تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 531 اولاول ... 344041424344454647485494144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا نصب xp و سون کنار هم خیلی راحته ها!نمیدونم چرا بعضی دوستان برای نصب به مشکل برمیخورن
    اول xp رو نصب کنید رو C
    بعد سون رو از روی بوت یا تو خود XP نصب کنید روی D
    همین
    نه دستکاری میخواد نه چیزی.

ویستا رو هم میشه نصب کرد...
    فقط یه مورد هست که در محیط یک ویندوز جدید نمیتونید یک ویندوز قدیمی رو نصب کنید و باید از بوت اینکار رو انجام بدید.
    ولی برعکسش مشکلی نداره./
    دوست عزیز من منظور شما رو متوجه شدم. حرف من راجع به این پست شماست.حرفم اینه:
    شما نوشتی اول xp...خوب درست.
    بعدش نوشتی بعد 7 رو از روی بوت یا تو خود xp نصب می کنیم.
    من حرفم اینه که اگه بعدش 7 رو از رو بوت نصب کنی xp بالا نمیاد و باید دستکاری بشه بوتلودر.حرفی از توی خود xp نزدم که؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوست عزیز من منظور شما رو متوجه شدم. حرف من راجع به این پست شماست.حرفم اینه:
    شما نوشتی اول xp...خوب درست.
    بعدش نوشتی بعد 7 رو از روی بوت یا تو خود xp نصب می کنیم.
    من حرفم اینه که اگه بعدش 7 رو از رو بوت نصب کنی xp بالا نمیاد و باید دستکاری بشه بوتلودر.حرفی از توی خود xp نزدم که؟
    جناب حق با الکس ./

منم یه دفعه اول 7 را نصب کردم بعد ایکس پی ولب بعدش دیگه فقط ایکس پی بالا میامد/.

بعد دوباره یه دفعه دیگه اول از محیط بوت اول ایکس پی را نصب کردم و بعد باز هم از محیط بوت بعد 7 را نصب کردم . و حالا هم دارم بدون هیچ مشکلی با 2 تا ویندوزام کار میکنم/

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من حرفم اینه که اگه بعدش 7 رو از رو بوت نصب کنی xp بالا نمیاد و باید دستکاری بشه بوتلودر
    اصلا حرف من هیچی!
    ولی بیایم علمی صحبت کنیم در رابطه با این موضوع که همه دوستان هم متوجه بشن

برای چی شما فکر میکنید که اگه XP رو نصب کنیم و بعدش سون رو از رو بوت نصب کنیم(روی یک درایو دیگه) بعد فایل بوت دیگه XP رو نمیخونه!فایل بوت تو درایو C
    خوب ما که با فایل بوت کاری نداریم عزیز ما داریم ویندوز رو رو درایو D نصب میکنیم!
    فقط وقتی سون رو نصب میکنیم یه ویندوز دیگه رو هم به بوت اضافه میکنه!نه اینکه قبلی رو حذف کنه!چون اصلا دستور حذفی داده نمیشه!
    همانظور که گفتم کلا سیاست مایکروسافت اینجوری بوده که بعد از هر ویندوز قدیمی میشه یه ویندوز جدید رو به هر حالتی ( چه بوت چه داخل خود ویندوز نصب کرد بدون هیچ دستکاری!

من که تست کردم
    شما هم تست کنید
    چون من مطئن دارم صحبت میکنم.

===========
    اگه شما قبلا این مشکل براتون پیش اومده باشه یه دلایلی داره
    مثلا دقت کنید یکیش اینه که:

شما ویندوزی رو تو درایو D نصب میکنید (چه XP چه سون فرقی نمیکنه)
    خوب در این حالت فایل بوت یه ویندوز داره
    حالا میاید یه ویندوز رو تو درایو C نصب میکنید(حالا احتمال داره درایو C ؤو هم فرمت کرده باشید)
    در این حالت چون فایل بوت تو درایو C هست از بین میره و وقتی ویندوز جدید داریم روی C میریزیم فایل بوت جدیدی ساخته میشه که فقط شامل یک ویندوزه که تو درایو C جدیدا ریختیم!

پس اصلا موضوع اول نصب کردن یا دوم نصب کردن یه سیستم عامل در این حالت منتفی و در این حالت هر کدوم که اول نصب بشه از رو بوت میپره!و باید دستکاری بشه

سعی کردم ساده توضیح بدم که همه دوستان متوجه بشن

1) در حالت بالا اگه سون رو روی D بریزید و بعد XP رو روی C بریزید(چه از حالت بوت چه ویندوز) فقط یک ویندوز تو بوت دارین اونم XP
    2) در حالت بالا اگه XP رو روی D بریزید و بعد سون رو روی C بریزید(چه از حالت بوت چه ویندوز) فقط یک ویندوز تو بوت دارین اونم سون

ولی اون حالتی که من گفتم یعنی اول نصب روی C و بعد نصب روی D هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

کلا فرقی نمیکنه شما کدوم ویندوز رو اول بریزید بیشتر مهم اینه که شما رو کدوم درایو اول میریزید و درایو بعدیتون کدومه!
    یعنی میتونید اول سون رو روی C نصب کنید بعد XP رو از روی بوت روی D نصب کید
    یا
    اول XP رو روی C نصب کنید وبعد سون رو از روی بوت یا خود محیط xp رو D نصب کنید.
    در هر دوحالت هیچ مشکلی پیش نمیاد.

تضمین میدم

منم یه دفعه اول 7 را نصب کردم بعد ایکس پی ولب بعدش دیگه فقط ایکس پی بالا میامد/.
    برای شما هم احتمالا حالت اول بوده
    یعنی مثلا سون رو روی D نصب کردید و بعد خواستید Xp رو روی C نصب کنید در این حالت فقط یک ویندوز تو بوت دارید اونم XP
    که البته با دیتکاری خیلی جزئی فایل بوت میشه ویندوز سون رو هم اضافه کرد
    حای میتونید اسمی که ظاهر میشه موقع بوت یا زمان رو هم تغغییر بدید.

موفق باشید./

4. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

یک سوال لپ مطلبی و چکیده از همه اینا
    آقا چیکار کنیم که ویندوز هفت و ایکس پی رو یک سیستم(با لوکال دیسک های متفاوت) نصب کنیم و هرکدومو که دوست داشتیم باز کنیم و باهاش کارکنیم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

اصلا حرف من هیچی!
    ولی بیایم علمی صحبت کنیم در رابطه با این موضوع که همه دوستان هم متوجه بشن

برای چی شما فکر میکنید که اگه XP رو نصب کنیم و بعدش سون رو از رو بوت نصب کنیم(روی یک درایو دیگه) بعد فایل بوت دیگه XP رو نمیخونه!فایل بوت تو درایو C
    خوب ما که با فایل بوت کاری نداریم عزیز ما داریم ویندوز رو رو درایو D نصب میکنیم!
    فقط وقتی سون رو نصب میکنیم یه ویندوز دیگه رو هم به بوت اضافه میکنه!نه اینکه قبلی رو حذف کنه!چون اصلا دستور حذفی داده نمیشه!
    همانظور که گفتم کلا سیاست مایکروسافت اینجوری بوده که بعد از هر ویندوز قدیمی میشه یه ویندوز جدید رو به هر حالتی ( چه بوت چه داخل خود ویندوز نصب کرد بدون هیچ دستکاری!

من که تست کردم
    شما هم تست کنید
    چون من مطئن دارم صحبت میکنم.

===========
    اگه شما قبلا این مشکل براتون پیش اومده باشه یه دلایلی داره
    مثلا دقت کنید یکیش اینه که:

شما ویندوزی رو تو درایو D نصب میکنید (چه XP چه سون فرقی نمیکنه)
    خوب در این حالت فایل بوت یه ویندوز داره
    حالا میاید یه ویندوز رو تو درایو C نصب میکنید(حالا احتمال داره درایو C ؤو هم فرمت کرده باشید)
    در این حالت چون فایل بوت تو درایو C هست از بین میره و وقتی ویندوز جدید داریم روی C میریزیم فایل بوت جدیدی ساخته میشه که فقط شامل یک ویندوزه که تو درایو C جدیدا ریختیم!

پس اصلا موضوع اول نصب کردن یا دوم نصب کردن یه سیستم عامل در این حالت منتفی و در این حالت هر کدوم که اول نصب بشه از رو بوت میپره!و باید دستکاری بشه

سعی کردم ساده توضیح بدم که همه دوستان متوجه بشن

1) در حالت بالا اگه سون رو روی D بریزید و بعد XP رو روی C بریزید(چه از حالت بوت چه ویندوز) فقط یک ویندوز تو بوت دارین اونم XP
    2) در حالت بالا اگه XP رو روی D بریزید و بعد سون رو روی C بریزید(چه از حالت بوت چه ویندوز) فقط یک ویندوز تو بوت دارین اونم سون

ولی اون حالتی که من گفتم یعنی اول نصب روی C و بعد نصب روی D هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه.

کلا فرقی نمیکنه شما کدوم ویندوز رو اول بریزید بیشتر مهم اینه که شما رو کدوم درایو اول میریزید و درایو بعدیتون کدومه!
    یعنی میتونید اول سون رو روی C نصب کنید بعد XP رو از روی بوت روی D نصب کید
    یا
    اول XP رو روی C نصب کنید وبعد سون رو از روی بوت یا خود محیط xp رو D نصب کنید.
    در هر دوحالت هیچ مشکلی پیش نمیاد.

تضمین میدم

برای شما هم احتمالا حالت اول بوده
    یعنی مثلا سون رو روی D نصب کردید و بعد خواستید Xp رو روی C نصب کنید در این حالت فقط یک ویندوز تو بوت دارید اونم XP
    که البته با دیتکاری خیلی جزئی فایل بوت میشه ویندوز سون رو هم اضافه کرد
    حای میتونید اسمی که ظاهر میشه موقع بوت یا زمان رو هم تغغییر بدید.

موفق باشید./
    من امروز تست می کنم نتیجه رو همینجا می گم.
    الان من یه ویندوز xp رو درایو c لپتاپم دارم.دی وی دی 7 رو میذارم و از بوت...روی d ویندوز 7 رو نصب می کنم.بعد اینطور که شما میگی موقع بوت شدن سوال می کنه کدوم ویندوز رو لود کنه؟تضمین؟
    در ضمن بعدش اگه بخوا 7 رو پاک کنم راهی هست که موقع بوت یکسره xp بالا بیاد؟یعنی بشه مثل قبل؟
    Last edited by malkemid; 02-07-2009 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چیکار کنیم که ویندوز هفت و ایکس پی رو یک سیستم(با لوکال دیسک های متفاوت) نصب کنیم و هرکدومو که دوست داشتیم باز کنیم و باهاش کارکنیم؟؟؟
    حوصله نداشتی کل پستم رو بخونی!
    لپ کلام برای راحتی کار
    xp رو روی C نصب کن و بعد سون رو روی D نصب کن...

الان من یه ویندوز xp رو درایو c لپتاپم دارم.دی وی دی 7 رو میذارم و از بوت...روی d ویندوز 7 رو نصب می کنم.بعد اینطور که شما میگی موقع بوت شدن سوال می کنه کدوم ویندوز رو لود کنه؟تضمین؟
    بله تو بوت دوتا منو میاره
    چون خودم همین حالت نصب کردم
    اصلا برای هر کی هم ویستا و ایکس پی رو نصب میکردم همینجوری بود
    مثلا XP و 98 هم همینجوری بود برای من
    توی محیط xp اصلا نمیتونید فایل setup 98 رو اجرا کنید
    و به همین روشی که گفتم راحت نصب میشه.

در ضمن بعدش اگه بخوا 7 رو پاک کنم راهی هست که موقع بوت یکسره xp بالا بیاد؟یعنی بشه مثل قبل؟
    بله باید فایل بوت رو دستکاری کنید و ویندوز سون رو از روش حذف کنید...
    توسط همون دستوری که گفتم
    چون وقتی درایوی که توش ویندوز سون هست رو فرمت میکنید(اگه روی C نباشه) فقط شما ویندوز رو پاک کردید در حالی که به فایل بوت C دست نزدید!
    ولی اگه روی C ّاشه ویندوز سون و یه ویندوز دیگه هم روی D داشته باشید و بعهد درایو C رو فرمت کنید اونوقت هیچ ویندوزی بالا نمیاد
    چون شما کلا درایوز C و فایل بوت رو پاک کردین.

حالا دوستان اگه یه موقعی هم به مشکلی برخوردین بگید من اون دستوری که گفتم رو کامل توضیح بدم.

8. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

حق با شما بود...کاری که گفتی رو کردم و منوی بوت اومد.
    حالا بخوام مثل اول شه چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی میخوای سون رو حذف کنی و بوت هم گزینه نداشته باشه و مستقیم بره تو همون اولین ویندوز؟
    اگه اینطوره من چند ساعت دیگه دستور bootcfg رو میام همینجا توضیح میدم

البته اگه خیلی هم عجله داشته باشی میتونی تو محیط داس دستور bootcfg / Delete /?a
    رو تایپ کنید(البته بدون a....من اون a رو گذاشتم تا کد بهم نریزه...)
    روش استفاده رو بهتون میگه مثلا چجوری حذف کنید ( اینکه چجوری اضافه کنید چجوری زمان و یا اسم فایل رو تغییر بدید.... بعدا توضیح میدم)

حالا من چند ساعت دیگه میام اگه مشکلی داشتید کامل توضیح میدم

11. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

یعنی میخوای سون رو حذف کنی و بوت هم گزینه نداشته باشه و مستقیم بره تو همون اولین ویندوز؟
    اگه اینطوره من چند ساعت دیگه دستور bootcfg رو میام همینجا توضیح میدم
    م
    بله...منتظرم...مرسی

آخر فروم باز .:HAMED:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    حامد

پيش فرض

حوصله نداشتی کل پستم رو بخونی!
    لپ کلام برای راحتی کار
    xp رو روی C نصب کن و بعد سون رو روی D نصب کن...

بله تو بوت دوتا منو میاره
    چون خودم همین حالت نصب کردم
    اصلا برای هر کی هم ویستا و ایکس پی رو نصب میکردم همینجوری بود
    مثلا XP و 98 هم همینجوری بود برای من
    توی محیط xp اصلا نمیتونید فایل setup 98 رو اجرا کنید
    و به همین روشی که گفتم راحت نصب میشه.

بله باید فایل بوت رو دستکاری کنید و ویندوز سون رو از روش حذف کنید...
    توسط همون دستوری که گفتم
    چون وقتی درایوی که توش ویندوز سون هست رو فرمت میکنید(اگه روی C نباشه) فقط شما ویندوز رو پاک کردید در حالی که به فایل بوت C دست نزدید!
    ولی اگه روی C ّاشه ویندوز سون و یه ویندوز دیگه هم روی D داشته باشید و بعهد درایو C رو فرمت کنید اونوقت هیچ ویندوزی بالا نمیاد
    چون شما کلا درایوز C و فایل بوت رو پاک کردین.

حالا دوستان اگه یه موقعی هم به مشکلی برخوردین بگید من اون دستوری که گفتم رو کامل توضیح بدم.
    آخه قربونه انگشتت برم
    همین کارو میکنم اما وقتی 7 هست ایسپی نیس(بالانمیاد) وقتی هم ایک پی هست 7 بالا نمیاد
    در اصل باید بعد از روشن شدن تو صفحه بوت دو تا گزینه بیاره با شما ره معکوس و بپرسه کدوم ویندوزه مخوای بالا بیاد
    حالا چی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •