سرشار جان حال کردم با اون پستت که توضیحات کامل دادی!!! من یکی کفم برید همینجوری با خوندن این توضیحات!ما بریم آرینا بخریم بروبچ!
![]()
سرشار جان حال کردم با اون پستت که توضیحات کامل دادی!!! من یکی کفم برید همینجوری با خوندن این توضیحات!ما بریم آرینا بخریم بروبچ!
![]()
خب پس...........وقتشه دیگه آواتار عوض کنی............(بسه دیگه رخت عزا(آواتار عزا(!)) را در بیار).........
مشکیش اومده تو ایران؟
تا شب چهلم همینه!خب پس...........وقتشه دیگه آواتار عوض کنی............(بسه دیگه رخت عزا(آواتار عزا(!)) را در بیار).........
مشکیش اومده تو ایران؟
حالا شاید عوض کردم (اگه کوکی خوشگلم ناراحت نشه!)
Last edited by Michael Ropy; 06-11-2009 at 11:02.
به!!! باز خوبه تا شب چهل راضي شدي و كار را به سالگرد نكشوندي....![]()
دوستان من چند تا عكس از دوربين گوشي و همچنين پك گوشي گرفتم ! لطفا بگيد چطور آپلود كنم و در فروم قرار بدم ؟
ممنون
اینجا آپ کنید.............خیلی هم ممنون........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرشار جان جسارتا، این عکس ها آپلود نشد؟!
بیا که دو کیلو سوال هم داریم!!![]()
امشب يا فردا حتما حتما آپ ميكنم ...
سوالي هست در خدمت دوستان هستم
سلام.میشه لطفا درباره قابليت Sync بیشترتوضیح بدین و طرز کارش رو بگین.ممنون
همونجور که سرشار جان گفتن، قابلیتی هست که میشه اطلاعات کامپیوتر رو با گوشی یکی کرد. اصلا معنی اصطلاح Sync همینه، یعنی همزمان کردن. یعنی مثلا اگه یه فایلی که رو گوشی هست (مثلا یه فایل Word) که قدیمیتر از همون فایل در کامپیوتر باشه (یعنی یه فایله ولی بعد از این که رو گوشی ریخته شده تو کامپیوتر یه سری تغییرات روش ایجاد شده) خود گوشی تشخیص میده و اون فایل رو آپدیت میکنه.سلام.میشه لطفا درباره قابليت Sync بیشترتوضیح بدین و طرز کارش رو بگین.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)