Road America Tracks Featurette
HD|46.8 MB
SD|17.4 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Road America Tracks Featurette
HD|46.8 MB
SD|17.4 MBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Turok-71; 27-08-2009 at 00:19.
سلام و درود بر همه عزیزان پی30ورد
دوستان یه سوال فنی از نید شیفت داشتم:
حقیقتا اگه این بازی مثله Pro Street باشه ، چرا خیلی از شما ها ناراحتین؟؟؟؟!!!!
تو Pro Street با اینکه نتونستم زیاد مرحله برم و واسه کنکور بازی رو گذاشم کنار چیزای خارق العاده ای دیدم. مثلا تونل باد برای اولین بار توی این بازی بود. تو تونل باد می شد با کمترین هزینه شتاب ماشین و ضریب آئرودینامیک ماشین رو بالا برد. این یعنی اوج واقعیت.
عزیزان ماشین باز نمی خوام زیاد علمیش کنم ، ولی یادمه یکی از رفیقام هم که نظر شما ها رو داشت بهم گفته بود که :"کی به جز تو از تونل باد سر در میاره؟؟؟!!!" شرمنده یه موقع فکر نکنین که می خوام از خودم تعریف کنما........
در مورد Carbon هم من با اینکه از بازی توی شب خوشم نمی یاد ، ولی می گفتم بازیه خوبیه. چون می تونستی عرض رینگ ، دیفیوز عقب ، دیفیوز جلو ، سر اگزوز ، سپر جلو ، باله عقب و خلاصه رکابها و هر چیز دیگه ای رو خودت با میل و علاقه خودت تغییر بدی و تنظیمش کنی..... تو این بازی هم همون رفیقم می گفت حق با تو هستش که می تونی تنظیم کنی... اما به نظرت این سپر ، رینگ و چه یم دونم اگزوز ها ، همچین قشنگ بودن که حالا تنظیمشم بکنی؟؟؟؟ .... با هاش موافقم ، ولی برای شروع به نظرم خوب بود....
Most Wanted اعجوبه ای بود که هنوز هم دومی نداره...... اما تو این بازی بلک لیستش جدا خسته کننده بود.... بارها هوس کردم که برای چندمین بار بازی رو تموم کنم اما وقتی یاد بلک لیست می افتادم ، می گفتم بی خیال......
Underground هم بخش صوتی که توی ماشین می ذاشتی رو داشت که خیلی دوستش داشتم. ولی حیف که دیگه تکرار نشد. ......
حالا هم حتما می پرسید که چرا راجع به Undercover ننوشتم.... راستش بازی رو خریدم اما نمی دونم چرا اجرا نمیشه..... بازی نصب شد و وقتی روش کلیک می کنم یه دقیقه بعد صفحه سیاه و یه ارور میده و بعدش OK و بازی کنسل شد. نتونستم آخر بازیش کنم. وگر می گفتم به نظرم اون بازی چه برتری داشته......
به هر حال نید پیشرفت می کنه ، اما همیشه به میل ما نیست....
امید وارم که شیفت همونی که میگن باشه و بتونه هممون رو راضی نگه داره.
بازم ممنون از اینکه اینقدر با دقت کار می کنین
سلام
خوب نید در دو شماره اخری معلوم شد که پیشرفت نکرده کمی هم پسرفت کرده
اگه به میل بود که از همون prostreet باید دره ned رو تخته میکرد
undercover همون خوب که بازی نکردی ....در ضمن اینو بگم که shift این بار ریسینگ هستش
و به کلی از openworldبودنش اومده بیرون...
احتمالا شما لوازم تزییناتی ماشین دارید که این همه قطعه نام بردی.
خیلی ممنون
دوست من حقیقت من سه سال و اندی هستش که دارم واسه ماشین مقاله ترجمه میکنم. دیگه یه چیزایی سرم میشه که تو اطاقم و تو کامپیوترم فقط عکس و مقاله و بازی های ماشینی هستش.
به هر حال من با نیت خوبی به بازی ها نگاه می کنم و زیاد توقع ندارم. ولی از بازی هایی مثل GRID و DIRT هم حمایت می کنم.
به هر حال هر کسی نظری داره .... ما هم خواستیم بگیم که اینقدر به بنده های خدا (EA) سخت نگیرید.
موفق باشین
كاربر عزيز ( NFS-Shift ) تمام اين قطعاتی كه شما نام بردی توی كاستوميز بازی Forza 2 كه مال چندين سال قبله بود يا بازی های ريسينگ + توی Forza شما حتی ميتونستی صندلی رو عوض كنی و توی تغييرات ظاهری هم حتی ميتونستی با اختياراتی كه داشتی روی بدنه ی ماشينت نقاشی كنی !!! Pro Street هم از نظر كاستوميز حرفی برای گفتن نداشت حالا ببينيم شيفت چيكار ميكنه
Last edited by saeed_cpu_full; 01-09-2009 at 14:49.
خلاصه این بازی کی منتشر میشه ؟؟
چه قطعاتی میخواد ؟؟
پست اول به خاطر اين هست كه ديگه كسی ديگه در مورد اين مسائل سؤال نكنه ولی متأسفانه توی هيچ كدوم از تاپيك ها رعايت نميشه ...
بازی جاوای Shift اومد.
از موبایلستان دانلود کردمش. گرافیک خوبی داره و در کل جالبه
به نظرتون به پای نسخه های xbox و ps3 و... میرسه؟(شوخی)بازی جاوای Shift اومد.
از موبایلستان دانلود کردمش. گرافیک خوبی داره و در کل جالبه
کسی خبری از نسخه PSP نداره؟؟
نسخه موبایلی NFS همیشه اعتیاد آور بوده همین الان میرم دانلودش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)