تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 91 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امير اقا ، اينكه گفتي : " .... یا فریم ویر بیاد که چند وقت پیش واس G10 اومد و باعث شد ارتقا حدود 10 درصدی از لحاظ کیفیت تصویر داشته باشه این پنل و از رده سوم برترین پنل به رده دوم برترین پنل جایگزین بشه از نگاه منتقدین CNET. "چه تاثيري بر خريد ميتونه داشته باشه تا مطمئن باشيم تلويزيون اصلاح شده را داريم ؟يعني تلويزيونهاي موجود بازار اين فريم ور را دارند؟ چطور ميشه تشخيص داد ؟ يا ممكنه قديمي و جديد داشته باشند و فرضا با يك حرف و شماره اي اخر مدل مشخص بشه ؟ يا بايد فريم ور را خودمون بگيريم و به تلويزيون اعمال كنيم ؟ و چطوري بايد انجام داد ؟با تشكر.
    ببینید ارتقا فریم ور توسط یوزر نباید انجام بشه احتمال صدمه دیدن و خراب شدن پنل خیلی زیاده , این کار رو معمولا شرکت های گارانتی کننده و نمایندگی ها انجام میدن .

حدود یک ماهی هست شاید کمی بیشتر ,از عرضه شدن این فریم ور ,تولیدات جدید این یک ماه اخیر 100 درصد با این فریم ور عرضه شده هست .
    .
    اطلاع ندارم سری های موجود حال حاظر در ایران با این فریم ور عرضه شده یا خیر .

معمولا در منو تنظیمات تلویزیون یه قسمتی هست مربوط به اطلاعات کارخانه و سازنده و.. شماره فریم ور در اونجا درج میشه بس به مدل و تنطیمات تلویزیون متفاوته .

اگر شما این مدل رو داری یه نگاه بنداز در تنظیمات و شماره فریم ور رو یاداشت کن . سعی می کنم شماره فریم ور جدید رو پیدا کنم مطابقت بدم

معمولا به صورت چند حروف انگلیسی و عدد هست شماره فریم ور , نمونه ای از شماره گذاری فریم ور مدلی از براویا سونی klv-w400-swu5236894 .
    Last edited by Ami R 940; 18-10-2009 at 13:23.

2. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ولی مگه جی10 این مشکلات رو نداره:
    مشکل در نمایش رنگ های سبز ، قرمز ارغوانی و ابی مایل به سبز (650 این مشکلات رو نداره)
    نداشتن پورت usb (که 650 2 تا داره)
    نداشتن تصویر در تصویر (که 650 داره)
    نمای نه چندان زیبا (که 650 خیلی خوشکله)
    کم بودن تنظیمات منویی!!؟؟ (اینو یکی از دوستان توی صفحات قبل گفت)

می خوام بگم درسته که همیشه از نظر کیفیت جی10 یک رتبه از از بی650 توی سایت های مختلف از جمله cnet بالاتره ولی این یک رتبه با چشم ما قابل فهمیدن هست که بخوایم از مشکلات دیگش صرف نظر کنیم؟؟ بی650 هم مسلما مشکلاتی داره ولی کمتر از جی10 هست.نظر شما چیه؟ من کاملا گیج شدم.
    راستش من خودم وقت ندارم برم جمهوری که مقایسه کنم.وگرنه حتما می رفتم.

برای سینما خانگی اینها چه طورن؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    و برای dvd این ها:
    کد:
    کد:
    کد:
    مرسی اگه نظراتتون رو بگین که ان شا... همین روزها برم یه ست کامل بگیرم.

4. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ولی مگه جی10 این مشکلات رو نداره:
    مشکل در نمایش رنگ های سبز ، قرمز ارغوانی و ابی مایل به سبز (650 این مشکلات رو نداره)
    نداشتن پورت usb (که 650 2 تا داره)
    نداشتن تصویر در تصویر (که 650 داره)
    نمای نه چندان زیبا (که 650 خیلی خوشکله)
    کم بودن تنظیمات منویی!!؟؟ (اینو یکی از دوستان توی صفحات قبل گفت)

می خوام بگم درسته که همیشه از نظر کیفیت جی10 یک رتبه از از بی650 توی سایت های مختلف از جمله cnet بالاتره ولی این یک رتبه با چشم ما قابل فهمیدن هست که بخوایم از مشکلات دیگش صرف نظر کنیم؟؟ بی650 هم مسلما مشکلاتی داره ولی کمتر از جی10 هست.نظر شما چیه؟ من کاملا گیج شدم.
    راستش من خودم وقت ندارم برم جمهوری که مقایسه کنم.وگرنه حتما می رفتم.

برای سینما خانگی اینها چه طورن؟
    کد:
    کد:
    کد:
    و برای dvd این ها:
    کد:
    کد:
    کد:
    مرسی اگه نظراتتون رو بگین که ان شا... همین روزها برم یه ست کامل بگیرم.
    دوست عزیز پنل G10 تو تستهای دقت رنگ درصدی خطا داره که قابل چشم پوشی هست و برای عده زیادی قابل تشخیص نیست و شاید برای عده زیادی هم مقدار اشباع بودن بیش از حد رنگها زیباتر باشه.
    به طور کلی کیفیت تصویر G10 بالاتر از B650 هست به خصوص که پیک برایتنسشم بیشتر هست که از این نظر برای تماشا تو اتاقهای خیلی روشن هم بهتر از B650 هست ولی از نظر امکانات و دکور زیاد جالب نیست که این به عهده شما هست که بین امکانات و کیفیت تصویر انتخاب کنید.
    مشکلات B650 حرارت بیش از حد و صدای نامناسب این پنل موقع کارکردن و باقی موندن موقتی تصویر هست.

6. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه samkaveh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این upscal که میگن g10 توش مشکل داره در مقایسه با تلویزیونهای زیر قیمت خودش هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا این مسیله برای تمام پنلها هست

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

این upscal که میگن g10 توش مشکل داره در مقایسه با تلویزیونهای زیر قیمت خودش هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟مثلا این مسیله برای تمام پنلها هست
    مشکلی نداره دوست عزیز تو رزولوشن 480i متوسط عمل میکنه ولی تو بقیه رزولوشن ها عالی عمل میکنه و یه بخشی از عملکرد پنل تو نمایش تصاویر SD مربوط به Upscaler پنل میشه که G10 در این زمینه به طور کلی عملکرد خوبی داره و برای یه پنلی با این قیمت مناسب هست.

9. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

امیر جان یه سوال دیگه هم داشتم پنل z1 با v10 چه فرقی داره ؟
    تو هیچ سایتی من مقایسه ای چیزی ازش ندیم

اولین فرقشون این هست که Z1 ضخامتش 1 اینچ هست و اتصالاتش تماما بی سیم هست همونطور که امیر گفت با یه باکس اکسترنال همه سیگنالهارو برای پنل میفرسته...
    از نظر کیفیت تصویر پردازنده HD بهتری نصبت به V10 داره و پیک برایتنس بالاتری هم داره و داخل منوها هم گزینه های زیادتری برای تنظیم تصویر در اون در نظر گرفتن ولی قیمت بالاش نصبت به کیفیت تصویرش معقول نیست چون زمانی که کالیبره میشه کیفیتی در حد V10 داره تنها حسنی که داره پیک برایتنس بالاتره که میتونه پشت ویترین مغازه تصویرش رو برای خریدارای معمولی(کم اطلاعتر) جذابتر کنه.

11. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

متاسفانه v10 وارد خاورمیانه نشده,دوست من امروز در دبی به چند نمایندگی سر زد , سری z در اونجا عرضه شده ولی همچنان خبری از سری v نیست .با توجه با اینکه سری z یک ماه زودتر سری v معرفی شد .

اینطور که مشخص هست عرضه شدن سری v برای خاورمیانه کنسل شده یا اگرم عرضه بشه مطمنن حالا حالاها نباید انتظار ورودش رو داشت حداقل تا چند ماه دیگه.

مدل های معرفی شده سایت خاورمیانه کاملا درست هست .
    کد:

خبر خیلی ناراحت کننده ای بود به خصوص واس من که 5 6 ماه در انتظار ورود این مدل بودم.

13. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

متاسفانه v10 وارد خاورمیانه نشده,دوست من امروز در دبی به چند نمایندگی سر زد , سری z در اونجا عرضه شده ولی همچنان خبری از سری v نیست .با توجه با اینکه سری z یک ماه زودتر سری v معرفی شد .

اینطور که مشخص هست عرضه شدن سری v برای خاورمیانه کنسل شده یا اگرم عرضه بشه مطمنن حالا حالاها نباید انتظار ورودش رو داشت حداقل تا چند ماه دیگه.

مدل های معرفی شده سایت خاورمیانه کاملا درست هست .
    کد:

خبر خیلی ناراحت کننده ای بود به خصوص واس من که 5 6 ماه در انتظار ورود این مدل بودم.

ای وای خسته شدیم پس چرا اینطور شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شیطونه میگه برو یه g10 بگیر خودتو راحت کن
    میگم اول تو سایت بودش اما الان دیگه نیست

اگه اینجور پیش بریم میخوریم به شب عید و قیمت کذایی
    حالا میگین کوتا شب عید به نظرم فقط 5 ماه دیگه مونده که با احتساب اومدنش تا 2 ماه دیگه تو امارات و شایدم بیشتر حولو حوش بهمن ، اسفند میاد ایران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به این میگن END حال گیری
    بعد از این همه صبرکردن یعنی چی ؟؟؟؟؟؟
    من که باورم نمیشه تو دبی هم نیومده باشه حالا بگیم به خاطر اون اسمشو نیار توش اینجا به مشکل بخوره ولی تو دبی دیگه نمیشه!!!
    حالا چی بگیریم منو بگو که مخ پسر خالمم زدم که اونهم v10 بگیره مثلآ بتونیم بیشتر تخفیف بگیریم من که g10 بدردم نمیخوره موندم
    چکار کنم؟
    امیرجون.......... آقا مهدی...........کمککککککککککککک ککککککککککککککککککک

16. 2 کاربر از saeed.1388 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

تو سایت عربی خاورمیانه V10 رو معرفی کردن واقعا دیگه اینا گندشو در آوردن به هر حال تا قبل از کریسمس سال 2010 باید معرفیش کنن حالم از هرچی پاناسونیک بود به هم خرد قبلا هم سر خریدن یه دوربین همین اتفاق برای من افتاده بود.
    Last edited by *Alucard*; 19-10-2009 at 02:23.

18. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •