قلمش به گوشی آویزون میشهمی تونین عکسی از قلمش بذارین من تو هیچ کدوم از عکساش ندیدم ......
اینم عکس گوشی و متعلقاتش از جمله قلم که بقل باطری هستش
![]()
قلمش به گوشی آویزون میشهمی تونین عکسی از قلمش بذارین من تو هیچ کدوم از عکساش ندیدم ......
اینم عکس گوشی و متعلقاتش از جمله قلم که بقل باطری هستش
![]()
دوستان من امروز این گوشی رو دستم گرفتم و شاید بگم اصلا حال نداد
فقط کشوییش خیلی عالی بود!صفحش رو مثل سامسونگ نیست!رو اعصاب ادم راه میره باید فشار بدی!اما با ناخون وقلم خوبه!
باطریشم امتحان کردیم!از صبح تا موقعی که دست من بود شب کار کرد!البته یکم وایرلس رو امتحان کردیم!
دوربینشم تو صفحش که عالی به نظر میرسید!هنذزفری کلا اشغال!
من که از خریدش پشیمون شدم!
1m برای این گوشی خیلی زیاده انگار 5800 رو یک کیبورد بهش اضافه کردن که تو تایپ هم زیاد کاربدی نیست!اگه بتونم تا شب ازش فیلم میگیرم میزارم
سلام
مبارکه...فکر کنم یکم عجله کردی تو خریدش..!
اگه فرصت کردی چنتا عکس هم باهاش بنداز و اینجا بزار...یه سر به بخش N-Gage و هک هم بزنی بد نیست...
شاد باشی![]()
دوستان خواهشا" یه خبری درباره تاچش بدین این دوستمون که به کلی نا امیدمون کرد از تاچش ......یعنی تاچش اینقدر ضعیفه؟؟؟؟؟
الان به غیر از آیفون و بعضی گوشیها نظیر i8910 میشه گفت همه گوشیها تاچشون به ناخن و نوک انگشت حساسه(همانطوری که سر مدادشون نوک تیزه).
من دوستم گرفته ازش باطریش رو پرسیدم گفت واقعا قوی هستش.
در مورد هدفون هم به نظر من هدفونهای خود نوکیا که تو پکش هست اصلا تعریفی ندارند.
به نظر من باید از هدفونهای خوب واسش استفاده کنین.
خریدیش؟
بیشتر بگو بینیم چجوریه این سلطان سلطان که میگن ..
با GPS اش هم کار کردی ؟
اینترنت کار کردن باهاش حال میده؟
پلیرش خوبه؟
هندزفریش چرا آشغاله؟ مگه چجوریه؟
کیفیت عکسهاش تو کامپیوتر چجوره؟
داوام باطریش باید بیشتر از این حرفها باشه ..
و ...
.
دوستان کسی نمیخواد در مورد تاچش توضیح بده ؟البته اونجور که معلومه اون دوستمون خودش نخریده فقط چند وقتی باهاش کار کرده و اینقدر از تاچش ناراضییه به هر حال ممنون میشیم یکی در مورد تاچش بیاد و یه توضیح اساسی بده ....
خواهشاً یه بنده خدایی هم بیاد در مورد کیفیت و قدرت پخشش توضیح بده ...
.
در چه حدیه ..؟ توی سری نوکیا با چه گوشی میشه مثال زد ..
آقا کابل TV نداره؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)