تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 432 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

پروفشنال vahid_203's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

یعنی اردیبهشت یا خرداد امسال ثبت نام نداره ..... ؟
    سلام

فكر نكنم باشه .. چون پذيرش پودماني تازه تموم شده .. هنوز ريزه كاري و ثبت نام و ... اون تموم نشده

اصولا بايد آبان ماه باشه ..

ولي از اين دانشگاه جامع علمي كاربردي نيمشه سر درآورد .. يه موقع ديدي فردا دفترچه ترمي اومد ... و يا اصلا آبان هم پذيرش نداشت ...

هيچ چيزش معلوم و قانوني نيست

شما هم تو اينترنت و .. پيگير باشيد ....

2. این کاربر از vahid_203 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من که دانشگاه بودم تابستون هم یکسری اضافه میشدن به جمع ما
    مرداد ماه سری جدید میومدن و فکر کنم دفترچه داشته باشه اواخر اردیبهشت و خرداد
    بازم بپرس از خود دانشگاه جامع
    این شماره دانشگاه علمی کاربردی تهران واحد 49 یه زنگ بزن بپرس ببین کی پذیرش دارن اون ها میدونن : 44826280-44873796

4. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ساختار تشکیلاتی شورای آموزشی مراکز علمی کاربردی ابلاغ شد

ساختار تشکیلاتی شورای آموزشی مراکز علمی کاربردی و همچنین کمیسیون موارد خاص به واحدهای استانی و مراکز تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسرکشور ابلاغ شد. به گزارش خبرگزاری مهر، سعید زمانی - مدیر کل خدمات آموزشی دانشگاه اظهار داشت: مجموعه مقررات آموزشی به همراه ابلاغیه ‌ها و مصوبات شورای آموزشی و کمیسیون موارد خاص به واحدهای استانی و مراکز آموزشی علمی کاربردی ابلاغ شد تا این واحدها بتوانند در مورد مباحث مربوط به خدمات آموزشی محوله، در چارچوب آیین نامه آموزشی تصمیم گیری کنند.
    وی افزود: این ساختار تشکیلاتی طبق مصوبه ابلاغی شورای آموزشی دانشگاه است که باعث تسریع در اتخاذ تصمیم گیریها می ‌شود.
    وی اظهار کرد: واحدهای استانی دانشگاه باید در تاریخ تعیین شده اسامی اعضای شورای آموزشی را جهت ابلاغ حکم به معاونت نظارت و سنجش دانشگاه اعلام و نسبت به پیگیری تشکیل شورای آموزشی در مراکز علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه جامع علمی کاربردی اقدام کنند.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي كد رشته‌هاي متمركز و فهرست اسامي معرفي‌شدگان چند برابر ظرفيت كد رشته محل‌هاي داراي مراحل مصاحبه و يا آزمون عملي پذيرش دوره‌هاي كارداني علمي ـ كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي اسفندماه سال 1387

با حمد و سپاس به درگاه خداوند متعال و ضمن آرزوي موفقيت براي كليه داوطلبان عزيز، بدين‌وسيله فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان نهايي رشته‌هاي متمركز و فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان مرحله اول رشته‌هاي نيمه‌متمركز پذيرش دوره‌هاي كارداني علمي ـ كاربردي پودماني اسفندماه سال 1387 به شرح زير اعلام و بر حسب مورد، نظر داوطلبان را به موارد زير معطوف مي‌دارد.
    الف) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش متمركز هر يك از رشته‌هاي تحصيلي گروه‌هاي آموزشي دوره‌هاي كارداني علمي ـ كاربردي پودماني دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي اسفندماه سال 1387، از بين داوطلباني كه حد نصاب لازم را احراز كرده‌اند و بر اساس اولويت كد رشته محل‌هاي انتخابي و ظرفيت‌هاي تخصيص داده شده به هر سهميه، گزينش انجام و فهرست اسامي پذيرفته‌شدگان اعلام مي‌گردد.
    كليه پذيرفته‌شدگان لازم است در يكي از روزهاي شنبه 5/2/88 لغايت سه‌شنبه 8/2/88 با در دست داشتن مدارك مشروحه زير و با توجه به كد رشته محل قبولي، به نشاني تعيين شده در جدول شماره 30 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذير‌بط مراجعه نمايند. ضمناً شروع كلاس‌ها هنگام ثبت‌نام به اطلاع پذيرفته‌شدگان خواهد رسيد.
    ب) مدارك لازم براي ثبت‌نام:
    1. تصوير تمام صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
    2. اصل و تصوير گواهي‌نامه پايان تحصيلات متوسطه يا گواهي معتبر ديپلم (براي كليه پذيرفته‌شدگان آزاد و شاغل)
    تبصره: همه پذيرفته‌شدگان بايد قبل از ثبت‌نام فارغ‌التحصيل شده باشند.
    3. اصل فرم تأييديه معدل جهت فارغ‌التحصيلاني كه تاكنون گواهينامه پايان تحصيلات براي آنان صادر نشده است (در قالب فرم شماره 2 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، ممهور به مهر و امضاء رئيس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصيل).
    4. 6 قطعه عكس 4* 3 تمام رخ، تهيه شده در سال جاري.
    5. گواهي اشتغال به كار با امضاء و مهر بالاترين مقام مسؤول محل كار (در قالب فرم شماره 1 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش)، تصوير آخرين فيش حقوقي يا حكم كارگزيني يا قرارداد همكاري و اصل آنها جهت تأييد (براي پذيرفته‌شدگان شاغل) .
    6. اصل و تصوير كارت پايان خدمت، كارت معافيت دايم پزشكي يا كفالت يا كارت معافيت دايم زمان صلح با فرم كامپيوتري (براي آقايان).
    7. گواهي اشتغال به كار و حكم كارگزيني از يگان مربوط براي شاغلين نيروهاي مسلح.
    ج) بر اساس ضوابط مربوط به گزينش رشته‌هاي نيمه‌متمركز براي رشته‌هايي كه نياز به اقداماتي نظير مصاحبه و يا آزمون عملي دارند، لازم است براي شركت در مراحل مذكور در يكي از روزهاي شنبه 5/2/88 لغايت سه‌شنبه 8/2/88 با در دست داشتن مدارك لازم براي ثبت‌نام (مطابق مندرجات بند «ب») و با توجه به كد رشته محل قبولي به نشاني تعيين شده در جدول شماره 30 مندرج در دفترچه راهنماي پذيرش، به مركز آموزشي ذيربط مراجعه نمايند. بديهي است عدم مراجعه داوطلبان در روزهاي تعيين شده براي انجام مراحل نهايي گزينش، به منزله انصراف قطعي از گزينش در رشته ذيربط تلقي خواهد شد.
    ضمناً به اطلاع معرفي‌شدگان رشته‌هاي نيمه‌متمركز مي‌رساند، پس از اعلام نتيجه مصاحبه و يا آزمون عملي اين دسته از داوطلبان، گزينش نهايي انجام و فهرست اسامي قبول‌شدگان نهايي متعاقباً از طريق سايت سازمان سنجش آموزش كشور و دانشگاه جامع علمي ـ كاربردي اعلام خواهد شد.

روابط عمومي‌ سازمان‌ سنجش‌ آموزش‌ كشور
    Last edited by نادر1368; 20-04-2009 at 16:40.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

دفترچه پذیرش علمی کاربردی اسفند 87 را کسی می دونه از کجا دریافت کنم ؟
    فایلش را حذف کردم از رو سیستم .

تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات قبول شدم پودمانی شهر خودمون.به نظرتون برم یا صبر کنم برم دانشگاه آزاد ؟؟
    چطور رشته ای هست ؟

در آغاز فعالیت god girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدون دفترچه هایه علمی کابردی تو سال جدید کی میاد؟؟؟
    کنکورش کی هست؟؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

10

من رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات قبول شدم پودمانی شهر خودمون.به نظرتون برم یا صبر کنم برم دانشگاه آزاد ؟؟
    چطور رشته ای هست ؟

من خوندم .. رشته خوبيه ... جديده ...

ولي پيشنهاد ميكنم پودماني نخونيد به درد نميخوره ...

تاريخ عضويت
    Dec 2004

14

من خوندم .. رشته خوبيه ... جديده ...

ولي پيشنهاد ميكنم پودماني نخونيد به درد نميخوره ...
    من اگر پودمانی نخونم تنها راهی که برام می مونه این هست که دانشگاه آزاد برم .
    من الان شاغل نیستم ولی به زودی شاید سر کار بخواهم برم . با توجه به این موضوع به نظرتون پودمانی بهتر نیست ؟
    شما برای این رشته هر ترم چقدر هزینه کردید و کلا چقدر شد و چند پودمان طی کردید ؟؟
    آزمون جامع قبول شدید ؟

12. این کاربر از masoudboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    آذربايجان شرقي

4

من اگر پودمانی نخونم تنها راهی که برام می مونه این هست که دانشگاه آزاد برم .
    من الان شاغل نیستم ولی به زودی شاید سر کار بخواهم برم . با توجه به این موضوع به نظرتون پودمانی بهتر نیست ؟
    شما برای این رشته هر ترم چقدر هزینه کردید و کلا چقدر شد و چند پودمان طی کردید ؟؟
    آزمون جامع قبول شدید ؟
    بله .. پودماني براي افراد شاغل خيلي خوبه .. چون بيشتر كلاسها بعدازظهر و اواخر هفته برگزار ميشه

هر ترم نه بايد بگيد هر پودمان ...

7 پودمانه .. 3.5 سال طول كشيد (مهر 1384 الي ارديبهشت 1388) هر پودمان حدود 200 الي 250 هزار تومان

در كل حدود 000 600 1 تومان

الان هم كه 1 ارديبهشت هنوز نتيجه امتحان جامع (23 اسفند 87) رو ندادن .. يعني هنوز مدركي دستم نيست در حالي كه 3.5 سال الاف دانشگاه شدم

ولي دانشگاه آزاد 2 الي 2.5 سال ميتوني تموم كني و بدون هيچ آزموني مدركت رو بگيري

سوالي بود در خدمتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •