تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 370 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

vaioman محترم.لطفا دوستان رو به اشتباه ننداز.هي نگو مال من LED داره.

بگو کيفيت تصوير صفحه نمايش PRO64JQ از N61JQ jx014v بهتره و الا جفتشون back light led هستن.

آخه يه صفحه نمايش FULL LED رزولوشنش بايد 1366X768 باشه؟؟؟

اگه اينجوريه پس حتما صفحه نمايش سري f سوني با رزولوشن 1920X1080 بايد فول در فول باشه!!!
    ebi_kasra عزیز از شما بعیده رزولیشن چه ربطی به این مسئله دارهبعد هم من از این بحث در باره صفحه نمایش خسته شدم.این همه بحث اموزنده و مفید هست اما شما رفتی سراغ این بحث الکی.من نظر شخصی خودم رو گفتم،یا به درد شما میخوره یا هم نمیخوره.دیگه بحث بیخودی نداره.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بلوری واسم مهمه
    ok
    پس با گفته ی شماlcd با led فرق چندانی نداره

منظورم از پشته لپتاب جلوش بود
    اونجا که رنگه قهوه ای مایل به زرشکیه و این رنگا داره
    همینجوری دیدم با canon A480 انداختی

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------

یعنی چجوری صحفش کیفیتش بهتره ؟
    اگه جفتشم back led باشن
    ببینید دوست عزیز شما بهتره که از نزدیک یه سری به بازار بزنی و خودت این مدلها رو مقایسه کنی.بعد هم با A480 که گفتی نگرفتم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا اینجا معلومه فقط اتاق خصوصی vaioman هست و نظر های مخالف را نمیذاره چاب بشه. حتما از امرتات داده پول میگیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

لطفا حالا که نوشته ام را ظاهرا مدیران میذارن چاب بشه دوستان بدونن که ال سی دی بک لایت همون لد هست و هر دوشونم ساخت سامسونگ هست و اگه وایو من منبع ای داره لطفا ذکرش کنه که فیض ببرم و در ضمن دوستانی که مدل پرو از امرتات خریدین چک کنن که چیپست مادر بوردشون PM هست یا HM چون PM مدل قدیمی تره و INTEGRATED GRAPHIC و ANTI THEF نداره.
    متشکر

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینید دوست عزیز شما بهتره که از نزدیک یه سری به بازار بزنی و خودت این مدلها رو مقایسه کنی.بعد هم با A480 که گفتی نگرفتم.
    ممنون خیلی کمکم کردی
    از جلو لپتابت عکس میزاری بازم؟
    اما مدل دوربینتو زده بود canon powershot a480
    من خودم شهرستانم نمیتونم تهران برم الان واسه همین نمیتونم برم خودم تحقیق کنم از اطلاعات شما استفاده میکنم
    tnx

6. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebi_kasra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ebi_kasra عزیز از شما بعیده رزولیشن چه ربطی به این مسئله دارهبعد هم من از این بحث در باره صفحه نمایش خسته شدم.این همه بحث اموزنده و مفید هست اما شما رفتی سراغ این بحث الکی.من نظر شخصی خودم رو گفتم،یا به درد شما میخوره یا هم نمیخوره.دیگه بحث بیخودی نداره.
    علت اینکه من به این بحث چسبیدم اینه که الان بحث ها بیشتر حول محور تفاوت های بین PRO64Q و N61JQ

jx014v میچرخه.خوب من که نمیتونم وسط این بحث یدفعه بیام یه بحث جدید مطرح کنم و به قول معروف چوب لای

چرخ بزارم.باید تکلیف این بحث روشن شه و همگی به یه نتیجه واحد برسیم.خوب برای بنده هم واقعا این سواله که چرا

مال امرتات با اینکه بلوری نداره ولی گرونتر از مال سازگار هست؟!!!

این دو مدل همه چیزشون مثل همه ولی مال سازگار بلوری داره. حالا شما مدعی هستی که

PRO64JQ یه مدل سفارشیه و صفحه نمایشش FULL LED هست. خوب باید برای من و شما و سایر دوستان که قصد

خرید یکی از این دو مدل رو دارن واقعا این نظر شما مورد بحث و تبادل نظر قرار بگیره تا کسی خدایی نکرده اطلاعات غلط

دستگیرش نشه.شما دلایل خودت رو آوردی منم دلایل خودمو که بهشون یقین دارم.بنده به هیچوجه نمایشگر

PRO64JQ رو فول LED نمیدونم.ولی اینکه شاید کیفیت تصویر PRO64JQ از N61JQ بهتر باشه قابل بحثه.

در ضمن رزولوشن به زبان ساده یعنی کیفیت تصویر.حالا به نظر شما ربطی به LED نداره؟ در FULL LED هم چون خود

LED ها پیکسل رو میسازن بنابراین تصاویر بسیار شفاف و با وضوح عالی نمایش داده میشه.به همین دلیل همه

نمایشگرهای FULL LED , فول اچ دی هم هستن یعنی رزولوشنشون 1920X1080 هست.اگه شرکتی بخواد

نمایشگری با تکنولوژی FULL LED بسازه خوب نمیاد رزولوشنشو 1366X768 کنه! تمام FULL LEDها فول اچ دی هم

هستن.

vioman عزیز بنده هیچ غرض شخصی ندارم و فقط میخوام اطلاعات درست به دوستان داده بشه تا غنای این تایپیک بره

بالا.

8. این کاربر از ebi_kasra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون خیلی کمکم کردی
    از جلو لپتابت عکس میزاری بازم؟
    اما مدل دوربینتو زده بود canon powershot a480
    من خودم شهرستانم نمیتونم تهران برم الان واسه همین نمیتونم برم خودم تحقیق کنم از اطلاعات شما استفاده میکنم
    tnx
    میشه دقیق بگی که از چه زاویه ای عکس میخوای.من تا جایی که اطلاعات دارم در خدمتم.

---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

آقا اینجا معلومه فقط اتاق خصوصی vaioman هست و نظر های مخالف را نمیذاره چاب بشه. حتما از امرتات داده پول میگیره
    اینجا اطاق خصوصی اینجانب نیست و من کاری با چاپ شدن یا نشدن نظرات ندارم.این مسئله توسط مدیران سایت انجام میشه.در ضمن متوجه منظور شما نشدم(از امرتات داده......)

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------

علت اینکه من به این بحث چسبیدم اینه که الان بحث ها بیشتر حول محور تفاوت های بین PRO64Q و N61JQ

jx014v میچرخه.خوب من که نمیتونم وسط این بحث یدفعه بیام یه بحث جدید مطرح کنم و به قول معروف چوب لای

چرخ بزارم.باید تکلیف این بحث روشن شه و همگی به یه نتیجه واحد برسیم.خوب برای بنده هم واقعا این سواله که چرا

مال امرتات با اینکه بلوری نداره ولی گرونتر از مال سازگار هست؟!!!

این دو مدل همه چیزشون مثل همه ولی مال سازگار بلوری داره. حالا شما مدعی هستی که

PRO64JQ یه مدل سفارشیه و صفحه نمایشش FULL LED هست. خوب باید برای من و شما و سایر دوستان که قصد

خرید یکی از این دو مدل رو دارن واقعا این نظر شما مورد بحث و تبادل نظر قرار بگیره تا کسی خدایی نکرده اطلاعات غلط

دستگیرش نشه.شما دلایل خودت رو آوردی منم دلایل خودمو که بهشون یقین دارم.بنده به هیچوجه نمایشگر

PRO64JQ رو فول LED نمیدونم.ولی اینکه شاید کیفیت تصویر PRO64JQ از N61JQ بهتر باشه قابل بحثه.

در ضمن رزولوشن به زبان ساده یعنی کیفیت تصویر.حالا به نظر شما ربطی به LED نداره؟ در FULL LED هم چون خود

LED ها پیکسل رو میسازن بنابراین تصاویر بسیار شفاف و با وضوح عالی نمایش داده میشه.به همین دلیل همه

نمایشگرهای FULL LED , فول اچ دی هم هستن یعنی رزولوشنشون 1920X1080 هست.اگه شرکتی بخواد

نمایشگری با تکنولوژی FULL LED بسازه خوب نمیاد رزولوشنشو 1366X768 کنه! تمام FULL LEDها فول اچ دی هم

هستن.

vioman عزیز بنده هیچ غرض شخصی ندارم و فقط میخوام اطلاعات درست به دوستان داده بشه تا غنای این تایپیک بره

بالا.
    من با نظر شما کاملآ موافقم.

10. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ebi_kasra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من اصلا فکر نمیکنم که LCD و LED BL از لحاظ کیفیت اونجوری که دوستان فکر کنن فرق داشته باشه

LED BL به خاطر اینکه از LED استفاده شده فقط یه کم مصرفش کمتره ، همین و بس

LED BL همون LCD هست که نور صفحه نمایش توسط LED تامین میشه.یعنی بهتره اینجوری بگیم: LED BL LCD

اگه منظورتون تفاوت بین LED BL و LCD هایی هست که از لامپهای فلورسنت برای نور صفحه نمایش استفاده میکنن

بنده با نظر شما که فرق چندانی با هم ندارن موافق نیستم.

LED ها علاوه بر اینکه کم مصرفن.برای سلامتی چشم هم بر خلاف LCD های قدیمی هیچ ضرری ندارن و چشمو اذیت

نمیکنن.در ضمن LEDها قادر به روشنایی بیشتر و بوجود آوردن وضوح بالاتر تصویر هستن.LED با طبیعت و محیط زیست

هم کاملا سازگاره.

ضعفشم اینه که میدان دید رو کاهش میده.یعنی شما ممکنه از یه زاویه ای که به نمایشگر نگاه میکنی نتونی جزییاتشو

به راحتی ببینی و مجبور شی جاتو عوض کنی.

12. این کاربر از ebi_kasra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

vaioman جان از جلوش
    میخوام رنگشو ببینم
    ممنون

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

vaioman جان از جلوش
    میخوام رنگشو ببینم
    ممنون
    رنگش مشکی براق با خطوط خیلی کم رنگ قهوه ای تیره در اصل میشه گفت که کاملآ مشکیه.عکسهاشم تو اولین فرصت برات میزارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •