تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 434 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 4332

نام تاپيک: بحث و گفتگو ويژه خانم ها ||| ورود آقایان مـــمـــنـــوع |||

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همگی
    ونوس خانم دستت درد نکنه خیلی ممنون

این متن را در مجله موفقیت خواندم گفتم بد نیست شما هم آن را بخونید

مامان بابا داشتند تلویزیون نگاه می کردند که مامان گفت : من خسته ام و دیگه دیر وقته می رم که بخوابم.
    مامان بلندشد به آشپزخانه رفت مشغول تهیه ساندویچ نهار فردا شد، سپس ظرفها را شست برای شام فردا از فریزر گوشت بیرون آورد قفسه ها را مرتب کرد شکرپاش را پر کرد ظرفها را خشک کرد و در کابینت قرار داد ،کتری را برای صبحانه فردا از آب پر کرد، بعد همه لباسهای کثیف را درماشین لباسشویی ریخت پیراهنی را اتو کرد دکمه لباسی را دوخت اسباب بازیهای روی زمین را جمع و جور کرد ، دفتر چه تلفن را را سر جایش قرار داد گلدانها را آب داد سطل آشغال اتاق را خالی کرد حوله خیسی را روی بند انداخت بعد ایستاد و خمیازه ای کشید کش و قوسی به بدنش داد و به طرف اتاق خواب حرکت کرد.
    کنار میز ایستاد یادداشتی برای معلم نوشت مقداری پول برای سفر شمرد و کنار گذاشت کتابی که زیر صندلی افتاده بود برداشت بعد کارت تبریکی برای تولد یکی از دوستان امضاء کرد ودر پاکتی گذاشت و هر دو را در نزدیکی کیف خود قرار داد سپس دندانهایش را مسواک زد. بابا گفت فکر کردم گفتی داری میری می خوابی. مامان در پاسخ گفت درست شنیدی دارم می رم.
    بعد چراغ حیاط را روشن کرد ، درها را بست ،پس از آن به تک تک بچه ها سر زد ، چراغها را خاموش کرد لباسهای به هم ریخته را روی چوب رختی آویخت، چورابهای کثیف را در سبد انداخت با یکی از بچه ها که هنوز بیدار بود و تکالیفش را انجام می داد گپی زد ساعت را برای صبح کوک کرد لباسهای شسته شده را پهن کرد جاکفشی را مرتب کرد شش چیز دیگر را به کارهای مهمی که باید انجام میداد اضافه کرد و سپس به دعاو نیایش پرداخت.
    درهمان موقع بابا تلویزیون را خاموش کرد و بدون آنکه شخص خاصی را در نظر داشته باشد گفت من می رم میخوابم و بدون توجه به هیج چیز دیگری دقیقا همین کار را انجام داد.
    آی گفتی....خیلی مطلب خوبی بود صنم جان

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamim24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پیرو مطلبی که صنم جون گذاشتن این رو اضافه کنم که مصداق این مطلب رو در ایام عید صد چندان میشه دید...دید و بازدیدها و رفت و آمدها و....خانومها وظیفه پذیرایی ..پخت و پز...رفت و روب..شست وشو...تر و تمیز کردن منزل بعد از هر میهمانی و هزاران کار دیگه رو دارند و آقایون محترم هم وظیفه شیرینی و آجیل خوردن و حرف زدن و خوش گذروندن...خیلی عدالت رعایت میشه نه؟؟؟
    البته لازمه اینجا یک سری از آقایون با شخصیتی رو که به خانوماشون واقعا کمک می کنند رو مستثنی کنیم...مردای خوب و فهمیده هم پیدا میشن
    قاعدتا با توجه به عنوان تاپیک آقایون اصلا به این تاپیک وارد نمیشنولی اگه فرض محال این پست رو خوندین سعی کنید در عید امسال اگه متاهل هستید به خانومتون بیشتر کمک کنید و بیشتر به فکرش باشین و اگر هم مجرد هستید به مامان و خواهرتون و خلاصه به هر کی که زحمت میکشه ... اگه بعضی جاها هم قضیه برعکسه خانوما به /اقایون کمک کنند...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    In My Dreams

پيش فرض

سلام ... مطلب صنم جون خوندنی بود ... دلم می خواد موضع گیری تون رو راجع به خیانت طرف مقابلتون بدونم ... نه واکنشی که در لحظه نشون می دیدن ... واکنشی نزدیک به کاری که واقعاً در برابر این مسئله انجام می دین ... ممنونم .

داره خودمونی میشه SUBZERO1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

حرف هایی که شما زدی همه درسته

آخر فروم باز sanam.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض نفهمیدم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببخشید خانومی من نفهمیدم منظور شما چی بود. میشه واضح تر بگید ؟

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

آقایون بسیار محترم لطفا در این تاپیک پست ندید
    تاپیکه خانومهاست

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

آقایون محترم متاسفا که دوباره پستهایتان حذف شد.

آقای Hpower_sl3 قبول کنید که خیلی کم هستند آقایانی که به خانمهایشان کمک می کنند و خودتان می توانید آن را در جامعه ببینید
    در جوا ب بقیه آقایان باید بگم که

داشتن یک تاپیک اختصاصی حق شما است و خودتان تا حالا از آن استفاده نکرده اید حالا با هر گونه شرایطی که می خواهید.

آقای فرشاد اگر شما خواهان بحث و گفتگو هستید : متنهای شما کاملا تهاجمی است فکر می کنید با این متنها به رگ غیرت طرف بر می خوره و اونهم وارد میدان می شه 1- که اگر وارد بحث شد طرف شما هم کاملا تهاجمی رفتار می کنه و دیگر جایی برای بحث نمی ماند 2- هستند بعضی ها که فکر می کنند که هر جایی نباید حرف خودشونو خرج کرد در نتیجه وارد بحث نمی شوند3- گروهی هم معتقدند متن نوشته شده نشان دهنده شخصیت طرفه و آنها هم وارد بحث شما نمی شوند 4- اشخاصی هم که روحیه آرام و نرمی دارند هم وارد بحث نمی شوند و ...... دیگر تصمیم با خودتان است
    اما بحث و گفتگو باید بر اساس عقل و منطق باشد نه بر اساس تعصبات و طرز تفکر نابجا و حق را باید از طرف مقابل قبول کرد چه زن باشد و چه مرد و گرنه کاملا بیفایده است

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام به همگی
    ونوس خانم دستت درد نکنه خیلی ممنون

این متن را در مجله موفقیت خواندم گفتم بد نیست شما هم آن را بخونید

مامان بابا داشتند تلویزیون نگاه می کردند که مامان گفت : من خسته ام و دیگه دیر وقته می رم که بخوابم.
    مامان بلندشد به آشپزخانه رفت مشغول تهیه ساندویچ نهار فردا شد، سپس ظرفها را شست برای شام فردا از فریزر گوشت بیرون آورد قفسه ها را مرتب کرد شکرپاش را پر کرد ظرفها را خشک کرد و در کابینت قرار داد ،کتری را برای صبحانه فردا از آب پر کرد، بعد همه لباسهای کثیف را درماشین لباسشویی ریخت پیراهنی را اتو کرد دکمه لباسی را دوخت اسباب بازیهای روی زمین را جمع و جور کرد ، دفتر چه تلفن را را سر جایش قرار داد گلدانها را آب داد سطل آشغال اتاق را خالی کرد حوله خیسی را روی بند انداخت بعد ایستاد و خمیازه ای کشید کش و قوسی به بدنش داد و به طرف اتاق خواب حرکت کرد.
    کنار میز ایستاد یادداشتی برای معلم نوشت مقداری پول برای سفر شمرد و کنار گذاشت کتابی که زیر صندلی افتاده بود برداشت بعد کارت تبریکی برای تولد یکی از دوستان امضاء کرد ودر پاکتی گذاشت و هر دو را در نزدیکی کیف خود قرار داد سپس دندانهایش را مسواک زد. بابا گفت فکر کردم گفتی داری میری می خوابی. مامان در پاسخ گفت درست شنیدی دارم می رم.
    بعد چراغ حیاط را روشن کرد ، درها را بست ،پس از آن به تک تک بچه ها سر زد ، چراغها را خاموش کرد لباسهای به هم ریخته را روی چوب رختی آویخت، چورابهای کثیف را در سبد انداخت با یکی از بچه ها که هنوز بیدار بود و تکالیفش را انجام می داد گپی زد ساعت را برای صبح کوک کرد لباسهای شسته شده را پهن کرد جاکفشی را مرتب کرد شش چیز دیگر را به کارهای مهمی که باید انجام میداد اضافه کرد و سپس به دعاو نیایش پرداخت.
    درهمان موقع بابا تلویزیون را خاموش کرد و بدون آنکه شخص خاصی را در نظر داشته باشد گفت من می رم میخوابم و بدون توجه به هیج چیز دیگری دقیقا همین کار را انجام داد.
    صنم جان خیلی قشنگ بود واقعا قشنگ و پرمفهوم

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

سال نو مبارک

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ماه

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان اول از همه سال نو مبارک
    نمی دانم به چه دلیل اما من پستهای دوستان را قبل از حذف شدن میبینم
    و به آنها جواب می دهم و آنها هم دوباره جواب می دهند ولی اگر دوستان بخواهند در تاپیک بحث آزاد (آقایون و خانومها ) می توانیم نظرات خودمان را قرار بدهیم بدون آنکه ترسی از حذف شدن پستمان داشته باشیم البته اگر آن را حذف نکنند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •