برای من که عکس نداشت و سالمه سالمه
برای من که عکس نداشت و سالمه سالمه
آخر چنتا dvd شو بگیریم؟
1dvd - 2dvd -3dvd - 4dvd?????
لطف کنید یه ترینر سالم واسه ما بزارید بزاریم کنار...
ممنون
ماله من که 2تا بود ، موقع خرید به فروشنده بگو یه لحظه بذاره ببین وقتی setup میاد عکس خود بازی پشت زمینه setup هست یا نه اگه باشه به احتمال 99.99% کار بکنه،از چند نفرم شنیدم که گفتن
اینم ترینر تا دلت بخواد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان.
من امروز این بازیرو گرفتم و نصب کردم ولی بعد که کرک بازیرو کپی کردم و میخواستم بازیرو اجرا کنم این error رو داد:
شما میدونید مشکل چیه ؟
* مشخصات سیستم :
Windows XP SP 2
CPU : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz)
RAM : 2.0 GB
GPU : NVIDIA GeForce 9500 GT (PS3.0/VS3.0)
VRAM : 1.0 GB
برو بچ من DX10 برای XP رو دانلود کردم . آلان میتونم JC2 رو تو XP بازی کنم ؟![]()
کدوم پچ؟ مگه واسه مشکل پریدن بیرون مثل ساکر پچ هست؟
فکر کنم از ویندوزت باشه.با sp3 شاید جواب بده.دقیقا تمیدونم من خودم رو 7 ریختم
تا بحال تو clubهای این بازی رفتید؟
امروز داشتم با هلیکوپتر یه گشتی میزدم دیدم تو آسمون دوتا بالن بزرگ یا به عبارتی دو تا کشتیه فضایی از اونایی که تو بازیه sabotuer موقع حمله ی نازیها بود .رفتم سمتش دیدم زیر این دوتا بالن بزرگ یه شهر کوچک بهش وصله رفتم توش ....ای بابا
چی دیدم ..........club بود همه داشتند میرقصیدنو ............بعد زدم همه رو ترکوندم![]()
پچ برای کسانی بود که مشکل صدا و باز نشدن چتر رو داشتند حالا اگه شما هم این مشکل ها رو داری میتونی پچ رو از اینجا دانلود کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین بازی فقط و فقط win 7 & vista رو ساپورت میکنه شماهم برای اجری بازی باید یکی از این هارو داشته باشی![]()
به امید روزیکه دوباره win 7 رو نصب کنم (شاید 10 سال دیگهاین بازی فقط و فقط win 7 & vista رو ساپورت میکنه شماهم برای اجری بازی باید یکی از این هارو داشته باشی![]()
)
آخه تا دوهفته پیش win 7 نصب بود بعد به علت اجرا نشدن بعضی بازیها و نرم افزار ها دوباره برگشتم به XP .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)