تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 190 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

اینی که گفتی یعنی خازنی دیگه ولی این خازنی نیست حیف کاش خازنی میزد صفحه رو

کسی میتونه با سامسونگ استار تاچش را مقایسه کنه؟
    چرا خازنی میزد ؟
    که بیخود قیمت گوشی بره بالا در حالی که مالتی تاچ ساپورت نمی کنه !
    تا وقتی که سیمبین دارای مالتی تاچ نشه خازنی های نوکیا تعدادش به 2 تا گوشی هم نمی رسه !

2. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.. من بالاخره به امید خدا امروز گوشی رو خریدم... فقط میخوام بگم واقعا از اتصالات انتظار نداشتم! با چیزایی امروز از 2 تا نمایندگی رسمی اتصالات مواجه شدم که داشتم شاخ در میاوردم!!! به قول داداشم انگار ورشکست شدن! گرفتن جعبه رو پک رو باز کردن دارن میدن بهم! توجیه هم این بود که هندسفری فلان شد گفتیم باز کنیم وگرنه خودش هستا! منم نخریدم در نهایت رفتم از یکی از آشنا ها بقل پاساژ علاءالدین!

شماره IMEI رو هم SMS کردن گارانتی اصله.. از گوشی هم راضیم.. یه کیف هم گرفتم فیتش تقریبا بیضی شکل و خیلی شکیل و قشنگ... رنگ مشکلی-قرمز... رم 4... رو رم هم یه سری زیاد آهنگ ایرانی خود شرکت نوکیا تو ایرن انگار گذاشته .. خیلی باحاله.. با 5800 کار کردم اما تاچ 5530 خیلی خیلی بهتره و بهتر عمل میکنه...

در نهایت باز هم از فروشگاه های اتصالات انتقاد میکنم .. خیلی تابلو بود که دارن میندازن! مثلا رفتیم نمایندگی رسمی که این قضایا پیش نیاد اما بد تر هم شد! .. ولی خدا رو شکر که از جای مطمئنی گرفتم!
    سلام دوست عزيز . خيلي مباركه گوشي جديد . اقا چند برات در اومد .؟ ميشه با پيام خصوصي بگيد دقيقا از كجا خريد كردين ؟
    كيف رو هم از انجا گرفتيد ؟

با گارانتي اصل گرفتيد ؟ يعني 12 ماهه اصل نوكيا ؟

ممنون ميشم به سوالام جواب بدين

ميشه يه عكس از كيف هم بذاريد .
    Last edited by vahidreza2007; 24-12-2009 at 18:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه planetmercury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    World Wide Web

پيش فرض

سلام.. من بالاخره به امید خدا امروز گوشی رو خریدم... فقط میخوام بگم واقعا از اتصالات انتظار نداشتم! با چیزایی امروز از 2 تا نمایندگی رسمی اتصالات مواجه شدم که داشتم شاخ در میاوردم!!! به قول داداشم انگار ورشکست شدن! گرفتن جعبه رو پک رو باز کردن دارن میدن بهم! توجیه هم این بود که هندسفری فلان شد گفتیم باز کنیم وگرنه خودش هستا! منم نخریدم در نهایت رفتم از یکی از آشنا ها بقل پاساژ علاءالدین!

شماره IMEI رو هم SMS کردن گارانتی اصله.. از گوشی هم راضیم.. یه کیف هم گرفتم فیتش تقریبا بیضی شکل و خیلی شکیل و قشنگ... رنگ مشکلی-قرمز... رم 4... رو رم هم یه سری زیاد آهنگ ایرانی خود شرکت نوکیا تو ایرن انگار گذاشته .. خیلی باحاله.. با 5800 کار کردم اما تاچ 5530 خیلی خیلی بهتره و بهتر عمل میکنه...

در نهایت باز هم از فروشگاه های اتصالات انتقاد میکنم .. خیلی تابلو بود که دارن میندازن! مثلا رفتیم نمایندگی رسمی که این قضایا پیش نیاد اما بد تر هم شد! .. ولی خدا رو شکر که از جای مطمئنی گرفتم!
    مبارک باشه..

5. این کاربر از planetmercury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Ahmad-Ra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

سلام دوست عزيز . خيلي مباركه گوشي جديد . اقا چند برات در اومد .؟ ميشه با پيام خصوصي بگيد دقيقا از كجا خريد كردين ؟
    كيف رو هم از انجا گرفتيد ؟

با گارانتي اصل گرفتيد ؟ يعني 12 ماهه اصل نوكيا ؟

ممنون ميشم به سوالام جواب بدين

ميشه يه عكس از كيف هم بذاريد .
    سلامم. مرسی ممنون
    230 البته چون اشنا بود وگرنه 238. باشه پیغام خصوصی میزنم واست....
    کیف رو از طبقه پایین علا ء الدین.. گفت مخصوص 5530 هست.

آره با گارانتی اصلی.. sms هم زدم.. 13 ماه از گارانتی مونده..
    اینم عکس : ( حجمش حدود 400 کیلو)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بوشهر بقيهش به تو مربوط نيست

پيش فرض

سلام من می خوام گوشی 5530 رو آپدیت کنم phonix ( البته با نرم افزار ) freamware V20 رو هم گرفتم ولی وقتی رو دکمه Refirbish می زنم این ارور رو می ده لطفا راهنمایی کنید
    An optional File is missing the file is: 5530_SW_0634683_iran_4g_2.0.FPSX Would you like to Countinue the flashing

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

سلام من می خوام گوشی 5530 رو آپدیت کنم phonix ( البته با نرم افزار ) freamware V20 رو هم گرفتم ولی وقتی رو دکمه Refirbish می زنم این ارور رو می ده لطفا راهنمایی کنیدAn optional File is missing the file is: 5530_SW_0634683_iran_4g_2.0.FPSX Would you like to Countinue the flashing
    تو کلوپ نوکیا تاپیک داره .. به اونحا مراجعه کنیـــد !

9. این کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

اینجا کسی 5530 ای داره که آپدیتش کرده باشه ؟؟

داره خودمونی میشه madson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    هر جا که کامپیوتر باشه

پيش فرض

بهله من آپدیت کردم ورژن 20 ، با phoenix

12. این کاربر از madson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

من با برنامه آپديت خود نوكيا آپديت كردم چيزي حدود 138 مگ حجمش هست رو ADSL 384 كيلو بيتي نزديك 1 ساعت دانلود فايلها طول كشيد اما خوبيش اين بود كه فايلها رو نگه ميداره و براي آپديت دوباره نيازي نيست دانلود دوباره كنه. بعد از آپديت هم گوشيم بهم ريخت و شماره گير نميامد كه بتونم ريست كنم و در نهايت در حالي كه گوشي روشن بود دكمه هاي سبز و قرمز و دوربين رو گرفتم و ول كردم و شماره گير ظاهر شد و تونستم با كد *#3770# (البته اينجاستاره مربع رو بايد اول بزاريد) گوشي رو ريست سخت كنم و مشكل حل شد. پيشنهاد ميكنم حتما آپديت كنيد سرعت گوشي بهتر ميشه و برخي مشكلات نرم افزاري برطرف ميشن.
    موفق باشيد

14. این کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    KDE

پيش فرض

من با برنامه آپديت خود نوكيا آپديت كردم چيزي حدود 138 مگ حجمش هست رو ADSL 384 كيلو بيتي نزديك 1 ساعت دانلود فايلها طول كشيد اما خوبيش اين بود كه فايلها رو نگه ميداره و براي آپديت دوباره نيازي نيست دانلود دوباره كنه. بعد از آپديت هم گوشيم بهم ريخت و شماره گير نميامد كه بتونم ريست كنم و در نهايت در حالي كه گوشي روشن بود دكمه هاي سبز و قرمز و دوربين رو گرفتم و ول كردم و شماره گير ظاهر شد و تونستم با كد *#3770# (البته اينجاستاره مربع رو بايد اول بزاريد) گوشي رو ريست سخت كنم و مشكل حل شد. پيشنهاد ميكنم حتما آپديت كنيد سرعت گوشي بهتر ميشه و برخي مشكلات نرم افزاري برطرف ميشن.
    موفق باشيد
    مرسی..
    یه چیزی.. بعد از ریست phone memory به طور کلی ریست میشه ؟؟ مموری کارت که تغییری پیش نمیاد ؟؟ اخه این 2 روز همش نشستم برنامه و تم ریختم رو گوشی ! نمیخوام دوباره این همه وقت گذاشتم بذارمم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •