دوستان میدونستید یک جا تو بازی به ایران توهین شده
دوستان میدونستید یک جا تو بازی به ایران توهین شده
توهین شده ؟ فکر کنم جای خلیج فارس نوشتن خلیج عربدوستان میدونستید یک جا تو بازی به ایران توهین شده
این افت فریم بازی بد اذیت می کنه ، نمی دونم مشکل بازیه ، ویندوزمه یا دمای بالای سی پی یو
ویندوزمو عوض کنم یا برم یه فن درست حسابی بخرم.
دمای سی پی یوم 80 درجه هست ...
اتفاقا خيلي وقت پيش همينجا سر همين خليج بازي درگيري بود. ولش كن.
مگه به حرف اين و اونه. بازي رو بچسب. آخر اين صحبتها ، منحرف شدن از موضوع اصلي تاپيك هست.
من يه خورده پيشرفت كردم. راننده قبل از lap 2 فرمان به دست ، بايد دنبال 2 تا لاستيك بكنه![]()
Last edited by shuahin_kh; 17-12-2009 at 11:44.
این بازی چرا اینقدر گرافیکش بالاس
اون از گرید اینم از dirt
خداییش کدمستر توی racing حرف نداره
گیم پلیشم که دیگه اصلا نگو و نپرس کولاکه(اتاق منم سرده این کولاکو بیشتر احساس میکنم)
شما ها ادم رواز راه به در میکنید
اینجا که میام، فرداش میرم کلی بازی میخرم
اینو هم دارم میرم عصر بگیرم![]()
من ویندوزم 7 هست 64 بیتی-که دایرکس 11 داره.اما 99% کارتای گرافیک فعلی ماها مثلا ماله خودم دارکس 10 داره.
این بازی فقط دو حالت داره.دایرکس 11 و دایرکس 9 .فقط کسانی میتونن از دایرکس 11 اون استفاده کنن که کارت گرافیکشون هم دایرکس 11 داشته باشه.
و ما ها که کارتامون دایرکس 10 هست باید با دایرکس 9 بازی کنیم.این بازی چیزی به نام دایرکس 10 رو نداره.متاسفانه.به نظر من که دیرت 1 اگه س ر جمعش کنی از این بهتر بود.
اره بازی های کد مستر تا حالا از همه برتر بودن.من کارم ماشین بازیه![]()
تا حالا هم 99% ماشین بازی ها رو بازی کردم. توی ماشین بازی حرف اول دسته کد مستره. دیرت و گرید وفیولش هر کدوم به نحوی حیرت اورن.از طرفی به صورت خیلی تخصصی روی مناظر اطراف کار میکنن.طوری که اگه کسی fuel رو بازی کرده باشه هرگز مناظر گرافیکی دیوانش رو فراموش نمیکنه.
کجا من که ندیدم؟ تموم کشورا هم بازه .کجا همچین چیزی هست؟
من لول 30 هستم
اینو خوب اومدی
اقا من امروز امتحان دارم.از قبل این بازی میخوندم.از وقتی اینو گرفتم.....
امتحان امروز رو 00000 میشم![]()
چرا تهمت الکی میزنین ؟ اصلا جای خلیج فارس چیزی ننوشته .... فقط به جای دریای عمان نوشته Arabian Sea که فکر میکنم درسته ...
این بازی بهترین بازی Race تا الانه ! و دیووه اش شدم ...... فقط حیف که برفی نداره اگه اونم داشت دیگه !!!!
راستی این Ken Block راوی بازی خودش خیلی تو رانندگی قویه ....
بهتره درباره اش بحث نكنيم. چون شايد از طرف اماكن سايت بيان در اينجارو تخته كنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستمون راست میگه جای دریای عمان نوشته دریای عرب
كسي نيست؟
بابا يكيتون بياين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)