دوستان اخرین فریمور گوشی چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من اینه:m8910jpja1
راستی اگه فرق اخرین نسخه فریمور رو با این فیرمور من بگین بینهایت ممنون میشم...
دوستان اخرین فریمور گوشی چی هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مال من اینه:m8910jpja1
راستی اگه فرق اخرین نسخه فریمور رو با این فیرمور من بگین بینهایت ممنون میشم...
سلام به همه اساتید کلوپ
من هرچی گشتم نتونستم کابل خروجی تی وی واسه این گوشی (pixon12) گیر بیارم. از اونجاییکه به علت مشغله کاری نمیتونم به خاطر یه کابل برم تهران و تو جاهایی مثل علاالدین دنبالش بگردم اگه شما دوستان و اساتید لطف کنیدو آدرس یه فروشگاه اینترنتی را برام بفرستن یا pm بدیدتا بتونم این کابل را اینترنتی تهیه کنم ممنون میشم ازتون. چون خودم حتی تو اینترنت هم گشتم چیزی پیدا نکردم.![]()
سلام خدمت دوستان گلم،منم بالاخره این گوشی رو خریدم(چه بلاهایی که برای خرید این گوشی سرم نیومد ولی اخرش خریدمش)
دوستان چندتا سوال داشتم که به مرور زمان میپرسم ولی الان چندتا مهمش که تو ذهنم هست رو میپرسم
1-اخرین فریمور این گوشی و فرقش با قدیمیها چیه؟؟؟؟
2-بهترین تنظیمات عکاسی برای این گوشی چیه؟؟؟
3-از این سی دیش چطوری باید استفاده کرد؟؟؟؟؟
4-چرا زیر نویس فیلمها رو نشون نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟
جون هرکی دوست دارین سریعتر جواب بدین...
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------
راستی مدت زمان شارز شدن گوشی شما چه قدره؟؟؟؟
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
راستی مدت زمان شارز شدن گوشی شما چه قدره؟؟؟؟
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
عکس نیمیاد ولی این لینکشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:56 PM ----------
![]()
سلام به همه اساتید کلوپ
من هرچی گشتم نتونستم کابل خروجی تی وی واسه این گوشی (pixon12) گیر بیارم. از اونجاییکه به علت مشغله کاری نمیتونم به خاطر یه کابل برم تهران و تو جاهایی مثل علاالدین دنبالش بگردم اگه شما دوستان و اساتید لطف کنیدو آدرس یه فروشگاه اینترنتی را برام بفرستن یا pm بدیدتا بتونم این کابل را اینترنتی تهیه کنم ممنون میشم ازتون. چون خودم حتی تو اینترنت هم گشتم چیزی پیدا نکردم.
__________________بالاخره کسی نبود جواب مارم بده؟![]()
دوستان نمیدونم چرا ولی پشت قاب گوشی من کمی لق شده(بسیار کم)...
تا حالا 5 بارم بازش نکردم..
میخواستم بدونم مال همه اینطوره و من الان متوجه شدم یا نه مشکل از گوشی منه و اگه مشکل از گوشی منه یعنی چه اتفاقی براش افتاده؟؟؟؟
نه از دستم افتاده و نه قاب پشتش زیاد باز شده....
گیج شدم!!!
شما هم گوشیتون رو یه امتحانی بکنید و نتیجه رو بهم بگین ،ممنون
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
در ضمن اخرین فریمور فارسی که برای گوشی اومده اینه:m8910jpja1
مال ما که سفته دکمه اش هم شل شده؟؟؟
سلام برادر گوشی ما که تا حالا الحمدالله اینطوری نشده
راستی یه سوال درمورد فریمور داشتم و اونم این که اصلا این فیمور که میفرمایید چی هست اگه امکان داره یه توضیح کامل و جامع بدید تا ما هم ازش استفاده کنیم.
با تشکر فراوان![]()
سلام دوستان عزيز ميخوام براي داداشم پيكسون12 بگيرم فقط عمر باطري براش خيلي مهمه عمر باطريش چه جوريه به طور متوسط هر چند روز به شارژ ميزنينش..![]()
متوسط 2 روز یک بار اگه کم استفاده کنی 4 روز هم جواب میده و اگه زیاد باهاش ور بری 1 روز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)