راستی بچه ها برای من زده made in china برای شما هم همینه دیگه ؟!!!!!!!
راستی بچه ها برای من زده made in china برای شما هم همینه دیگه ؟!!!!!!!
آره برای من هم زده mede in chine .
کیفیت فیلم برداریش هم بد نیست . من یکی از دوستام N96 داشت وقتی فیلم هایی رو که با Aino گرفته بودم نشونش دادم گفت کیفیتش از گوشیه من بهتره . کیفیت فیلم بردارش nHD هست . ولی توی تاریکی گوشی N96 به خاطر فلش های قوی اش بهتر است
یه نگاه بنداز ببین نایت مد رو روشن نکرده باشی (البته نباید ازش فیلم برداری در حد HD و اینا توقع داشت،کیفیت فیلم برداری فقط Wave برا یکی از فامیلا گرفتم کیفیت در حد مرگ بود با ویواز هم مقایسه کردم ویواز رو قورت میداد البته نسخه ی pro ی ویواز بود)
کیفیت عکسش هم آره خوبه به شرط اینکه لنز رو تمیز نگه دارین اگه تمیز نشه بعد یه مدتی یه لایه ی مه مانند رو عکسا ظاهر میشه و از هر چیزی برا تمیز کردن لنز استفاده نکنین به خصوص دستمال کاغذی
برنامه ای هست که بشه تاچ در همه حالت ها فعال باشه ؟
راستی ورژنش رو چجوری بروز کنم ؟ فرقی هم میکنه بروز کنم یا سنگین تر میشه ؟!
نه همچین چیزی نیست(فعال کردن تاچ) ولی میتونی از برنامه های تاچ استفاده کنی برای استفاده کردن از تاچ هم میتونی از برنامه ی اپرا مینی استفاده کنی که بهترین بروزر وب تو دنیای موبایله سایزشم با صفحه هماهنگه
سنگین تر که نه بهتر میشه برای اینگکار هم باید از سایت سونی اریکسون نرم افزار آپدیتر رو دانلود و نصب کنی بعد هم گوشی رو مستقیم از نت آپدیت کنی
سلام دوستان خسته نباشید ؟
من دیروز گوشی aino گرفتم 315 هزار تومان ولی کیفیت دوربین هیچی نداره حتی عکس که می گیرم اگر تو اتاق باشه تاریک و نقطه نقطه می افته یعنی خیلی افتضاح هستش گوشی میده چین هستش بنظر شما مشکلش چیه راستش یه گوشی اریکسون c905 دارم که کیفیت دوربین عالی داره که اونم دوربینش 8 هستش آخه خیلی کیفیت داره
به نظر شما مشکلش چیه
؟
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
یه سوال دیگه اینکه سیستم عامل این گوشی جاوا هستش یا سیمبین
من هفتخ پیش Aino گرفتم ...میخواستم دوستان در مورد gps این گوشی منو راهنمایی کنن ...
نقشه ایران رو داره ؟؟؟ اگه نداره باید چیکار کرد ؟؟
آیا به صورت آفلاین هم کار میکنه ؟
سیستم ناوبریش چه جوری فعال میشه؟؟؟
سلام دوست عزیز چه قدر گرفتی ؟
آیا دوربینش ضعیفه ...
با تشکر
من بدون پایه و هندزفری بلوتوثش 290 گرفتم از علاالدین.
کیفیت عکسش عالیه ولی فیلم برداریش معمولیه ...
فقط یه خورده محدود بودن صفحه لمسیش چند روز اول تو ذوق میزنه ولی بهش عادت می کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)