تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 227 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 2266

نام تاپيک: ◄ ™ Apple اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 امضای مدیرعامل مایکرسافت روی مک بوک پرو

من هم مثل بقیه فکر میکردم که این عکس جعلی باشد، ولی وقتی ویدئو را تماشا کردم نظرم تغییر کرد.

ماجرا از این قرار است که، جوانی از میان جمعیت پیش میاد و از استیو بالمر مدیر عامل مایکروسافت، رقیب بزرگ شرکت اپل درخواست میکند تا لپ تاپ اش را برایش امضا کند، جمعیت زمانی که می فهمد لپ تاپ او مک بوک اپل است، از گستاخی این مرد جوان متعجب می شود. اما به هر حال آقای بالمر درخواست مرد جوان را قبول می کند.

نمیدانم روی این کار استیو بالمر چه اسمی می شود گذاشت؟ القا حس برتری مایکروسافت نسبت به اپل و یا تخلیه شوک وارد شده توسط جوان جسور؟ به هر شکل همانطور که مشخص است، آقای بالمر به لوگوی اپل رحم نکرده است.

پیشنهاد میکنم ویدئوی آن را ببینید.

لینک ویدئو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع اصلی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع : نارنجی

2. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

خبر جالبي بود. اين مدليشو ديگه نديده بوديم. ولي امكانش هست كه از قبل هماهنگ شده باشه تا شركت اپل رو زير سوال ببرن.

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

خبر جالبي بود. اين مدليشو ديگه نديده بوديم. ولي امكانش هست كه از قبل هماهنگ شده باشه تا شركت اپل رو زير سوال ببرن.
    اینم یه حرفیه! ولی من که اصلا از استیو بالمر خوشم نمیاد! ، بازم بیل گیتس ، حداقل از این کارا نمی کرد!

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

اميد جان دليل خاصي داره مك بوك پروها ال سي دي full hd و فينگر پرينت يا امكانات جانبي مثل ريموت كنترل و... ندارند؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

اميد جان دليل خاصي داره مك بوك پروها ال سي دي full hd و فينگر پرينت يا امكانات جانبي مثل ريموت كنترل و... ندارند؟؟
    ببین دوست من تا شما چه جوری تعبیر کنی !

1 - رزولوشن Full HD یعنی 1920x1080 درسته! خب مک بوک پرو 17" دارای رزولوشن 1920x1200 هست!

1.1 - در مورد HDMI هم ، همانطور که می دونید ، Mini Display Port به VGA ، DVI و HDMI به راحتی تبدیل میشه!(یعنی شما با یک پورت در حقیقت سه پورت فوق رو دارید!)

2 - اما در مورد فینگر پرینت ، بلوری و... خود استیو جابز تو کنفرانس جولای 2009 گفت که بنا به دلایلی فعلا سراغش نمی ریم!

3 - اما امکانات جانبی رو داریم ! ، کی گفته نداریم!! تمام مک ها (مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی ، آیمک و مک پرو)
    سنسور IR رو دارند! و به راحتی با Apple Remte ست میشن!

من خودم به غیر از Mighty Mouse و Apple wireless Keyboard اولین چیزی که گرفتم ، همین ریموت بود!

ریموت من :

ریموت جدید :

7. این کاربر از Microsoft24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ببین دوست من تا شما چه جوری تعبیر کنی !

1 - رزولوشن Full HD یعنی 1920x1080 درسته! خب مک بوک پرو 17" دارای رزولوشن 1920x1200 هست!

1.1 - در مورد HDMI هم ، همانطور که می دونید ، Mini Display Port به VGA ، DVI و HDMI به راحتی تبدیل میشه!(یعنی شما با یک پورت در حقیقت سه پورت فوق رو دارید!)

2 - اما در مورد فینگر پرینت ، بلوری و... خود استیو جابز تو کنفرانس جولای 2009 گفت که بنا به دلایلی فعلا سراغش نمی ریم!

3 - اما امکانات جانبی رو داریم ! ، کی گفته نداریم!! تمام مک ها (مک بوک ، مک بوک پرو ، مک مینی ، آیمک و مک پرو)
    سنسور IR رو دارند! و به راحتی با Apple Remte ست میشن!

من خودم به غیر از Mighty Mouse و Apple wireless Keyboard اولین چیزی که گرفتم ، همین ریموت بود!

ریموت من :

ریموت جدید :

مرسي . ممنون . اين ريموت رو با چه قيمتي تهيه كردي ؟؟؟

در مورد full hd شرمنده . من كانفيگ مك بوك پروهاي 17 اينچ رو نديده بودم ( چون 13 دوست دارم فقط مدلهاي 13 اينچ رو بررسي مي كردم )

راستي يكي از دوستان تو همين تايپيك گفته بود ميشه برنامه نصب كرد كه وب كم چهره رو تشخيص بده و فقط مالك دستگاه مي تونه ازش استفاده كنه . آيا چنين چيزي براي مك وجود داره ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

10 RE

مرسي . ممنون . اين ريموت رو با چه قيمتي تهيه كردي ؟؟؟

در مورد full hd شرمنده . من كانفيگ مك بوك پروهاي 17 اينچ رو نديده بودم ( چون 13 دوست دارم فقط مدلهاي 13 اينچ رو بررسي مي كردم )

راستي يكي از دوستان تو همين تايپيك گفته بود ميشه برنامه نصب كرد كه وب كم چهره رو تشخيص بده و فقط مالك دستگاه مي تونه ازش استفاده كنه . آيا چنين چيزي براي مك وجود داره ؟؟
    این ریموت با قیمت جهانی 19$ ودر ایران به قیمت 35,000 تومان به فروش می رسد!

ببین از این برنامه ها تو مک زیاده ! مثلا من خودم یک برنامه به نام iAlert U رو نصب کردم ، که کارش اینه که اگر مثلا شما مک بوک تون رو ، رو میز می زارید ، بعد برید بیرون اگر کسی بخواد دستگاه رو بدزده ، اول آژیر میزنه (وبه هیچ وجه غیر فعال نمیشه! مگر ریست!) ، بعد از دزد عکس میگیره وبه ایمیل شما می فرسته!!!!
    که این از قابلیت سنسور های بدنه که با تکان دادن دستکاه فعال میشن استفاده میکنه! (جالبه ، نه!)

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بله خيلي جالبه !

پس مك بوك پرو ها هم مثل آيفون سنسور دارند! راستي در مورد موس و كيبردي كه در پست بالايي ازش صحبت كرديد يه كمي توضيحي بديد.

شرمنده اين همه ازتون سوال و تقاضا مي كنم آخه قشنگ و كامل توضيح مي ديد.
    Last edited by mohsenfhm; 26-01-2010 at 13:33.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

این ریموت با قیمت جهانی 19$ ودر ایران به قیمت 35,000 تومان به فروش می رسد!

ببین از این برنامه ها تو مک زیاده ! مثلا من خودم یک برنامه به نام iAlert U رو نصب کردم ، که کارش اینه که اگر مثلا شما مک بوک تون رو ، رو میز می زارید ، بعد برید بیرون اگر کسی بخواد دستگاه رو بدزده ، اول آژیر میزنه (وبه هیچ وجه غیر فعال نمیشه! مگر ریست!) ، بعد از دزد عکس میگیره وبه ایمیل شما می فرسته!!!!
    که این از قابلیت سنسور های بدنه که با تکان دادن دستکاه فعال میشن استفاده میکنه! (جالبه ، نه!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    So Far

پيش فرض

salam doostan
    man emrouz ye laptop apple kharidam ama ama nemidonam baray estefade az internet bayad chikar konam yani mesle windows internet exploreri dar kar nist
    pleas help me

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •