علت اینکه من به این بحث چسبیدم اینه که الان بحث ها بیشتر حول محور تفاوت های بین PRO64Q و N61JQ
jx014v میچرخه.خوب من که نمیتونم وسط این بحث یدفعه بیام یه بحث جدید مطرح کنم و به قول معروف چوب لای
چرخ بزارم.باید تکلیف این بحث روشن شه و همگی به یه نتیجه واحد برسیم.خوب برای بنده هم واقعا این سواله که چرا
مال امرتات با اینکه بلوری نداره ولی گرونتر از مال سازگار هست؟!!!
این دو مدل همه چیزشون مثل همه ولی مال سازگار بلوری داره. حالا شما مدعی هستی که
PRO64JQ یه مدل سفارشیه و صفحه نمایشش FULL LED هست. خوب باید برای من و شما و سایر دوستان که قصد
خرید یکی از این دو مدل رو دارن واقعا این نظر شما مورد بحث و تبادل نظر قرار بگیره تا کسی خدایی نکرده اطلاعات غلط
دستگیرش نشه.شما دلایل خودت رو آوردی منم دلایل خودمو که بهشون یقین دارم.بنده به هیچوجه نمایشگر
PRO64JQ رو فول LED نمیدونم.ولی اینکه شاید کیفیت تصویر PRO64JQ از N61JQ بهتر باشه قابل بحثه.
در ضمن رزولوشن به زبان ساده یعنی کیفیت تصویر.حالا به نظر شما ربطی به LED نداره؟ در FULL LED هم چون خود
LED ها پیکسل رو میسازن بنابراین تصاویر بسیار شفاف و با وضوح عالی نمایش داده میشه.به همین دلیل همه
نمایشگرهای FULL LED , فول اچ دی هم هستن یعنی رزولوشنشون 1920X1080 هست.اگه شرکتی بخواد
نمایشگری با تکنولوژی FULL LED بسازه خوب نمیاد رزولوشنشو 1366X768 کنه! تمام FULL LEDها فول اچ دی هم
هستن.
vioman عزیز بنده هیچ غرض شخصی ندارم و فقط میخوام اطلاعات درست به دوستان داده بشه تا غنای این تایپیک بره
بالا.
.gif)