خب معلومه که منظورم تو بازیه.اگه منظورم دنیای واقعی بود که همه چیزش قدیمیهمنظور شما از خاص یا جدید در بازی ه یا در دنیای واقعی ؟![]()
![]()
خب معلومه که منظورم تو بازیه.اگه منظورم دنیای واقعی بود که همه چیزش قدیمیهمنظور شما از خاص یا جدید در بازی ه یا در دنیای واقعی ؟![]()
![]()
اقا مثل اون بازی همون قدر حرف میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟اگه اینجوری باشه که خیلی بده.
هوش مصنوعی حریف چطور شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا این بازی
hard
normal
easy
داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قضیش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب پس اسلحه هم خاصّه هم جدید.
پست تو بود ! پس نگو چیز خاص و جدید نیست ! جدیده دیگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان تاریخ دقیق اومدنش برای pc کی هست ؟؟!
Ali Ranger 22
پست اول:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجوری که من از تریلر متوجه شدم، یه سری کار های اضافی [ Additional Gameplay ] هست که گیم پلی اون شامل:
حرکات آکروباتیک و معما ها میشه.
در پایان هر Secret Location ( من به اشتباه نوشتم Secret Place ) ، شما یک Reward دریافت میکنید که با پیدا کردن تمام اونا، یک Ultimate Reward به شما داده میشه.
کلا این مناطق یه سری جزئیات درباره داستان اصلی و Templar ها میده.
اینم چند تا اسکرین شات جدید
b300.jpg[/IMG]games[IMG]
[/IMG].com/screens/screenshot_221184_thumb300.jpg[/IMG]http://medialib.comp
این شنلی که براش گذاشتند خیلی ضایع هست
بیشتر شبیه لنگ حمومه![]()
Last edited by korokodil_avareh; 16-09-2009 at 10:10.
تریلر جدید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه باباااااااااااااااااااااا اا.
اتفاقا اوبوهتش رو بیشتر کرده.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)