منم فکر کنم نفر سوم باشم که می گم
ادبیات:94.6
عربی:100
دین و زندگی:100
زبان انگلیسی:100
ریاضیات:97.5
فیزیک:100
شیمی:100
منم فکر کنم نفر سوم باشم که می گم
ادبیات:94.6
عربی:100
دین و زندگی:100
زبان انگلیسی:100
ریاضیات:97.5
فیزیک:100
شیمی:100
بابا دمتون گرم من اگه ریاضی رو بتونم بالای 30 40 بزنم کلامو 6 متر پرت میکنم هوا
حالا غیر از شوخی ، جریان چیه ؟ قضیه اعتماد به نفس اینا که نیست نه ؟ جالبه تازه الان فهمیدم زیاد اعتماد به نفس ندارم !![]()
دادا یه سال وقت داری فارغ التحصیلم که هستی وقتت زیاده میتونی کلی ریاضیتو قوی کنی حالا با کلاس یا کتاب یا هر چیز دیگهبابا دمتون گرم من اگه ریاضی رو بتونم بالای 30 40 بزنم کلامو 6 متر پرت میکنم هوا![]()
کسی میگه 30 40 بزنم کلامو پرت میکنم هوا که نخونده باشه و وقت رو از دست داده باشه و وقت جبران نباشه...
من خودم ریاضی هیچی حالیم نیست حسابان رو هم پارسال به زور پاس کردم دیفرانسیلم امسال افتادم ولی نمرمو درست کردم
اما امسال میخوام بخونم حداقل به ریاضی بالا60 امید دارم...
راستی هم استانی هم هستیم البته نه استانی که الان توشی زادگاهت منظورمه...
یعنی سوالای کنکور هم همینطوری آسونه ؟!
پشتیبان اجباریه یا اختیاری ؟
وظایفش چیه ؟
منم وضعیتم عین شما بود البته پایین تر !
ایول امید و انگیزه . دمت گرم به منم انگیزه دادی .
راستی زادگاهم محل سکونتم ( که بقل نوشته ) نیست ها . زادگاهم جای دیگست .
مرسی
eeee انگیزه گرفتی؟ خب خوبه به خودم امیدوار شدممنم وضعیتم عین شما بود البته پایین تر !
ایول امید و انگیزه . دمت گرم به منم انگیزه دادی .
راستی زادگاهم محل سکونتم ( که بقل نوشته ) نیست ها . زادگاهم جای دیگست .
مرسی
خب منم همینو گفتم دیگه من هم استانیه زادگاهتم آقای خمری
چه جالب ، خوشحال شدم! ولی کلا فکر نکنم با کتاب خالی فقط بشه به چنین درصد هایی رسید ، میشه ؟ یعنی کتابی هست اینجوری باشه ؟
من یه مشکلی توی خوندن دارم. از وقتی که شروع کردم به خوندن درسها، به احتمال خیلی زیاد چیزایی رو خوندم که اصلا تو کنکور نمیاد. اما من با دقت زیاد اونا رو هم خوندم. میخواستم ببینم چه چیزایی توی چه درسهایی حتما حذفه و نمیاد؟
کدوم آزمونها بهتر از همس؟
تایید میشه!
پیش بینیش واسه من یکی که سخته خیلی!
اما خب به نظرم هرکی تلاش میکنه که همه رو 100 بزنه یا خودشو به 100 تا جایی که میتونه نزدیک کنه.
من اگه بخوام ببینم با توجه به تلاشم چقدر به 100 نزدیک میشم، میگم که 100 درصد تلاشم رو میکنم.
اما اگه بخوام واقع بینانه درصدهامو بگم ایناس حدودا:
ادبیات: 80
عربی: 95
دین و زندگی: 95
انگلیسی: 95
ریاضی: 50
فیزیک: 80
شیمی: 80
من عاشق اعداد اعشاری که دادی شدم!!!(بابا دقت!!)
عمو قلمکدوم آزمونها بهتر از همس؟
بستگی به خودت داره آره کتابای خوبی هست که درس و توپ توضیح داده باشه..چه جالب ، خوشحال شدم! ولی کلا فکر نکنم با کتاب خالی فقط بشه به چنین درصد هایی رسید ، میشه ؟ یعنی کتابی هست اینجوری باشه ؟
واسه حسابان کتاب عباس امیدوار واسه دیف کتاب مهندس مهربان که خدا کنه تا آخر تابستون دیف 2 هم بیاد...
به قول داداشم: وقتی میتونن شما رو با سوالات آسون بندازن، چرا سخت بدن؟
اگه منظورت کتاب درسیه، به نظرم میشه.
با توجه به کنکور آزادی که دادم، و میگن سوالات آزاد و سراسری تفاوت خیلی زیادی با هم ندارن، میگم که با کتاب خالی هم میشه درصد بالا اورد. البته این نظر منه و به خاطر همینم روشم رو متمرکز کردم که دوره زیاد بکنم.
مثلا توی یکی از کنکورهایی (آزاد) که از خودم گرفته بودم (2 هفته بعد از امتحان نهایی ها)، تونستم فقط با اکتفا به کتاب (فقط با کتابهای سوم) این درصدها رو دربیارم:
ادبیات: 14.5
عربی: 69.3
دین و زندگی: 28
زبان انگلیسی: 56
ریاضیات: 12.5
فیزیک: 20
شیمی: 21.3
اما با چیزایی که شنیدم و دوستان همینجا گفتن دیدم که قلمچی خیلی آزمون میگیره و باید حتما طبق برنامه ش پیش رفت وگرنه بد میشه. من نمیخوام طبق برنامه ای پیش برم و با برنامه ی خودم میخوام پیش برم. آزمون خوب که زیاد هم نباشه (حدود 2 ماه یکبار) و سوالاتشم به سوالهای کنکور سراسری نزدیک باشه چی هست؟عمو قلم
ممنون
Last edited by frnsh; 07-07-2009 at 20:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)