اگر اشتباه نکنم , تریال ریستی که جناب AlexanderMahone قرار دادن ...میتونه نسخه انتی ویروس را هم ریست کنه .
اگر اشتباه نکنم , تریال ریستی که جناب AlexanderMahone قرار دادن ...میتونه نسخه انتی ویروس را هم ریست کنه .
با سلام به دوستان گلم
من یکی از طرفدارای پروپاقرص آنتی ویروس و مجموعه امنیتی G Dtat هستم.نسخه های قبلیش راحت تر باسریالهای داخل سایتهای خارجی کار می کرد.اما این روند چند وقتیه که دیگخ امامن پذیر نیست و نمیشه با سریالهای داخل سایتا این نرم افزار رو راش انداخت.
از دوستان کسی نمایندگی فروش G Dataرو داخل ایران سراغ داره؟
من مسترکارت و ویزاکارت ندارم و نمیتونم از سایت رسمیش اکانت بخرم.لطفا اگه کسی راهی برای فعالسازی این آنتی ویروس می دونه بگه!دست گولتون درد نکنه.
حامد![]()
سلام
نمایندگی محصولات جی دیتا شرکت دورانتاش هستش.
اقا دمت گرم.
خیلی حال دادی.ممنون از لطفت.
حامد![]()
دوستان . سریال جدید یا یوزر و پاسورد جدید ؟ خبری نیست ؟
دوستان این کرک موفقیت آمیز بود؟
# [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امید جان یا دوستان کسی این تریال ریستر رو تست کرده یا نه ؟
تا حالا هر بار که با تریال ریستر ور رفتم مجبور شدم دوباره برنامه رو حذف و نصب کنم
سریال های بتا بودن که یه مدت فعال میکردن، چرا الان نیستن ؟![]()
من وقتی برنامه رو نصب کردم با سریال فعال کردم و تریال نیست . واسه همین در کل تریال ریستر فکر نیکنم به کار من بیاددوستان این کرک موفقیت آمیز بود؟
کیوان جان من که نورتون دارم این ریست کننده جدید رو سایت سیکیوریتی تیچ برام ایمیل کرده بود +همون ریستر بولگارد که لینکشو بهت دادم مال بوگارد که کار میکرد اما اینو امتحان نکردم![]()
سلام دوستان عزیزدوستان این کرک موفقیت آمیز بود؟
بچه ها این ریستر ورژن 1.8 هستش و ما تا 2.1 هم که استفاده کردیم از کار افتاد که دیگه دوستان سریالها رو لطف کردن ، اگه ریستر
باشه باید از 2.1 به بالا باشه .
از توجه دوستان بسیار ممنونیم ( از طرف کاربران آنتی ویروس مهجور جی دیتا )![]()
سلام این سریال رو امتحان کنید ببینید جواب می ده یا نه :
User name: zyzoom3361
Password: 92GC54![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)