هه هه هه!
هستم در خدمتتون برار!
دارم فیلم میبینم + ایمیج میگیرم
حدودا یه 130 تایی گرفتم تا به حال
میگم بچه ها نمیدونم این فریم ها چشونه که تو ie6 نشون میده بدون مشکل مطالب رو تو فریم مربوطه ولی fire fox نشون نمیده!
مشکل از چیه به نظرتون؟
هه هه هه!
هستم در خدمتتون برار!
دارم فیلم میبینم + ایمیج میگیرم
حدودا یه 130 تایی گرفتم تا به حال
میگم بچه ها نمیدونم این فریم ها چشونه که تو ie6 نشون میده بدون مشکل مطالب رو تو فریم مربوطه ولی fire fox نشون نمیده!
مشکل از چیه به نظرتون؟
آخ آخ گفتی یارو دراگ اند دراپر میشه میگه منم برنامه نویسم ! ...تو این مدته فهمیدم چرا خیلی از اونایی که ادعای دات نت میکنن وقتی دو تا سوال ساده ازشون میپرسی نمیتونن جواب بدن (دعوا ندارما! میدونم خیلی هم آدم کارکشته توشون هست ولی تعداد این خیلی ها، همچین کمه )
یاسر اه باز بادم اومد اون هاست مرحومم پر کتاب سی شارپ و اینا بود یادم باشه باز برات آپ کنم sams کتابش خیلی توپه نزدیک 2000 صفهست
ولی این لوزی تایپ بودن php خیلی چیز خوبیه ها!![]()
اگر Rejectم نکن، احتمالاً لینکش این میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ااا جدی گرفتی من شوخی کردنام این مدلیهدهه! مسخره چیه؟ من از این جسارتا نمیکنم![]()
پس اینم بیخیالاون پرتابله یعنی هر چیزی که برنامه برای اجرا شدن لازم داره توی پوشه خودش هست و نیازی به نصب کردن هر دفعه تنظیم کردن نداره!
بابا میدونی چیه .Net رو فقط به خاطر قدرت زیاد شی گراییش قبولش دارن و php رو هم میگن چون اسپاگتی کد زیاد داره واسه همین دوغیهراستی من یه مدتی هست دارم سی شارپ + ASP.NET یاد میگیرم میخواستم ببینم چیه که انقدر طرفدار داره. خوب خیلی جاها با php شباهت داشت ولی این لوزی تایپ بودن php خیلی چیز خوبیه ها! ما قدرشو نمیدونستیم
این کتابه رو تقریباً تموم کردم خیلی چیزا یاد گرفتم خواستی کتاب انگلیسی بخونی یه نگاه بنداز بهش (فشرده شدش حدود 13 مگ حجمشه):
McGraw.Hill.Osborne.Media.ASP.dot.NET.3.5.A.Beginn ers.Guide.nov.2008.pdf
انشالله باید برای کتاب بعدی یه کتاب تخصصی سی شارپ پیدا کنم.
تو این مدته فهمیدم چرا خیلی از اونایی که ادعای دات نت میکنن وقتی دو تا سوال ساده ازشون میپرسی نمیتونن جواب بدن (دعوا ندارما! میدونم خیلی هم آدم کارکشته توشون هست ولی تعداد این خیلی ها، همچین کمه![]()
)
ولی به جای اون .Net هم کامپوننت های آمادش زیاده
ولی در کل من بیشتر با php حال میکنم
بازار کار ایران هم که فقط .Net کار جذب میکنه
یه بار آگهی بدی بگی یه php کار حرفه ای به زور دو تا پیدا میشه ولی بگی .Net از در و پنجره میرزن تو (^_^)
ولی به خاطر همون شی گرایی خفنش و بازار کارش و Win App باید .Net یاد بگیریم
من مشکلی که دارم این است که نمی دونم برای شروع چه کار باید کرد مثلا همین php رو اوایل سال 86 می خواستم شروع کنم وقتی که آپاچی رو نصب کردم هر کدی نوشتم حتی از روی کتاب ، اجرا نشد که نشد بعد کلا بیخیالش شدم تا این که چند ماه قبل یه صورت تصادفی از تالار دلفی به این تالار php رسیدم و دیدم که آره خیلی ساده است وقتی کمی جستجو کردم دیدم برنامه wamp برای این کار خیلی خوبه ... خلاصه شروع کردم و الان هم خیلی ازش راضی هستم .ولی به خاطر همون شی گرایی خفنش و بازار کارش و Win App باید .Net یاد بگیریم
حالا در باره net. هم اگه برنامه اش رو + یکی دو مورد نکته + کمی توضیح در این باره پیدا کنم سری هم به این زبان می زنم تا ببینم چی می شه . ( اگه کسی از دوستان php کار در این باره چیزی می دونه بگه ممنونش می شم در غیره این صورت باید کمی هم در اون بخش با سوالات ابتدائیم دوستان دیگه را به زحمت بندازم )
بفرمایید:
تقدیم به هرکی که شاید به کارش بیاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by dogtag; 26-01-2009 at 16:55.
آی!×!میگم بچه ها نمیدونم این فریم ها چشونه که تو ie6 نشون میده بدون مشکل مطالب رو تو فریم مربوطه ولی fire fox نشون نمیده!
مشکل از چیه به نظرتون؟
جوابه من مونده رو زمین ها!×!
برنامش که دیگه تابلو Visual Staudio .NET FrameWork (البته 2008)حالا در باره net. هم اگه برنامه اش رو + یکی دو مورد نکته + کمی توضیح در این باره پیدا کنم سری هم به این زبان می زنم تا ببینم چی می شه . ( اگه کسی از دوستان php کار در این باره چیزی می دونه بگه ممنونش می شم در غیره این صورت باید کمی هم در اون بخش با سوالات ابتدائیم دوستان دیگه را به زحمت بندازم )
واسه نکات هم میتونی کتاباشو بگیری و یا CD های اموزشی و یا گوگل جون
راه بهتر اینه که اگه اینترنت جلب داری یه سر برو تو سایت خودشون فیلماشونو بگیر بشین نگاه کن و فیض ببر
بر منکرش لعنــــــــــــــت!
خدا مي دونه که بارها و بارها شده، همش با خودم گفتم که خدا خير بده اين مايکروسافتو. فقط اونش برام عجيب بود!
گفتن احترام بزاريم ولي نه اينکه ديگه بپرستيمش
حرف دل خيلي ها رو زدي به مولا!
تنها چيزي که از دات نت بدم اومد همين کنترل هاي مسخرش بود، به خاطر همين هرگز و به هيچ وجه دلم نمي خواد از اون کنترلهاش استفاده کنم!
اینم یه نیگا بنداز:
در ضمن من توي تمامي پروژه ها، که براي تمرين مي سازم، اون فرمه هست که به صورت اتوماتيک وجود داره، براي وارد کردن کنترلها... اونو به کلي حذف مي کنم! و سنتي عمل مي کنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عيبي نداره که نيما؟ چون فکر مي کنم با اين کار ViewState پر پر مي شه. فکر نکنم زياد ايرادي داشته باشه، به جاش session هست، البته سرعت ViewState يه خرده بيشتر از session بايد باشه. درسته؟
چقدر جلب بود. کف بر شديم. به سورسش که نگاه نکردم، دهنم آب افتاد!بفرماييد:
کد:
تقديم به هرکي که شايد به کارش بياد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي آدرسش يه کوچولو اشتب بود، درستش اينه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by eAmin; 26-01-2009 at 16:23.
آخ آخ. سوتی شد!راستي آدرسش يه کوچولو اشتب بود، درستش اينه:
ببخشید.
تصحیح شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)