این دقیقا درسته و هیچ مشکلی نداره ولی فقط یه طرفش اثبات شدهAcB
AnBc A & AcAnB => A=AnB
&
BcAnB & AnBcB=> A=AnB
=> AnB=AnB
SO => A=B
یه طرف دیگه هم میخواد
نصفشو شایدم بیشتر نصفشو بدن اگه این خالی رو نوشتی
این دقیقا درسته و هیچ مشکلی نداره ولی فقط یه طرفش اثبات شدهAcB
AnBc A & AcAnB => A=AnB
&
BcAnB & AnBcB=> A=AnB
=> AnB=AnB
SO => A=B
یه طرف دیگه هم میخواد
نصفشو شایدم بیشتر نصفشو بدن اگه این خالی رو نوشتی
اره دیگه!همین...![]()
سلام به همه من فک کنم راه حل ریاضیش اینطوریه که اول شش ضلعیو به شش تا مثلث متساوی اضلاع تقسیم میکنیم بدش 2 نقطه توی یکی از اونا میزاریم و بدش ارتفاع مثلثو بدست میاریم:h2=1-1/4=3/4=h=رادیکال3 روی2
بنابراین=h=رادیکال3 روی2
ab2<h2+1
ab2<3/4+1
ab2<7/4
ab<رادیکال7روی2
چون رادیکال7روی2<1
بنابراین:ab<1
البته این چیزیه که من نوشتم!
سلام
ببین منم تو اینا مشکل داشتم ولی بگو چی کار کردم:
تو عید بود برای تمرین های (H کتاب) که جاخالی میده و باید پر کنیم (صفت یا قید یا اسم یا فعل یا ...) وقت گذاشتم و تمام قواعدش رو دراوردم زیاد نیست 12-13 تا بیشتر نیست اونا رو بلد باشی میتونی جواب بدی:
مثلا قبل از اسم ، صفت میاد.
بعد از the و قبل از of ، اسم میاد.
بشین اونا رو پیدا کن
و اما استرس:
تو استرس باید همه کلمات رو حفظ کنی
دیروز همه استرسا رو تو دو ستون نوشتم یه ستون اونایی که رو بخش اول استرس دارن و ستون دیگر اونایی که رو بخش های بعدی استرس دارن شمردم دیدم اونایی که رو بخش اول استرس دارن کمترن 24 -25 تا بیشتر نیستن ولی اونایی که تو بخش دوم استرس دارن حدود 34-35 تا بودن.
بعد کلمات یکی از این ستونا رو باید حفظ کنی .
اینجوری اگه سوال تستی اومد اونایی که بلدید میدونید رو بخش اول استرس دارن هر کدوم ناآشنا بود بدونید رو بخش دوم استرس دارن
من ستون اول رو حفظ کردم و و الان راحت می تونم به سوالاش جوب بدم
جفت این کارا رو هم ، 1 ساعت تا 1 ساعت و نیم بیشتر طول نمیشکه.![]()
ممنون
2تا شو دارم اما بقیش رو از کجا باید پیدا کرد؟
یه جزوه بود همه ی استرسها هم توش نوشته بود خوبه خواستی میزارم ...31کلمه ی استرس دار توی سیلاب 2هست
معلم ما وقتی حلش میکردیم نکات رو میگفت ، توی گام به گام هم هستش.
من ستون دوم که نوشتم فقط کلماتی رو که رو سیلاب 2 استرس دارن رو ننوشتم اونایی که رو اولی ندارن رو نوشتم برای همین عدد من یه کم بیشتر شده31کلمه ی استرس دار توی سیلاب 2هست![]()
خوش به حالتون معلم ما که یه نکتم نگفته....معلم ما وقتی حلش میکردیم نکات رو میگفت ، توی گام به گام هم هستش
اصلا در کل این استرس چیز چرتیه!اخه کجای کتاب رو تلفظ دقیق تکیه کرده که حالا بهو استرس میارن!بعضی از معلما هم بلد نیستن!
اون 6 ضلعی که چیز عجیبی بود ، حتی از قوانین تشکیل مثلت هم نمیشد حلش کرد
درکل بد نبود امتحان ، ولی قشنگ بعدش 4 5 ساعت خوابیدم
ولی برای استرس یک نکته بگم ، کلمه رو باید بخش بخش کنید ، بعد ببینید روی کدوم هست ، بهترین راه هم استفاده از دیکشنری توی منزل هست
من که خدا رو شکر استرس مشکل ندارم...ولی مشکل خیلیاست!ولی برای استرس یک نکته بگم ، کلمه رو باید بخش بخش کنید ، بعد ببینید روی کدوم هست ، بهترین راه هم استفاده از دیکشنری توی منزل هست
ولی خوب بعضی کلمه ها قلقلک میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)