تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 97 اولاول ... 344041424344454647485494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام چند روزیه که دنبال متخصص روانپزشک خوب توی شهرمون میگردم وچند تا متخصص اعصاب وروان خوب وروانپزشک پیدا کردم که برم پیششون .سوالی که ازتون دارم اینه که:
    روانپزشک با متخصص اعصاب وروان با هم فرقی دارن که برم پیشش؟
    سوال دوم این که بچه هایی که دارین قرصا ی روانپزشکی مصرف میکنین میشه نتیجشو بگین(آشا،pegasus؛mehdi.sasa
    i )تشکر.
    یه مورد که توی یه انجمن دیگه دیدم وخیلی امیدوار شدم اینه که بچه هایی که مشکلشون از نوع ای بی اس گوارشی دیگه هستش.وتاحدی شایدمنشا واثربیماری روی زندگیشون مثل ما هستش تونستن با درمان عصبی طولانی مدت درمان کامل بشن که خودشون هم واقعا خیلی امیوار شدن داروهاشون هم(داروهای نورتریپتیلین 25 میلی گرمی و تری فلوئوپرازین 1 میلی گرمی) هستش

دوستان الان حدود یه ماهه که از مصرف قرصای لاکتول میگذره اما متاسفانه مثل قرصای قبلی گوارش اثرشو تاحد زیادی از دست داده با این که هنوز 2تابسته دیگشو دارم دیگه مصرفش نمیکنم .
    ورفتم به سمت درمان عصبی بیماری...

2. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام چند روزیه که دنبال متخصص روانپزشک خوب توی شهرمون میگردم وچند تا متخصص اعصاب وروان خوب وروانپزشک پیدا کردم که برم پیششون .سوالی که ازتون دارم اینه که:
    سوال دوم این که بچه هایی که دارین قرصا ی روانپزشکی مصرف میکنین میشه نتیجشو بگین(آشا،pegasus؛mehdi.sasa
    i )تشکر.
    یه مورد که توی یه انجمن دیگه دیدم وخیلی امیدوار شدم اینه که بچه هایی که مشکلشون از نوع ای بی اس گوارشی دیگه هستش.وتاحدی شایدمنشا واثربیماری روی زندگیشون مثل ما هستش تونستن با درمان عصبی طولانی مدت درمان کامل بشن که خودشون هم واقعا خیلی امیوار شدن داروهاشون هم(داروهای نورتریپتیلین 25 میلی گرمی و تری فلوئوپرازین 1 میلی گرمی) هستش

دوستان الان حدود یه ماهه که از مصرف قرصای لاکتول میگذره اما متاسفانه مثل قرصای قبلی گوارش اثرشو تاحد زیادی از دست داده با این که هنوز 2تابسته دیگشو دارم دیگه مصرفش نمیکنم .
    دوست من باید پیش روانپزشک برین نه اعصاب و روان
    همونطور که گفتم این بیماری مربوط به اعصابه و کوچکترین ربطی به روده و گوارش نداره. اینکه ما مشکل گوارش داریم باعثش اعصابمونه که روده را تحریک میکنه.
    شما پیش روانپزشک برو مشکلت را بگو و درمان را شروع کن. کمی زمان میبره تا خوب بشیم چون مشکل ما ژولانی بوده تا به این وضع دچار شدیم پس انتظار این را نداشته باشیم که با یک دوره درمان بشیم.

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2

4. 2 کاربر از Mehdi.sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

فراموش کردم بگم قرص های لاکتول و روده در صورتی جواب میده که از نظر روحی و اعصاب مشکلتون حل بشه. شما اول باید درمان اعصاب را شروع کنید و در کنار این کمی هم رژیم غذایی را رعایت کنید. حتی قرص های لاکتول هم در کنار قرص اعصاب میتونید مصرف کنید. فقط فراموش نکنید که تا وقتی اعصاب آرامی نداریم و استرسی هستیم انتظار نداشته باشیم خوب بشیم چون همع چیز از اعصابه. با مشاوره و کم کردن استرس و دوره های دارویی اعصاب همه خوب میشیم انشاا.... پس خودمون به خودمون کمک کنبم و از استرس دوری کنیم و با روانپزشک راحت باشبم مشکلاتمون را بگیم. ایشان هم درمان را با داروو مشاوره شروع میکنن و حتما حواب میگیرین. من ۱۵ سال این بیماری را دارم همه راهی را رفتم و نتیجه نگرفتم. و حالا فهمیدم که نباید هم نتیجه میگرفتم چون مشکل من گوارش نیست اعصابه. این را دو تا روانپزشک به من گفت.دویتان تردید نکنید و درمان را شروع کنید و از استرس دوری کنید که مادر همه بیماریهاست. موفق باشین.

ارسال شده از XPAD-2 با استفاده از تپاتالک 2

6. 2 کاربر از Mehdi.sasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان منم مدت زیادیه که این مشکل رو دارم ،انواع دکترها رو هم رفتم ولی متاسفانه جواب نداد، اندوسکوپی وکولونوسکوپی هم انجام دادم ولی هیچ اثری نداشت،کولونوسکوپی ترس نداره ولی به نظرم ریطی به مشکل ما نداره و به درد سرش نمی ارزه،بعد از تمام این ازمایش ها و البته تست هلیکوباکتری دکتر لطف کرد و بهم گفت ای بی اس دارم ، من لاکتول رو مصرف کردم خیلی خوب بود ولی چند ماه پیش که رفتم داروخانه گفت دیگه وارد نمی شه و بهم قرص یوموگی (yomogi)رو داد و گفت کار لاکتول رو می کنه دکترم هم همین رو گفت ولی من که چند ماهه مصرفش می کنم می گم لاکتول خیلی بهتره، یه چیز دیگه که یه دکتر داخلی برام تجویز کرد بیسموته اینم خوبه ولی من توی اینترنت خومدم که یه کم توی بافت استخون ها رسوب می کنه ولی من هر دفعه که بخوام برم جایی می خورم ،اثرش موقتیه،مترونیدازول رو هم اصلا سر خود مصرف نکنید من بیشتر از دوزی که دکتر تجویز کرده بود خوردم بعد از یه مدت انزیم های کبدم بهم ریخته بود و الان کلا گذاشتمش کنار، ولی منم مثل خیلی از دوستان فکر می کنم بیشتر این مسئله روحیه، من خیلی وقت ها اصلا مشکلی ندارم ولی همین ترس از محیط عمومی واسترس این مسئله رو برام تشدید می کنه،فعلا که خیلی از دوا درمون خسته ام ولی اگه دوباره بخوام برم دکتر این دفعه روان پزشک رو امتحان می کنم.
    ببخشید اگه طولانی شد من خودم خیلی سر این مسئله اذیت شدم فکر می کنم اگه تجربیاتمون رو با هم درمیون بذاریم راحت تر به نتیجه برسیم.

8. 2 کاربر از ly125 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون ly125که تجربه خودت رو در میون گذاشتی این قرص لاکتول یه چند وقتی نبود ولی الان هستش وبا قیمت 19600برا هربستش توی بعضی داروخونه ها عرضه میشه که تاثیرش هم بر روی اجابت مزاج خوبه ولی بایستس همزمان با اون درمان عصبی بیماری پیش یه روانپزشک انجام بشه. یه مورد دیگه اینکه من خودم یه مدت بیسموت ومترونیدازول رو باهم طبق نظر یه دکترمصرف کردم وتاثیرش توی حدود یه ماه عالی بود ولی بعد دوباره تاثیرش برگشت
    وهمونطور که گفتم بهترین وحتمی ترین راه همون روانپزشکه که با مصرف بلند مدت قرصای آرام بخش تحت نظر یه دکتر متخصص روانپزشک بعد یه مدت حالمون خوب خوب بشه

10. 2 کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

i )تشکر.

من طبق تجویز یک متخصص داخلی دارم همزمان از این 2 تا دارو مصرف میکنم:
    سیتالوپرام 20
    کولومب 135
    تاثیرش بدک نیست. اگه بازم چیز جدیدی فهمیدم خبرتون میکنم

12. این کاربر از - pegasus - بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام Mehdi.sasa

. من بلد نبودم با فروم کار کنم نمیدونم چی شد بستن یوزر نیمم را . اقای مهدی میشه اسم دکتری که پیشش رفتین را بگید . من42 سالم هست و 2 سال که به صدای شکم دچار شدم . یش متخصص های گوارش رفتم ولی درمان کامل نشدم. اگه راهی هست به من بگید . متشکر

میبینید نوشته من را ؟

14. این کاربر از yadavaran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    نوشتتون اومده.میشه بگین توی این دوسال مشکل عصبی یااسترس خاصی توی زندگیتون اومده بوده یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

استرس تو زندگی همیشه هست ولی خب 3یا4 سال پیش یک سری مسائل شغلی برای من پیش اومد وکارم خیلی زیاد شد و مجبور شدم تا دیروقت بیدار بمونم برای انجام کارهام . یکم از اون موقع خوابم بهم ریخت اما الان خیلی وقته که مسئله خواب ندارم . فقط صدای شکم که خیلی باعث ناراحتی من در سر کار میشه . شما خوب شدید ؟

17. این کاربر از yadavaran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

هنوز نه ولی دارم هفته دیگه میرم دکتر جدید روانپزشک تا داروهای آرام بخش برام بنویسه برا مدت طولانی تا انشاالله خوب خوب شم...
    من هم مثل شما پیش متخصص گوارش زیاد رفتم که هیچکدوم تاثیر داروهاشون دایمی نبوده....

19. این کاربر از MEHFARJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

orp

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •