سلام بالاخره كرك برنامه حاضر شد
جناب بهروز خان كرك را برايتان ارسال كردم لطفا ميلتان را چك كنيد
سلام بالاخره كرك برنامه حاضر شد
جناب بهروز خان كرك را برايتان ارسال كردم لطفا ميلتان را چك كنيد
مثل اینکه یه فرجی شده دارم...
دارم هر 15 دقیقه یه دونه از سامان به زوووووووووور میگیرم!
بچه ها اوضاع چجوره
قبلا که تعداد کاربرای سایت بالا بود راحت شارژ میداد الان 3روزه افتضاحه تو صفحه دوم تعداد سوالایی که میده و جوابشون تو پاسخها نیست خیلی زیاد شده بانک سامانم که تو صفحه که رسیدو میده و میخاد ریدارکت کنه بگیر نگیر شده البته دیروز که همش میزد جلسه کاری شما منقضی شده!
کلا این کارمون منقضی میشه اما کی؟ لعنت به چراغ سرخ لعنت به چراغ سبز
مگه مركز اينترنت تهران هم دستگاه pos ميده؟
البته الان شارژ وكيوم دارند و به قيمت 2370 ميدند
دستگاههاي POS بانك پاسيان رو خود بانك ميده.الان ديگه نيست و هر كي داره قديمي هست.مگه اينكه يك آشنا داشته باشي تا برات رديف كنه.اون هم 2000 تومني نميده ولي چند وقته كه تو ليستش اضافه شده.
شركت ارتباطات آريا پخش هم خودش دستگاه مخصوص خودش رو ميده ولي به دردسرش نمي ارزه.اون هم هنوز 2000 تومني نميده.
اون موقع که من گرفتم با مرکز اینترنت تهران هماهنگ کردم تماس گرفتم مشخصاتم رو دادم بعد با بانک خودشون هماهنگ کردند و دستگاه رو آوردن نصب کردند
Last edited by imanf64; 08-10-2009 at 00:04.
بچه های که شارژ میگیرن واسه شماهم اینجوره؟
اطلاعیه
به اطلاع مشتریان گرامی می رساند با توجه به برنامه های ارتقا و بهینه سازی سیستم سرور کارت، ازبامداد روز جمعه 17/7/88 تا بامداد روز شنبه 18/7/88، سیستم های دریافت و پرداخت الکترونیکی بانک سامان متوقف و غیرفعال خواهد شد.
سلام. لطفا اگه ميشه براي ما هم ارسال كنيد. با تشكر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز خان اون برنامه رو به ما هم بده جون من !!!
خواهش می کنم زود بده ! اگه واقعا کار کنه ....
چه خبر ؟ سایت که کلا بالا نمیاد !!!
برنامه حاضره و کرک شده بچه هایی که واسشون میفرسم از پخش،فروش وهر نوع تکثیر خودداری کنید بچه هایی که گفتم ایمشونو برم پیغا خصوصی بزارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)