آهان پس با آپدیت بر می گرده.تو فریم ور ارجینال گوشی نیستش.
با این گزینه میشه بجای استفاده از کیبورد واسه نوشتن تکست تو مسیج ، از قلم و تشخیص دست خط واسه نوشتن مسیج استفاده کرد و خیلی بدرد بخوره.![]()
آهان پس با آپدیت بر می گرده.تو فریم ور ارجینال گوشی نیستش.
با این گزینه میشه بجای استفاده از کیبورد واسه نوشتن تکست تو مسیج ، از قلم و تشخیص دست خط واسه نوشتن مسیج استفاده کرد و خیلی بدرد بخوره.![]()
من با بازای های شرکت gameloft مشکل دارم وقتی برنامه اجرا میشه اون قسمت پایین که قرار کلید های 4 جهته رو نشون بدن یه مستطیل سفید نمایش داده میشه و کلید ها نیست آیا بقیه هم همین مشکل رو دارند؟
و اینکه این برنامه kd player رو که به زبان آلمانی هست چطور تغییر زبان داد؟
و آخرین سوال اینکه کلیپ ها چطور میشه در هنگام پخش فول اسکرین کرد؟
Last edited by hbm_7052; 24-08-2009 at 09:27.
گوشی رو بچرخون خودش فول اسکرین میشه
با سلام به دوستان.
من برای کسی میخوام این گوشی یا kp500 از ال.جی رو بخرم.(قیافه و اسم سامسونگ بیشتر جلب توجه میکنه)
چندتا سوال داشتم:
1- آیا فارسی (چه در منوها و چه تایپ) داره؟ (گارانتی اصلی) و آیا قابلیت تشخیص دست خط فارسی رو داره؟ (تو کلوپ kp500 گفته بودن ال.جی این قابلیت رو داراست)
2- برای نصب برنامه های جاوا محدودیت خاصی داره؟
3- من تو سایت مایکروتل این گوشی رو با قلم دیدم آیا این گوشی مثل kp500 دارای قلم و جای مخصوص هستش؟
4- تاچ گوشی در قیاس با 5800 (که من مدتی باهاش کار کردم) چطوره؟
5- اگر نکته خاصی هست بفرمایید تا 10 روز دیگه فرصت دارم.
اینم عکس گوشی با قلم
با تشکر.
1- آیا فارسی (چه در منوها و چه تایپ) داره؟ (گارانتی اصلی) و آیا قابلیت تشخیص دست خط فارسی رو داره؟ (تو کلوپ kp500 گفته بودن ال.جی این قابلیت رو داراست)
2- برای نصب برنامه های جاوا محدودیت خاصی داره؟
3- من تو سایت مایکروتل این گوشی رو با قلم دیدم آیا این گوشی مثل kp500 دارای قلم و جای مخصوص هستش؟
4- تاچ گوشی در قیاس با 5800 (که من مدتی باهاش کار کردم) چطوره؟
5- اگر نکته خاصی هست بفرمایید تا 10 روز دیگه فرصت دارم.
با اجازه از دوستان سامسونگی!
1. فارسی که داره، تشخیص دست خط فارسی رو نمی دونم.
2. نه!
3. نسخه ی اصلیش داره (توی خود گوشی میره) ولی مثل اینکه اونی که تو ایران هست (s5233) نداره!
4. خیلی بهتره.
5. ----
1- فارسی داره یعنی هم میشه منوها فارسی باشه و هم مسیج(تایپ) فارسی باشه.اما کیبورد فارسیش برای نوشتن مسیج حالت qwerty نداره .اما عربیش داره و میشه از اون استفاده کرد(گچ پژ نداره).گوشی قابلیت تشخیص دست خط داره اما برای فارسی نداره.(احتمالا با آپدیت فریم وردرست شه)اما هنوز اپدیتی واسه زبون فارسیش نیومده
2-محدودیت که از نظر حجم نداره.اما باید برنامه های جاوا و بازی های جاوای مخصوص خودشو نصب کنی که تو سایت ها گذاشتن
3-خیر.نه قلم داره و نه جای قلم0اون که عکسشو دیدیs5230 هستش اما این که ایران اومده s5233 هستش که همون s5230 هستش با این تفاوت که قابلیت فارسی شدن داره و اینکه قلم و جای قلم نداره وگرنه در بقیه چیزها باs5230 یکیه.(البته s5233 حافظش 100 مگ هستش اما s5230 پنجاه مگ هستش).تو بقیه چیزها یکی هستن.
4-تاچش بسیار بهتر از تاچ 5800 هستش(یکی مهمترین برتری های این گوشی تاچ بسیار خوبشه که از kp500 و 5800 برترش میکنه).
5-نکته خاصی نمی مونه.می مونه دوربینش که از نظر کیفیت از kp500 بهتره(تشخیص لبخند هم داره)
صداش هم بسیار عالیه(کیفیت بی نظیری داره) از نظر بلندی kp500 بهتر از اینه.
کلا اینو بگم که با این پول این گوشی بهترین گوشی بازاره و هرکی که خریده پشیمون نشده.
حالا می مونه صلیقه شخصی برای خرید Kp500 یا s5233
Last edited by free_touch; 24-08-2009 at 18:06.
سلام ببخشید کسی در مورد بازی هایی که با شتاب سنج کار می کنن جواب نداد چرا این بازی ها اجرا نمی شه
2- تو سایت جی اسم ام ارنا گفته که قابلیت ضبط تماس رو داره نوشته call recordes = yes من که هر چی گشتم پیدا نکردم کس از شما می دونه چطوری میشه اینکار رو کرد اگر هم چینین ویژگیی تو موبایل نیست ایا برنامه ای تحت جاوا هست که بتونه تماس ها رو ضبط کنه ؟ اگه هست لطفا لینک بذارید![]()
آقا هیچ فرقی بین s5230 و S5233a و star و tocco lite نیست این عکس طرح اولیه و پیش از ارائه به بازار هست که در طراحی نهایی این قلم حذف شده و دکمه وسط عکس back خورده روش و قاب دور و طرح پشتش عوض شده تنها فرق مدل های بالا می تونه تو چیزای جزیی از جمله فریم ویر یا امکانات مخصوص اپراتور ارائه دهنده باشه.
بین کوکی و این مدل گوشی انتخاب سخت هست ولی سامسونگ معروف تر هست تا کوکی می تونی رویو s5230 را از سایت gsmarena بخونی آخرشم گفته انتخاب بین این دو سخت هست البته اون موقع این گرون تر بوده الآن تقریبا هم قیمتن.
The frame around the display is now much darker, the rear panel pattern has changed and - perhaps most noticeably - the stylus is gone.
اینم سه بعدیش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amin_g_p; 24-08-2009 at 21:42.
Admin Setting: *#6984125*#
4. Internals - Master Code: *#9072641*# (Use at your own risk, don't simply change)
Check IMEI: *#06#
Check SW Version: *#1234#
Check FTA SW Version: *#1111#
Check FTA HW Version: *#2222#
Check SW|Tune|HW-Version, RF Cal Date & D/L Date: *#0206*8376263#
Check Battery Status: *#0228#
Check Bluetooth Device Address: *#232337# (Need to power off once access this)
Test Mode: *#0*#
EDGE|GPRS Power On Attach: *#4777*8665#
Factory Reset: *2767*3855# (All data & setting in phone erase & reset to factory default automatically without warning)
با تشکر از دوستان خوب. یه سوال کوچیک دیگه! همونطور که میدونید 5800 یه سنسور داره به اسم
Proximity sensor for auto turn-off
که وقتی گوشی رو برای جواب دادن تماسها به گوش میچسبونید ال.سی.دی غیر فعال میشه تا اختلال و کلیک ناخواستهای پیش نیاد. گوشی هایی مثل s5230 یا kp500 که چنین سنسوری ندارند آیا در این مواقع دچار مشکل میشند؟(به نظر سوالم مبتدیانه میاد آخه من تا حالا با گوشی تاچ کار نکردم در جریانش نیستم.اینم برای کسی میخوام بخرم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)