کسی نیست راهنمایی کنه سیو کامل رو چجوری استفاده کنم؟
معنی علائم command list چیه؟
کلا چند جور مشت و لگد داره؟از هر کدوم 2 جور؟
کسی نیست راهنمایی کنه سیو کامل رو چجوری استفاده کنم؟
معنی علائم command list چیه؟
کلا چند جور مشت و لگد داره؟از هر کدوم 2 جور؟
برای باز کردن شخصیت های بازی به اینجه برید..........
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من اين بازي رو خريدم
بعد از اين كه نصب شد وقتي روي آيكون كليك ميكنم
سه تا گزينه مي ياد
lunch street fighter IV
controler setting
quit
وقتي روي lunch ميزنم بازي اجرا نمي شه
يعني هيچ چيز بالا نمياد
حالا بايد چيكار كنم؟
سلام
چطور باید این بازی رو دو نفره کرد؟
من یک دسته دارم ولی هر کار می کنم هم دسته هم کیبورد نفر اولن.
تو تنظیماتشم هر کار می کنم تنظیمات دسته ی دوم نمیاد.
با تشکر
سلام دوستان . من بازی رو نصب کردم . اول میخواستم ببینم چرا من هر دفعه از بازی میام بیرون و دوباره وارد میشم همه چیز برمیگرده سرجای اولش ، انگار اولین بار هست میرم تو بازی ؟
دوم اینکه من دسته دارم ولی تو بازی نمیشناسه ؟ آیا باید دسته خاصی باشه تا بشناسه ؟
سوم این برنامه Xlive که تو بازی هست باید باهاش چی کار کرد ؟ نکنه سیوها توی اون ریخته میشه ؟ من که اینترنت ندارم چجوری باید باهاش کار کنم ؟
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدهید .
در xlive باید یه اکونت آفلاین بسازین تا بازی سیو بشه وقتی وارد بازی شدید کلیدhome رو بفشارید تا xlive بیاد و شما بتوونین اکونت بسازین !!!!!
و برای دسته لانچر رو اجرا کنید و تنضیمات دسته رو درست کنید![]()
سلام . خیلی ممنون .
آخه بدبختی اینه که اکانت اف لاین نمیشه ساخت و فقط میگه آن لاین بشو . البته شایدم من بلد نیستم ، اگر میشه راهنمایی کنید .
شما اول بت میگه میخوای اکانت بسازی میگی آره.بعد یه متنی میاره کنارش دوتا گزینست Yes.particiate یه چنین چیزی بود بزن.حالا یه متن میاره.کلمه ی Local Account رو توش اینطوری Underline کشیده و همچنین این کلمه عین لینکه.روش کلیک کن.اسم اکانتو بنویس ok کن.برای همه بازیای gfwl این اکانت دیگه هستش.![]()
اه اه تا وقتی بازیه فایتینگ مورتال کمبت هست شماها چه جوری سراغ این بازی یا امثال اینها مثل مرول وس کپ کام میرید؟سبک اینا رو باید اصلا ویراش کرد اسمش Children fighting هست نه خشونتی نه گرافیکی اصلا هیچی نداره
مهندس شما بلد نیستی بازی کنی خواهشا نگو بچه بازیه و ازین مضخرفات !
فعلا که همین بازی کودکانه با میانگین امتیازات 93 بهترین بازی Fight در این نسل هستش . شمارو هم کسی مجبور نکرده اینو بازی کنی . سلیقه ی شما جوری هست که اون بازی رو بیشتر میپسندی یکی هم این بچه بازی رو بیشتر دوست داره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)