تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 82 اولاول ... 3440414243444546474854 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

دیگه تاپیک نزدم گفتم همین جا بپرسم.

رفتن هارد رو stand by تاثیر زیادی در عمر مفید هارد داره ؟

اگر آره جطور باید این کار رو انجام داد ؟ چون من یه هارد نیم ترا وسترن دیجیتال خریدم و هیچ نرم افزار و یا cd همراهش نبود.

ممنون.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.

دیگه تاپیک نزدم گفتم همین جا بپرسم.

رفتن هارد رو stand by تاثیر زیادی در عمر مفید هارد داره ؟

اگر آره جطور باید این کار رو انجام داد ؟ چون من یه هارد نیم ترا وسترن دیجیتال خریدم و هیچ نرم افزار و یا cd همراهش نبود.

ممنون.
    سلام .
    در زمانهايي كه از هارد استفاده نميكنيد بهتره stand by بشه . البته زمان stand by را طوري تنظيم كنيد كه هارد در فواصل كوتاه مدت دائماً spin up/down نشه . اين باعث افزايش عمر مفيد هارد ميشود .

مدل دقيق هارد شما چيست ؟ اگر از مدلهاي My passport باشه كه در نرم افزارهاش اين قابليت وجود دارد و بايد تنظيم بهشه (اگر برنامه را حذف كرديد از سايت ميتونيد دوباره دانلود كنيد) ولي مدلهاي element نرم افزاري ندارند و در نتيجه بايد از Power option ويندوز زمان stand by شدن هارد را تنظيم كنيد .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام .
    در زمانهايي كه از هارد استفاده نميكنيد بهتره stand by بشه . البته زمان stand by را طوري تنظيم كنيد كه هارد در فواصل كوتاه مدت دائماً spin up/down نشه . اين باعث افزايش عمر مفيد هارد ميشود .

مدل دقيق هارد شما چيست ؟ اگر از مدلهاي My passport باشه كه در نرم افزارهاش اين قابليت وجود دارد و بايد تنظيم بهشه (اگر برنامه را حذف كرديد از سايت ميتونيد دوباره دانلود كنيد) ولي مدلهاي element نرم افزاري ندارند و در نتيجه بايد از Power option ويندوز زمان stand by شدن هارد را تنظيم كنيد .
    ممنون.

بله، مدل element هست.

از قسمت power options باید در همین قسمتی که در تصویر نشون داده شده تنظیم کنم ؟ آخه شک کردم مربوط به هارد خود سیستم هست یا اکسترنال.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا منظور از رفتن هارد به stand by چیه ؟ چون اون تنظیمات رو اگر دست هست روی یک دقیقه تنظیم کزدم تا امتحان کنم، ولی بعد از یک دقیقه نه چراغ هارد خاموش شد و نه آیکونش در my copmuter از بین رفت. همینطوریه، چطور میشه چک کرد که الان هارد رو stand by هست یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون.

بله، مدل element هست.

از قسمت power options باید در همین قسمتی که در تصویر نشون داده شده تنظیم کنم ؟ آخه شک کردم مربوط به هارد خود سیستم هست یا اکسترنال.

ضمنا منظور از رفتن هارد به stand by چیه ؟ چون اون تنظیمات رو اگر دست هست روی یک دقیقه تنظیم کزدم تا امتحان کنم، ولی بعد از یک دقیقه نه چراغ هارد خاموش شد و نه آیکونش در my copmuter از بین رفت. همینطوریه، چطور میشه چک کرد که الان هارد رو stand by هست یا نه ؟
    بله ، از همين قسمت power option بايد تنظيم بشه .
    در حالت stand by موتور هارد spin down ميشه و در نتيجه صدا و لرزشي احساس نميشه ولي چراغ هارد خاموش نخواهد شد و يا آيكون درايو در my computer باقي خواهد ماند . در مدل هاي my book يا my passport وقتي به حالت stand by بره چراغ هارد به فاصله چندثانيه چشمك ميزنه . خودم هم كه سيگيت Goflex پرتابل دارم با اين روش stand by ميكنم در اينصورت چراغ هارد كمرنگ ميشه .

محض اطمينان هر دو حالت on battery و plugged in را روي 1min تنظيم كنيد و همچنين مطمئن بشيد كه هيچ برنامه اي به هارد دسترسي نداشته باشه .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توضیحات تکمیلی : برای spin down/stop یا standby کردن هاردهای WD element آداپتوری میتوان از برنامه Spindown or Stop Utility استفاده کرد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . برای سایر هاردها مثل سری my passport یا my book بهتره که از نرم افزاری که همراه هارد هست استفاده بشه . دقت کنید که بطور پشت سر هم spin down و spin up نکنید . دکمه stop هم برای safely remove هست .

Last edited by ata.royalfalcon; 13-03-2013 at 22:35.

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توضیحات تکمیلی : برای spin down/stop یا standby کردن هاردهای WD element آداپتوری میتوان از برنامه Spindown or Stop Utility استفاده کرد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . برای سایر هاردها مثل سری my passport یا my book بهتره که از نرم افزاری که همراه هارد هست استفاده بشه . دقت کنید که بطور پشت سر هم spin down و spin up نکنید . دکمه stop هم برای safely remove هست .
    ممنون.

فکر کنم اینطوری تازه میره رو standby ، چون بعد از زدن دکمه standby ، چراغ هارد تمام مدت روشن و خاموش میشه و وقتی هارد رو باز میکنم دوباره ثابت میشه.

فقط نمیدونم این آیا به این معناست که اون روش power option الان درست داره کار نمیکنه برا من یا نه ؟ چون همونطور که گفتم چراغ هارد بعد از اون یک دقیقه همچنان ثابت میمونه.
    و قابلیت رفتن خودکار به standby هم در power option هست که به هر حال در این برنامه نیست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام
    وقتی هارد رو میخریم یه برنامه برای مدیریتش هست (رمز گذاری-بک آپ و...)اون برنامه از روی هارد پاک شده کسی لینک دانلودی چیزی نداره؟
    مدل هاردم my passport 0740 500m usb3-2هست.
    ممنون
    Last edited by amir124h; 04-04-2013 at 12:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    وقتی هارد رو میخریم یه برنامه برای مدیریتش هست (رمز گذاری-بک آپ و...)اون برنامه از روی هارد پاک شده کسی لینک دانلودی چیزی نداره؟
    مدل هاردم my passport 0740 500m usb3-2هست.
    ممنون
    سلام .
    برنامه WD APPs رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید (برای هاردهای WD my passport) . حدود 161MB هست .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هارد هیتاچی اکسترنال دارم اما توش فقط یه برنامه برای بک آپ گیری پیدا کردم.
    برنامه ای که میشه توسط اون بر روی هارد رمزگذاری کرد اسمش چیه؟شاید توی هارد بوده و من توجه نکردم.یا هیتاچی اصلا چنین برنامه ای روی هاردهاش نداره؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه هارد هیتاچی اکسترنال دارم اما توش فقط یه برنامه برای بک آپ گیری پیدا کردم.
    برنامه ای که میشه توسط اون بر روی هارد رمزگذاری کرد اسمش چیه؟شاید توی هارد بوده و من توجه نکردم.یا هیتاچی اصلا چنین برنامه ای روی هاردهاش نداره؟
    ممنون
    سلام .

مدل دقیق هارد اکسترنال شما چی هست . چون بعضی از هاردها قابلیت hardware encryption ندارند و باید با استفاده از روشهای معمولی و نرم افزاری (روش software encryption) داده ها رو encrypt کنید مثل نرم افزار true crypt . ولی برخی از مدلها قابلیت hardware encryption دارند و در نتیجه باید از همان نرم افزار اختصاصی هارد استفاده کرد . اگر این نرم افزار رو حذف کرده اید احتمالاً میتونید از سایت هیتاچی دانلود کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •