سلام
واسه جی پی آر اس باید اگه ایرانسل داری به #3*140* درحواست بدی بعد یه صفحه میاد که گزینه 5 و 6 برای ام ام اس و جی پی آر اس هست،البته با اجازه آقا مقداد من توضیح دادم.
سلام
واسه جی پی آر اس باید اگه ایرانسل داری به #3*140* درحواست بدی بعد یه صفحه میاد که گزینه 5 و 6 برای ام ام اس و جی پی آر اس هست،البته با اجازه آقا مقداد من توضیح دادم.
فایل jad رو هم نصب کردم ولی وقتی ادرس نقشه ها رو میدم لودش گیر میکنه چی کار کنم![]()
آقا مقداد دستت درد نکنه به سوالات من جواب دادی,خواستم بدونم که چرخش صفحه توی menu داره یا نداره؟
gps من هم درست شد![]()
سلامی دوباره
ببینم بچه ها. برنامه های جاوا رو وقتی که نصب می کنین، می شه با حالت تاچ باهاش کار کرد یا این که باید از نشان هایی که زیر برنامه میاد ( مثل بازی های جاوا ) بهره گرفت؟
مثلا من می خوام همراه بانک ملت روی رنوار نصب کنم. می تونم مستقیما روی گزینه های برنامه کلیک کنم یا اینکه باید از رابطی که خود گوشی به کار می گیره بهره بگیرم؟!
*** راستی دوستان. من هم دیگه اگه نباشم جام خالی می مونه شدم. مبارکه!!!***
در منو نداره
اگه برنامه قابلیت تاچ داشته باشه میشه اگر نداشته باشه باید از نشانه ها استفاده کنی.
دوستان به من کمک کنید بین خرید omnia و kc 910 موندم,از هردوشون خوشم میاد,اما هردوشون یه ضعف هایی دارن,البته میدونم این دو تا گوشی اصلا با هم مقایسه کرد,ولی نمیدونم کدوم انتخاب کنم,آنتن دهی سامسونگ شنیدم خیلی ضعیفه,اگر میتونید بمن توی تصصمیم گیری کمک کنید.با تشکر از کلیه دوستان
یه سوال دیگه ام داشتم,به نظرتون kc 910i کی میاد و امکان داره که محدودیت 3mb جاوا در این مدل بیشتر شده باشه؟
اگه من جای تو باشم، مسلما ال جی رو گزینش می کنم. واقعا گوشی ممتاز و خوبی هست. آنتن دهی خیلی خوبی داره، سیستم عامل نداره و پلت فرم جاوا روش نصبه، اما با این حال می شه باهاش زندگی کرد؛ چون یه اینترفیس خیلی زیبا و گیرا بر پایه فناوری فلش داره.
به تازگی هم که دوستان رهیاب ماهواره ایش رو هم راه انداختن... پس دیگه مشکلی نیست.
در مورد Kc910i هم مثل این که فقط منو های بخش دوربین فرق کرده و حافظه داخلی 1 گیگ شده؛ ولی بقیه چیزاش عین همین مدل معمولیشه. در مورد محدودیت نصب برنامه های جاوا هم باید بگم که به آسونی میشه از سر راه برداشتش...
خوب... من دیگه میرم. دوستان برای من دعا کنید که توی یه دانشگاه خوب پذیرفته بشم. دوستون دارم
بای تا 12 تیرماه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)