تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 1211 اولاول ... 3440414243444546474854941445441044 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

مشكل از ايران هست كونامي از خداشه كه ايران لايسنس بده و ايران به حالت لايسنس شده توي بازي باشه فكر مي كنه كونامي خوشش مياد اسامي رو غلط بنويسه اصلا خرجي نيست كه واسش لباس تيم ملي ايران رو بسازي 3 سوت مي سازه لباس رو. مشكل اينه فدراسيون فوتبال ما آخر ضد حال هست قبلا هم گفته بودم اگه يه نفر آدم باحال بياد به اين مسائل دقت كنه يه سفر به ژاپن داشته باشه يه گروه نماينده و براي قرار داد و حضور تيم ملي برن ژاپن صحبت كنن مطمئن جواز رسمي ساخت تيم ملي ايران رو هم ميدن و شاهد حضورش توي PES به صورت اورجينال مي شيم. حتي شايد باور نكنيد اگه مثل ايتاليا و هلند ايران هم به جمع حمايت كنندگان PES بپيونده مي تونيم شاهد ليگ ايران هم باشيم يا حداقل شاهد حضور تيم هاي بخش خصوصي كشورمون باشيم توي Other League A

در مورد نكونام هم كاملا باهات موافقم بايد قيافه اش رو درست كنه حداقل رنگ پوستش رو سياه نكنه آخه نكونام عين شير سفيده كجاش سبزه هست. آخه قيافه اش هم تو ذوق مي زنه
    عزیز من نگفتم که مشکل از جای دیگست مشکل از خود ماست . هر روز و هر مسابقه مگه میشه لباس تیم عوض بشه.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

- یه گرو ه 5 نفره تحت نام ویراشگران نسل اریا که به اختصار وینسار نامیده میشه اینکارو کردن(سیامک تهرانی علیاسلامی حسن قهرمانی محمد عسگری سیدمصطفی یعقوبی)
    - با ترجمه ی برنامه ی macro media fire works استفاده از فوتوشاپ ویرایش رو انجام دادن
    - به خاطر اینکه تیمهای ایرانی هر روز لباس یه شرکت رو میپشن حسابی شاکی هستن
    - یه گروه انالیزور فوتبال اطلاعات بازیکنها رو اماده میکردن
    و حرف اخر که بدون هیچ دخل و تصرفی واو به واو نقل قول میکنم:
    سال اول شروع به کار بچه های گروه وینسار, حسن قهرمانی با محمد دروتی -نماینده ی اسیایی کونامی- ارتباط برقرار کرد تا لیگ برتر ایران توسط این گروه به نسخه ی اصلی بازی pes اضلفه شود.این کاری بود که در کشورهای اروپایی از جمله فرانسه انجام شده بود و لیگ فوتبال فرانسه با طراحی متخصصان فرانسوی در لیگهای این بازی دیده میشد.با این حال در جلسه ای در 11 سپتامبر 2005 برگزار شد مسئولان کونامی به این نتیجه رسیدند که چون از طرف رژیم اشغالگر قدس حمایت مالی میشوند نباید با ایران کار کنند.به دنبال این اتفاق بچه های تصمیم گرفتند که با کمک فدراسیون فوتبال نسخه ی طراحی شده ی لیگ برتر را وارد بازی اصلی کنند

یه لحظه احساس کردم خیال میکنید دارم از خودم میبافم رفتم مجله رو از توی انباری پیدا کردم یه خلاصه ای (6 صفحه مطلب بود)
    از حرفهای که توی پستهای قبلی بصورت ناقص نقل قول کرده بودم گذاشتم.اون هلند رو هم که مشخصه اشتباها بجای فرانسه گفته بودم
    البته منم قبلا تصاویری از نسخه فرانسوی بازیو دیده بودم .با توجه به اینکه توی فرانسه حق کپی رایت رعایت میشه , میشه گفت زیر نظر کونامی این ویرایش صورت گرفته .
    جالب بود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

سلام
    ايا سيو ها را از روي كول مي توان به هارد منتقل كرد؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    ايا سيو ها را از روي كول مي توان به هارد منتقل كرد؟
    چي...؟؟؟ اين جا تاپيك يه بازي هست كه هنوز منتشر نشده احتمالا آدرس رو اشتباهي اومدي شما با pes 2009 كار داري احتمالا البته من نفهميدم منظورت از كول چي هست يا انتقال به هارد رو هم نگرفتم سيو بازي روي هارد ذخيره مي شه

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.......

امیدوارم که مانند فیفا بشه Replay یک بازیو کامل سیو کرد و اونو بعدا مشاهده کرد.

مورد دیگه اینکه امیدوارم چمن بازی هم مثل فیفا واقعا زیبا و سه بعدی باشه ........

مرسی...

6. این کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چي...؟؟؟ اين جا تاپيك يه بازي هست كه هنوز منتشر نشده احتمالا آدرس رو اشتباهي اومدي شما با pes 2009 كار داري احتمالا البته من نفهميدم منظورت از كول چي هست يا انتقال به هارد رو هم نگرفتم سيو بازي روي هارد ذخيره مي شه
    یحتمل حاج آقا منظورشون این بوده که Cool Disk یا همون فلش که خودمون می گیم ! سیو های بازی روی فلش ذخیره بشه سپس بریزیم رو PC ... شاید یعنی یه فلش به 360 یا ps3 وصل کنه بعد سیو ها بریزه رو فلش بعد بریزه رو هارد ... یه همچین چیزایی فکر می کنم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

- یه گرو ه 5 نفره تحت نام ویراشگران نسل اریا که به اختصار وینسار نامیده میشه اینکارو کردن(سیامک تهرانی علیاسلامی حسن قهرمانی محمد عسگری سیدمصطفی یعقوبی)
    - با ترجمه ی برنامه ی macro media fire works استفاده از فوتوشاپ ویرایش رو انجام دادن
    - به خاطر اینکه تیمهای ایرانی هر روز لباس یه شرکت رو میپشن حسابی شاکی هستن
    - یه گروه انالیزور فوتبال اطلاعات بازیکنها رو اماده میکردن
    و حرف اخر که بدون هیچ دخل و تصرفی واو به واو نقل قول میکنم:
    سال اول شروع به کار بچه های گروه وینسار, حسن قهرمانی با محمد دروتی -نماینده ی اسیایی کونامی- ارتباط برقرار کرد تا لیگ برتر ایران توسط این گروه به نسخه ی اصلی بازی pes اضلفه شود.این کاری بود که در کشورهای اروپایی از جمله فرانسه انجام شده بود و لیگ فوتبال فرانسه با طراحی متخصصان فرانسوی در لیگهای این بازی دیده میشد.با این حال در جلسه ای در 11 سپتامبر 2005 برگزار شد مسئولان کونامی به این نتیجه رسیدند که چون از طرف رژیم اشغالگر قدس حمایت مالی میشوند نباید با ایران کار کنند.به دنبال این اتفاق بچه های تصمیم گرفتند که با کمک فدراسیون فوتبال نسخه ی طراحی شده ی لیگ برتر را وارد بازی اصلی کنند

یه لحظه احساس کردم خیال میکنید دارم از خودم میبافم رفتم مجله رو از توی انباری پیدا کردم یه خلاصه ای (6 صفحه مطلب بود)
    از حرفهای که توی پستهای قبلی بصورت ناقص نقل قول کرده بودم گذاشتم.اون هلند رو هم که مشخصه اشتباها بجای فرانسه گفته بودم
    توی این خبر که زده سال 2005...
    ولی به احتمال زیاد دروغه...تا موقعی که ایران قانون کپی رایت رو رعایت نکنه کونامی نمیاد با اونا همکاری کنه
    چون هیچ سودی براش نداره
    روزنامه ها و مجلات ایران هم خوراکشون دروغ گفتنه و در ضمن اگه ساخت و ادیت یه بازی یخاطر اسرائیل بخواد کنسل بشه همون بهتر که انجام نشه

9. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

سلام.......

مورد دیگه اینکه امیدوارم چمن بازی هم مثل فیفا واقعا زیبا و سه بعدی باشه ........

مرسی...

والا فیفایه PC من یکبار Replay ضبط کردم 15 دقیقه ی آخر رو فقط ضبط کرد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

سلام.......

مرسی...
    اگه این Replay رو حل کنن و با فرمت AVI و کم حجم و نسبتا با کیفیت بالا عالی میشه

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

فقط امیدوارم خوشحالی یکسان بعد از گرفتن جام و همچنین خطا و کارت زرد گرفتن بعد از هر تکل حل شه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •