لطفا لینک فعال کردن دسته GamePad در ویندوز ایکس پی رو بذارید .
تو تایپیک "مشکلات نصب و اجرا " گذاشتن اما لینکش منقضی شده اگه میشه یکی دیگه بذارید .
ممنون !
خوب بود.
فکر خوبی نبود.
لطفا لینک فعال کردن دسته GamePad در ویندوز ایکس پی رو بذارید .
تو تایپیک "مشکلات نصب و اجرا " گذاشتن اما لینکش منقضی شده اگه میشه یکی دیگه بذارید .
ممنون !
آقا ممنون جواب داد سیو 100%
ولی نمیدونم چرا دوربین بازی بهم میخوره پچ 1.3 هم هست کرک اصلی رازور هم استفاده کردم لطفا راهنمایی کنین
فکر کنم یه پچ بود که مشکلات دوربین رو حل می کرد پیداش کردم حتما واست می زارم..
اقا این پچ درست کردن مشکلات دوربین رو حتما بزارین. ممنون
من چند تا سوال داشتم
اول باید پچ 1.0.2 را نصب کرد بعد کرک کرد یا اینکه اول کرک کرد بعد پچ 1.0.2 را نصب کرد؟ ؟
برای نصب پچ 1.0.2 باید magic patcher رو قبلش نصب کرد یا نیازی به اون نیست؟
من قبل کرک پچ کردم بعد کرک رازور زدم دوربین به شمت بالا بوده حتی کرک فدور هم زدم بعد پچ باز دوربین بالا بوده.
کسی یه کرکی که با پچ 1.0.2 دوربین رو نبره به سمت بالا نداره؟
اون پچ بالایی که میگن مشکل دوربین رو حل میکنه کسی نداره؟
ممنون
بفرمایید اینم لینک جدید :
فایل xbox360cemu.ini رو توی پوشه Wndows بریزید .
چهار فایل xinput1_1.dll،xinput1_2.dll،xinput1_3.dll،xinpu t9_1_0.dll رو هم توی پوشه System 32 بریزید .
دانلود با حجم 120 کیلوبایت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 23-06-2009 at 22:02.
ببخشید دوستان مگه این مشکل دوربین با کرک رازور حل نمیشه یعنی حتما باید از پچ براش استفاده کنیم؟؟؟
و ماله دوستم گرافیک ماشینا خوب نیست و خط های شکسته داره اون از چی هست؟ از پچ یا کرک یعنی باید پچی نصب کرد یا همون کزک رازور کلکو میکنه؟
فقط فوریه خفن خفن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اقا یعنی اگه پچ 1.3 و هم کرک رازور هم نصب کنیم بازم ممکنه دوربین داغون باشه؟؟؟؟ خوب یه دفعه نمیشه از پچ مخصوص دوربیت استفاده کرد خودمون رو راحت کنیم؟
2:این مود iv lost dammed رو اگه نصب کنیم اونوقت داستان بازی فرق میکنه یعنی تغییر ایجا میشه در داستان اصلی بازی؟
ممنون
p:دوستان سلام چی شد؟؟؟؟؟
Last edited by a.z.p.z; 26-05-2009 at 15:50.
magic pacher برای بعضی مدها ضروریه ولی برای ادیت تکستچر و سه بعدی لازم نیست . برای بازی هم ضروری نیست . منم قبل از کرک پچ کردم بعد کرک ریختم .
در مورد دوربینتون نمیدونم ولی اگه دسته وصله بکنینش و بدون اون بازی کنید ببینید درست میشه یا نه .
ببخشید دوستان من برای استفاده از پچ ها اول باید کرکو کپی کنم کجا؟ تو محل بازی؟
بعد پچ کنم دیگه درسته؟ حالا فرقی نمیکنه کدوم باشه!!!
یاس جان r شما با 1.0.2 با رازور مشکل دوربین دارید؟ یه پچ فرعی بود برای حل این مشکل تو همین تاپیکم بود که برای کسایی که با پچ های رسمی مشکل دوربین حل نشد رفع میکنه
اگه دیدی با اونم نشد انیستال کن با 1.0.3 با کرک رازور پچ کن 100 درصد درست میشه!!!
....................................
1:دوستان برای تمام پچ ها باید از magic pacher استفاده کنیم دیگه درسته؟
2:و اینکه پچ های فرعی با تمام کرک های رازور همخوانی دارن و بدون مشکل هستند دیگه درسته؟؟؟
3:و همچنین برای هر پچی روش ادیت فرق میکنه دیگه؟؟؟
4:و من اگه بخوام فقط بازی رو نصب کنم حتما باید از رازور 1911 استفاده کنم بعد که بازی درست چون مثلا با 1.0.3 پچ بزنم بعد کرک رازور مخصص 1.0.3 رو کپی کنم مسیرش کجاست؟
5: و این محدودیت ها و عدم هم خوانی های ترینر ها و فایل های ALICE مربوط به کدوم کرک هست؟ کرکی که برای پچ هست یا کرکی که بازی رو باهاش نصبیدیم؟یعنی همین 1911 !!!!!
ممنون دوستان منتظرم
Last edited by a.z.p.z; 26-05-2009 at 22:26.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)