

اکثر افرادی که این تستها رو انجام دادن با افزایش نویز ناشی از دور بالای فن کنار اومدن ولی مشکلی که هیچ توجیهی نداره مصرف بسیار بالای این کارت نسبت به کارایی فعلی هست که در اورکلاک هم خودشون نشون داده و NVIDIA اگه می خواد دو هسته ای از همین سری بسازه باید یه فکری برای این مورد بکنه!

*اگه تفاوتی در درصد افزایش کلاکها یا به نسبت ولتاژ میبینید علت برند یا نرم افزار متفاوت هست...

تصاویر:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منابع:

دوستان عزیز

اکثر مطالب نظر متخصصان سخت افزار از سایتها معتبر دنیا هست و با کمترین تغییر اینجا قرار بگیره و هیچ کدام نظر شخصی بنده نیستند (و اتفاقا صحت همه رو هم تایید نمی کنم!) و هیچ عقیده ای به کسی تحمیل نمیشه هر کس با توجه به سطح اطلاعات و درک خودش میتونه نظر و عقیده خودش رو داشته باشه و این نظر محترمه اما برای ترویج عقایدی که درستیشون به وضوح رد شده محدودیت وجود داره و یا افرادی که همونطور که آرمان عزیز گفت قصدشون چیزی جز فعالیت صادقانه هست...

با تشکر
    Last edited by Kianoosh; 19-04-2010 at 22:56.

9. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز تو سایت ASUS داشتم میچرخیدم و دیدم که برای 480 نوشته بود که تا 50% اورکلاک میشه.
    به نظرتون کمی عجیب نیست؟وقتی این کارت 50% اور بشه بدون شک به 2 تا کابل 8 پین برای تامین برقش نیاز داره و مسئله افزایش چشمگیر دما و احتمالا ناپایداری هم بماند.
    به نظر من این کار asus فقط یه تبلیغ بدون پشتوانه هست چون با این کولینگ و مدار تغذیه کارت(6+8 پین) تقریبا غیر ممکن هست که بشه 50% 480 رو اور کرد.
    همونطور هم که توی تستی که arbabe sayeha گذاشته بود با افزایش تنها 51MHz افزایش 4 درجهای رو داشتیم حالا اگر 50% یعنی 400MHz کلاک رو بالا ببریم چند درجه افزایش دما داریم؟؟
    نظرتون چیه؟ یا اینکه شاید من اشتباه میکنم و Asus کارهایی برای حل این مسئله کرده.

11. این کاربر از sir payman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

امروز تو سایت ASUS داشتم میچرخیدم و دیدم که برای 480 نوشته بود که تا 50% اورکلاک میشه.
    به نظرتون کمی عجیب نیست؟وقتی این کارت 50% اور بشه بدون شک به 2 تا کابل 8 پین برای تامین برقش نیاز داره و مسئله افزایش چشمگیر دما و احتمالا ناپایداری هم بماند.
    به نظر من این کار asus فقط یه تبلیغ بدون پشتوانه هست چون با این کولینگ و مدار تغذیه کارت(6+8 پین) تقریبا غیر ممکن هست که بشه 50% 480 رو اور کرد.
    همونطور هم که توی تستی که arbabe sayeha گذاشته بود با افزایش تنها 51MHz افزایش 4 درجهای رو داشتیم حالا اگر 50% یعنی 400MHz کلاک رو بالا ببریم چند درجه افزایش دما داریم؟؟
    نظرتون چیه؟ یا اینکه شاید من اشتباه میکنم و Asus کارهایی برای حل این مسئله کرده.
    پیمان جان منظور شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟

چون خود Asus اینطور نوشته که کاراییش حداکثر تا 50% افزایش پیدا می کنه اشاره نکرده که 50% اورکلاک میشه مطمئن نیستم...

13. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه چیز جالب تو fudzilla که نوشته بود سری 400 هنوز شیپینگش شروع نشده.
    مگه کارتها اماده نیستن ؟ پس چرا هنوز به بازار نیومدن؟
    این هم لینکش:
    کد:
    توی این صفحه هم یک تست ناعادلانه گذاشته که تمرکزش روی مصرف هست ولی بخش ناعادلانش اینه که 480 رو با 5850 مقایسه کرده نه 5870 که این هم لینکشه:
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پیمان جان منظور شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست؟

چون خود Asus اینطور نوشته که کاراییش حداکثر تا 50% افزایش پیدا می کنه اشاره نکرده که 50% اورکلاک میشه مطمئن نیستم...

بله عزیز همینه
    خب مگه برای افزایش 50% کارایی نباید 50% ارتقای سخت افزاری داشته باشیم؟
    مثلا کارت من رو زده 17% و توی برنامه smart doctor حدود 160 مگاهرتز کلاک رو میشه بالا برد.

Last edited by sir payman; 20-04-2010 at 00:01.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بله عزیز همینه
    خب مگه برای افزایش 50% کارایی نباید 50% ارتقای سخت افزاری داشته باشیم؟
    مثلا کارت من رو زده 17% و توی برنامه smart doctor حدود 160 مگاهرتز کلاک رو میشه بالا برد.

من اینو خیلی هم خودم مطمئن نبودم پرسیدم از دوستان مطمئن شدم ببینید اینکه 50% کارایی بیشتر چه تغییراتی اعمال شده در سخت افزار مهمه اصلا دلیلی نداره 50% کلاکها افزایش پیدا کرده باشن برای این مدل مشخصات سایت ایسوز هم کلاکهای عادی مرجع رو درج کرده:

اینکه با Voltage Tweak چند درصد میشه کلاکهای این مدل رو افزایش داد بدون بررسی نمیشه نظری داد ...

و البته در اولین فرصت ریویو این مدل Asus رو هم قرار میدم...(بعد از انتشار!)

یه چیز جالب تو fudzilla که نوشته بود سری 400 هنوز شیپینگش شروع نشده.
    مگه کارتها اماده نیستن ؟ پس چرا هنوز به بازار نیومدن؟
    این هم لینکش:
    بله بعد از عرضه اولیه تعدادی کارت به اروپا(هلند-آلمان-فرانسه و ...) ارسال شد و طی چند روز همون تعداد فروخته شد بعد از اون برای عرضه انبوه که قرار بود 12 آوریل باشه به مشکل خورد و کلا اکثر کشورها و فروشگاهها Out of stock زدند این دقیقا همون اتفاقی هست که پیشبینی میشد و برای AMD هم رخ داد بازم اخبار مرتبطش رو هم fudzilla جست و جو کنی زیاده...

توی این صفحه هم یک تست ناعادلانه گذاشته که تمرکزش روی مصرف هست ولی بخش ناعادلانش اینه که 480 رو با 5850 مقایسه کرده نه 5870 که این هم لینکشه:
    کد:
    کد:
    بله شاید یکم ناعادلانه به نظر بیاد اما منظور این بررسی همونطور که از عنوانش مشخصه تاکید رو مصرف بیش از حد 480 هست و بعد از اون ارزش خریدش تو نسبت کارایی به مصرف و این چیزیه که تو این چند صفحه داریم روش تاکید می کنیم...

موفق باشید
    Last edited by Kianoosh; 20-04-2010 at 00:21.

17. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •