تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 86 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 853

نام تاپيک: ***پروژه بازسازی کامارو 1970***

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به نظر شما اگر حجم آب رادیاتور بیشتر بشه در خنک شدن بهتر موتور تاثیری داره یا نه؟
    سلام دوستان به نظر من تنها حجم آب بالا باشه کاری رو پیش نمیبره چون این آب باید توی موتور بچرخه و اگه ما با همین واتر پمپ این کار رو بکنیم زیاد فرقی نمیکنه و حتی میتونه مشکل ساز هم باشه
    ئلی اگه سطح تماس رادیاتور بزرگتر باشه و واترپمپ به حد کافی توان داشته باشه که آب رو با سرعت مناسبی توی بلوک و سر سیلندر بچرخونه میشه حتی با حجم استاندارد هم خنک کنندگی موتور رو بالا برد.
    حجم بالا میتونه سرعت چرخش رو با واتر پمپ استاندارد موجب کم شدن سرعت چرخش مایع توی سیستم بشه .
    بهتره به فکر بالا بردن سطح تماس رادیاتو ربا هوا و سرعت بیشتر اتنقال گرما از محیط موتور باشیم در اون صورت میشه با افزایش حجم مایع رادیاتو هم کمک بیشتری کرد
    ولی با یه رادیاتور کوچیک و واتر پمپ استاندارد فکر نکنم زیاد هم تاثیر گذار باشه.
    ===========
    در مورد ماشینهای ایتالایای یه ضرافت شدید تو طراحی دارن که با اون خشونت طراحی آمریکایی ها تناقض داره این ظرافت به نظر ماشین رو شکننده نشون میده ولی در کل لامبو ماشینی خاصی بین ایتالیایی ها هستش حتی برتر از فراری.

2. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با سلام.
    در مورد سوالتون....من پیش خودم که فکر میکنم میگم زیاد تاثیر نداره آب بیشتر.نمیگم بی تاثیره ولی زیاد هم تاثیر نداره.!
    ====
    در مورد موستانگ.
    2 تا موستانگ 68 دیدم.
    یکی سفید
    یکی قرمز
    یه موستانگ 73 هم هست که مال یکی ار رفقاست.
    دیگه ندیدم.
    فروشگاه و اوراقی فورد هم من ندیدم.
    البته چندتا اوراقی آمریکایی دور ور اصفهان هست..
    ====
    و اما لامبورگینی....
    منم دقیقآ نظر شما رو دارم.
    مثلآ تو خیابان داریم با بچه ها میریم...ناگهان چشمشون به یه ماشین مدل بالا میافته(مثلآ یه بنز کروک) شروع میکنن به تعریف از ماشین و میگن چی میشد این ماشین مال من بود و....
    ولی من کوچکترین لذتی نمیبرم.....یعنی اگه به جاش یه بیوک میدیدم خیلی حال میکردم و تا جایی که دید دارم نگاهش میکردم.!!

4. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام و تشکر از نظرات شما.

اول بریم سر داستان آب رادیاتور!

بگذارید اینجوری شروع کنیم که این آب اضافه شده رو قراره کجا جا بدیم؟؟!!
    توی کانالهای آب سیلندر و سر سیلندر که نمیشه چون اندازه آنها کاملا ثابت است...

لوله های آب رادیات هم میشه گفت که تقریبا ممکن نیست..مثلا اگر بخواهیم 5 یا 6 لیتر آب اضافه شده روتوی جنتها جا بدیم باید ابعاد اونها بزرگتر بشه و از شکل لوله خارج شده و احتمالا یه چیزی مثل مشک آب میشن که از نظر فنی فظای مورد نیاز این مشکها بیشتر از حالت عادی میشه!!

پس فقط همون رادیات میمونه که باز هم چند وضعیت داره:

یکی اینکه مقطع سطحی را زیاد کنیم که جناب rami بدرستی به اون اشاره کرد.اینجوری هم مقدار آب بیشتری داخل سیستم میشه و هم مقدار سطح تماس با هوا بالا میره.اما اگر سطح مقطعی در حد کمی بزرگ بشه تاثیر نخواهد داشت و البته مشکل جا دادن رادیات بزرگتر هم وجود داره که توی ماشینی مثل پراید خیلی مسئله سازه..ولی در خودروهای آمریکایی معمولا میشه یه جورایی با ترفند و ابداع این کار رو کرد.

راه دیگه که ارزانترین و آسانترین روش و البته آزمایش هم شده بزرگ کردن مخازن ورودی و خروجی رادیات است..شاید دیده باشید که مخازن رادیات بلیزر و کاپریس و بیوک و...معمولا از نظر اندازه تفاوتهایی دارند..من مخزن در حد 10 تا 12 سانت طول و عرض دیده ام که روی ماشین آمریکایی نصب بود. یه بار هم مخازن رادیات یه کامارو فابریک رو که اوراق شده بود برای نوا سوار کردیم و نتیجه در حد خوبی بود.این مخازن خیلی از اندازهای سایز ساخت ایران بزرگتر بود.

گردش آب هم مهمه و البته روی این یکی زیاد نمیشه مانور داد..مثلا کوچک کردن پولی واتر پمپ برای بالا بردن سرعت گردش پمپ و یا استفاده از آب پخش کن با پروانه های بزرگتر (اگر جا بشه)....

اما تجربه عملی من در مورد یه پراید انزکتوری بود که مثل اکثر پرایدهای انزکتوری دیگه با کولر گرم میشد و حرارت تا نزدیک خط قرمز میرسید.

ما برای اضافه کردن آب به سیستم یه مخزن در ابعاد یه باطری از جنس فلز ساختیم و لوله ورود و خروج براش تعبیه شد.این مخزن در جای باطری سوار شد و البته باطری با کابل بلند به صندوق عقب منتقل شد.
    آب از محل خروجی درب ترموستات به مخزن وارد میشد و از سمت دیگه مخزن به ورودی بالای رادیات وصل میشد.
    برای اینکه گردش آب در این قوطی بخوبی صورت بگیره لوله ورودی و خروجی را در دو سطح متفاوت نصب کردیم .

نتیجه کار در حالتهای گوناگون نشان میداد که آب اضافه شده (که حدودا 5 یا 6 لیتر میشد) تاثیر خوبی روی خنک کردن گذاشته و حرارت در همان شرایط نهایتا به نزدیکهای آخرین خط سفید میرسید.....البته بدلایلی مثل ایمن نبودن باطری در صندوق عقب
    ماشین را به حال اول برگرداندیم.
    از این آزمایش شاید بشه اینجور برداشت کرد که آب بیشتر نیاز به حرارت بیشتر برای گرم شدن داره..مثل اینکه شما یه 2 تا ظرف آب با اندازهای متفاوت روی اجاق بگذارید و البته ظرف بزرگتر به شرط یکسان بودن شعله آتش نیاز به زمان بیشتر برای جوش آمدن داره.
    از طرفی قبل از اینکه حرارت موجود بتونه آب را به حد نهایت جوش در بیاره این آب اضافه بواسطه بالا بردن ظرفیت گرمایی باعث پایین موندن حرارت میشه(البته در شرایط یکسان و مساوی ..)

من فکر میکنم اگر روزی خواستید آب بیشتری تویسیستم خنک کننده یه آمریکایی وارد کنین همین مخازن بزرگتر رادیات بهترین و آسانترین کار باشه.

88888888888888888888888888888

ممکنه در آینده یه موستانگ برای بازسازی بگیرم..از حالا دارم براورد میکنم و اوراقیها و یدک فروشها رو نشون میکنم...

تشکر.

6. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام !
    راستی اگر خواستم ماشینی برای بازسازی بخرم حتما به شما اطلاع میدم و البته باید زحمت کشیده و تمام گوشه و کنار شهرتون رو برای پیدا کردن این ماشین کذایی بگردین!!!! (:
    قبول؟؟!

8. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

قبول دوست عزیز ما میگردیم و اگه ماشین مناسبی پیدا شد همراه با عکس خدمتتون توی تاپیک عکس ماشینهای آمریکایی قرار میدیم.
    یه سر به این تاپیک توی بخش خارجی هم بزنید شاید موارد جالبی براتون پیدا بشه.
    ========================
    در مورد آب اضافی هم نکتنه جالبی رو یاد آوری کردید همون انرژی گرمایی رو یاد من اوردید که میشد گرما برابر است با جرم سیال در ظرفیت گرمایی در تغییرات دما هر چقدر جرم بالا بره میتوه انرژی بیشتری رو با خودش حمل کنه که واسه کاهش دمای موترو خوبه .

10. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    پس نتیجه گرفتیم که نتیجه خوبی داره اضافه کردن آب در رادیاتور......
    ====
    باشه کامارو جان شما ماشینی رو که میخوای برای بازسازی بگو منم میگردم.
    البته اصفهان موستانگ فروشی ندیدم.
    ====
    یه چند تا ماشین هست که من تو اصفهان ندیدم....
    مک وان
    چلنجر
    کامارو نسل 1
    ایمپالا 70-72
    مالیبو 71-72
    مونت کارلو 73
    بیوک ریویرا 73
    و....

12. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان یه سری عکس از موستانگ توی یه گاراژی گذاشته بودن من خودم یه موستانک 73 مسی رنگ سراغ دارم بدنه خیلی سالمی داره کمی لبه گلگیرش پوسیدگی داره .متاسفانه یه بار هم یه ماستنگ 70 کوپه دیدم جلوی شرکت بیمه بود ماشین قرمز رنگ بود بعدا نشد برگردم و پیگیرش بشم.

14. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ok!!!!!!!!
    ممنون از لطف همه.
    فعلا تصمیم قطعی نیس اما کم کم مشخص میشه..و البته توضیحات کامل هم خدمت همه شما خواهم داد که دنبال چه مدلهایی و در چه سطح قیمتی و...میگردم.

راستی تا حالا شنیده بودین که شیشه های آریا ساخت شرکت ریبن آمریکا بوده؟فتو کرومیک هستند.
    یکی اینجا هست و گفته که اینجوریه!می خوام ببینم واقعا همینه که میگفت یا اشتباه کرده؟
    البته شیشه های کامارو من هم اصل و فتو کرومیک بود و توی آفتاب کمی سبز میشد..اما ساخت ری بن نبود!
  16. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوباره..

من نتونستم عکس آپلود بکنم..سرعت کم بود و نمی شد..حالا اگر بخواهم اینجا عکس بگذارم چطوریه؟؟ فکر کنم چون تازه واردم هنوز این امکان رو ندارم ): درسته؟
  18. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

عکستون رو اینجا آپلود کنید :

imagehost.org

بعد روی کلیک کنید ، اون آدرس آخری که imagehost بهتون میده رو توی پنجره ای که میاد کپی کنید.
    Last edited by taghi_ramzi; 08-09-2009 at 21:56.

20. 2 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •