تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 44 از 52 اولاول ... 34404142434445464748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 431 به 440 از 513

نام تاپيک: دانستنيهاي حيوانات

پروفشنال Ramana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تو قلب یه عاشق

پيش فرض کوچک‌ترين جانوران روي زمين

اگر از شما بپرسند كوچك‌ترين گربه دنيا يا كوچك‌ترين مار دنيا چه اندازه‌اي است، چه‌ مي‌گوييد؟ اصلا تا به حال به اين فكر كرده‌ايد كه اين جانوران در كجاي اين كره خاكي زندگي‌ مي‌كنند و چرا اين قدر كوچك‌ مي‌مانند؟ اين‌هفته چند تا از اين كوچك‌ترين‌ها را معرفي‌ خواهيم کرد.
    کوچک‌ترين گربه جهان

مستر پيبلس کوچک‌ترين گربه جهان است. که موسسه رکوردهاي جهاني گينس نيز اين گربه را به عنوان کوچک‌ترين گربه جهان با 2 سال سن،يک کيلوگرم وزن و 15 سانتي متر درازي پذيرفته است. اين گربه به طور کامل در يک ليوان 200 ميلي گرمي جا مي‌شود. مستر پيبلس کوچک که حالا يک ستاره شده در گذشته زندگي بدي داشته و صاحب قبلي‌اش او را دوست نداشته چون که خيلي کوچک بوده.
    مستر پيبلس هم اکنون با دکتر دُنا ساسمان در ايالت ايلي‌‌نويز در ايالت‌ متحده‌ آمريکا زندگي مي‌کند. وي مي‌گويد: « من در خانه‌اي در حال واکسن زدن به سگي بودم که اين گربه با نمک را ديدم و از صاحبش پرسيدم آيا مي‌توانم او را داشته باشم و او پذيرفت و گربه را به من داد.»
    وي مي‌گويد: « مستر پيبلس داراي اختلال ژنتيکي است و تا مدت‌ها انتظار مي‌رود بتواند عنوان کوچک‌ترين گربه جهان را نگه دارد. زيرا مسترپيبلس از سن طبيعي که گربه‌ها به رشد کامل مي‌رسند گذشته است.»
    دکتر ساسمان مي‌گويد: «من هنوز مجبورم روزي 4 وعده غذا به او بدهم تا با اين کار وزنش را حفظ کنم.»
    او مي‌گويد: «هنگامي که هوا سرد است او روي گردن من مي‌خوابد و يکي از بهترين عادت‌هاي گربه کوچولو آمدن روي چانه من و ليسيدن من است.»
    جالب است بدانيد کوچک‌ترين نژاد گربه‌هاي جهان نژاد سنگاپوريست.
    كوچك‌ترين مار و سوسمار جهان

يک دانشمند آمريکايي‌ مي‌گويد که کوچک‌ترين مار دنيا را در شرقي‌ترين نقطه جزاير کاراييب در باربادوس يافته است. اين مار کاملا بالغ است ودر حالت کشيده در حدود 10 سانتي‌متر طول دارد.
    بلر هجز، يک زيست شناس که در زمينه تکامل موجودات فعاليت مي‌کند، تيم تحقيقاتي در ايالت پنسيلوانيا دارد و به خاطر کشف کوچک‌ترين سوسمار جهان در جمهوري دومينيکن و کوچک‌ترين قورباغه در کوبا شهرت دارد.
    او مي‌گويد: « اين مار را زماني يافته که در زير سنگي در جنگل بارباديان خزيده بوده است.» اين مار کوچک در ميان 3100 گونه مار شناخته شده، کوچک‌ترين محسوب مي‌شود.
    جانوران کوچک در جزاير کاراييب هنوز در حال اکتشاف هستند. اين مار باربادياني ظاهراً لارو موريانه و حشرات را مي‌خورد ولي هنوز چيزي درباره اکولوژي و رفتارش مشخص نيست. تست ژنتيکي اين مار را گونه جديدي شناخته است و سمي نيز نيست.
    اين مارها، مار کرمي نيز ناميده مي‌شوند و بيشتر در مناطق گرم‌سير يافت مي‌شوند. يافتن کوچک‌ترين مار جهان در اين جزيره تنوع قابل توجه زيستي را در کاراييب ثابت مي‌کند و نشانگر يک اصل زيستي است؛ جزاير اغلب زيستگاه جانوراني هستند که در جريان تکامل بيش از اندازه بزرگ يا کوچک شده‌اند. جزاير به اين دليل مسکن جانوران با اندازه‌هاي عجيب هستند که تنوع جانوري کمتري از اقليم‌هاي ديگر دارند و جانوران و حشرات موجود براي سازگاري و برقراري قوانين اکولوژيک يا بيش از اندازه بزرگ يا کوچک مي‌شوند.
    کوچک‌ترين پرنده دنيا

اندازه اين پرنده کوچک ممکن است به اندازه يک حبه قند باشد. اين پرنده کوچک مرغ مگس‌خوار زنبور عسل ناميده مي‌شود چون که بدن او به اندازه بدن يک زنبور عسل است. فاصله نوک او تا انتهاي دمش فقط63 سانتي متر است اين پرنده در کوبا زندگي مي‌کند.
    کوچک‌ترين جانور دنيا

کوچک‌ترين جانور دنيا پروتوزون نام دارد. پروتوزون‌ها به قدري کوچک هستند که تنها با ميکروسکوب‌هاي قوي قابل ديدن هستند. بعضي از آنها به قدري کوچک هستند که اگر 5000 تا را از آنها را در کنار هم قرار بدهند، نقطه‌اي به اندازه نيم اينچ «25/1 سانتي‌متر» را تشکيل خواهند داد.

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    1.من یه گربه خونگی دارم که الان تقریبا 1 ماهی میشه که شیکمش باد کردهمیخواستم بدونم توله هاشو کی به دنیا میاره
    2.یه کم در مورد بیماریهای گربه میخواستم بدونم
    3.مو گربه چه ضرری داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض ماهی آکواریومی آنجل

آنجل یا فرشته ماهی دارای انواع متعددی است. در گروه سیچلایدها، آنجل یکی از زیباترین ماهیها بحساب می آید و از طرفداران زیادی برخوردار است. آنجل باله بلند چلگیس، آنجل نیم تنه مشکی، آنجل ببری، آنجل سفید، آنجل مشکی، آنجل باله بلند دودی، آنجل باله بلند سفید هستند، که در ایران تکثیر و پرورش یافته اند و اکثر علاقمندان به این ماهیها برای انتخاب ماهیهای مولد خوب باید تعدادی از آنجلهای جوان، شاداب، سرحال و بدون نقص باله ها و عضو را بصورت گروهی در شرایط عالی نگهداری کنند. و از بین آنهایی که با همدیگر جفت می شوند برای تکثیر و پرورش جدا کنند. برای اینکار باید در روی هر دیواره آکواریوم چندین تکه سنگ به اندازه ارتفاع آکواریوم و به عرض 5 سانتیمتر قرار داده شود. بطوریکه تکه سنگ با دیواره آکواریوم بصورت مورب و زاویه ای تقریبا 55 بوجود آورد. آنجلها محلهایی که دارای شیب است برای تخمریزی انتخاب می کنند. ماهیهای آنجل جوان معمولا بین 10 تا 12 ماهگی بالغ می شوند و در آنموقع بین 13 تا 15 سانتیمتر طول خواهند داشت. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ۩۞۩ NeVeR-LaNd ۩۞۩

پيش فرض

این رو هم من ذکر کنم این ماهی آنجل اگه اشتباه نکنم ! گئشت خوار هستند

در آغاز فعالیت لژیون سوزان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

والا الان این سوسکه آمده خونه من منم گرفتمش خیلی رنگش باحاله سبز متالیک هست شما میدونید این چیه اسمش چیه؟ و یا چی میخوره و اینا؟؟
    این عکسم خودم گرفتم الان:

من تو گیلان هستم ولی این سوسک رو معمولا توی فیلم مومیایی و اهرام مصر دیدم نمیدونم اینجا چیکار میکنه

6. این کاربر از لژیون سوزان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض مرغی که تغییر رنگ می دهد

مرغي که اغلب اوقات رنگ خود را عوض مي‌کند باعث شده دانشمندان مطالعات خود را بر روي پديده نادر تغيير رنگ آن آغاز کنند.

مرغي که متعلق به يک کشاورز ساکن دهکده اي ساحلي است اغلب اوقات رنگ خود را عوض مي‌کند که اين موضوع نه تنها باعث حيرت مردم عامي منطقه شده بلکه جامعه دانشمندان را نيز متعجب کرده است.
    بر اساس گزارشي از ايندين اکسپرس، طبق مطالعات جانورشناسان اين پديده براي اولين بار است که رخ مي دهد.
    اين مرغ که 6 ساله است در ابتدا سياه متولد شد و در طي اين 6 سال بدون هيچ پوست اندازي و يا هيچ گونه مشکل فيزيکي چهار بار تغيير رنگ داده است.
    به گفته کشاورزي که صاحب اين مرغ است، اين مرغ در سال 2009 دو بار به رنگ سفيد و مشکي تغيير رنگ داد تا اينکه بالاخره به رنگ سفيد خالص درآمد.
    تغيير رنگ بال هاي اين مرغ زماني مورد توجه قرار گرفت که براي اولين بار تخم گذاشت. پس از آن به مدت يکسال اين پرنده مشکي رنگ کاملا به رنگ سفيد در آمد در حاليکه در سلامتي کامل بسر مي‌برد. هيچ نابهنجاري ديگري از اين مرغ مشاهده نشده و همچنان در حال تخمگذاري است.
    يکي از جوجه‌هاي اين مرغ هم به گفته اين کشاورز گرايشات شبيه مادر خود را دارد.
    به گفته دکتر اومن عضو دپارتمان جانورشناسي دانشگاه کرالا از سال 2008 اين مرغ را تحت نظر داشتيم. اين مورد جزء يکي از پديده‌هاي نادر و عجيب علمي است که براي از دست ندادن آن بايد تنها آزمايش هاي خارجي و سطحي روي آن انجام شود.
    نمونه‌هاي خوني و هورموني از اين مرغ در سالهاي 2008، 2009 و 2010 جمع آوري شده و در حال بررسي است. تعداد استروژن بالاتر از حد طبيعي موجود در خون اين مرغ ممکن است دليل اين پديده باشد. استروژن امکان دارد مانع از تجمع رنگدانه‌ها در بافت جنس ماده شود. گرچه اين موضوع بايد بعد از مطالعات ژنتيکي پرندگان ثابت شود.

---------- Post added at 11:05 AM ---------- Previous post was at 11:03 AM ----------

افسانه‌هاي کهن ايراني سمندر را زاده آتش مي‌دانند که نامش ترکيبي از 2 کلمه سام (آتش) و اندر (درميان) است. سمندرها در فصل زمستان براي فرار از سرما وارد شکاف درختان مي‌شوند.

در قديم که انسان‌ها چوب‌ها را به عنوان سوخت آتش مي‌زدند ناگهان سمندر از آن به بيرون مي‌جهيد به همين دليل، قديمي‌هاي ايران سمندرها را موجوداتي زاده‌آتش مي‌دانستند و آن را نماد پاکي، شجاعت، ايمان پايدار و انسان راست ‌کردار مي‌دانستند.

سمندرها گونه‌هاي بسيار متنوعي دارند، اما يكي از آنها سمندري است كه اندميك ايران است. گونه‌هاي اندميك يعني موجوداتي كه انحصارا در يك منطقه جغرافيايي زندگي مي‌كنند و فقط خاص آن منطقه هستند. سمندر لرستاني با نام علمي
    Neurergus Kaiser را گاهي محلي‌ها به نام مارمولك رنگي مي‌شناسند.

اين گونه بسيار زيبا و باشكوه با بدني نرم به درازاي 14 سانتي‌متر در كوه‌هاي زاگرس در شمال خوزستان و مناطق آبشاري لرستان زندگي ناآرامي را سپري مي‌كند.سمندر لرستاني اصلا موجودي نيست كه قابليت خوراكي داشته باشد، بنابراين تقريبا كسي در ايران يافت نمي‌شود كه آن را شكار كند تا غذايي از آن توليد كند.

اين سمندرها، حتي شكارچي طبيعي هم ندارند بنابراين به نظر مي‌آيد كه نبايد خطري آنها را تهديد كند در حالي كه اصلا اين‌گونه نيست. سمندرهاي لرستاني آنچنان در معرض تهديد انقراض قرار گرفته‌اند كه در اجلاس ساتيس (حمايت از گونه‌هاي طبيعي) كه ابتداي همين سال در قطر برگزار شد، ممنوعيت خريد و فروش اين گونه زيبا تصويب شد. در كشورهاي اروپايي و آمريكايي هر سمندر لرستاني گاه تا 750 دلار خريد و فروش مي‌شود و افراد محلي گاه هر سمندر را با قيمت فقط 100 تومان مي‌فروشند.

سمندر لرستاني در دنيا بي‌نظير است و هيچ همتايي از آن در ديگر جاهاي دنيا وجود ندارد و اكنون اين نادرترين گونه زاگرس در حال انقراض است و من و شما باز هم مسوولان انقراض هستيم. فكر نكنيد كه ما هيچ گناهي نداريم. وقتي در روزهاي آخر هر سال در ميدان تجريش تهران يا مراكز خريد ديگر در سراسر ايران به فكر خريد ماهي قرمز و تنگ و سبزه و سمنو هستيد اگر تشتي پر از سمندرهاي زيباي رنگي ديديد و با خواهش فرزندتان براي خريد آن سمندرهاي نازنين مواجه شديد، اصلا به درخواست فرزند دلبندتان توجه نكنيد.
    اگر او اكنون كمي گريه زاري كند خيلي بهتر از آن است كه فردا روزي در رثاي يكي از گونه‌هاي منحصر به فرد دنيا اشك حسرت بريزد.

8. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

تحقيقات جديد نشان مي دهند فيلها نسبت به انفجار ديناميت و صداي مهيب ناشي از آن کاملا بي تفاوتند اما رفت و آمد انسانها از نزديکي اين جانداران به راحتي رفتار آنها را آشفته مي کند.

محققان دانشگاه کورنل در نيويورک با استفاده از ابزارهاي صوتي مشابه آنچه براي استراق سمع والها مورد استفاده قرار مي گيرد براي کنترل صداها و لرزه هاي ناشي از اکتشافات نفت در منطقه اي در نزديکي پارک ملي گابن توانستند 27 هزار ساعت صدا و امواج ارتعاشي را به ثبت برسانند.
    محققان اين اصوات را به منظور بررسي ميزان تاثير انفجارهاي ديناميتي و ديگر فعاليتهاي انساني از قبيل راندن و نصب تجهيزات و خودروهاي صنعتي بر روي صداي فيلها مورد مطالعه قرار دادند.
    در حالي که فعاليت فيلها به صورت شبانه روزي ادامه دارد تحقيقات نشان دادند فيلهايي که ساکن مناطق تحت تاثير فعاليتهاي معدن کاوي بودند، در زمان انجام فعاليتهايي اکتشافي از منطقه فراري نمي شدند اما فيلهايي که در نزديکترين فاصله از اين فعاليتها قرار داشتند، زمان زندگي روزمره خود را به شبها انتقال مي دادند.
    اطلاعات صوتي نشان دادند اين تغييرات رفتاري در واقع با حرکت کردن کارگران در ميان جنگلها و نصب تجهيزات در ارتباط است و نه با انفجار ديناميتها.
    به گفته محققان شايد صداي ديناميت مانند يک رعد بزرگ و شديد باشد و از اين رو در نظر فيلها کاملا بي خطر به نظر بيايد در حالي که فيلهاي بي آزار و آرام اين منطقه تا کنون بارها قرباني ظلم شکارچيان انسان شده اند.
    بر اساس گزارش نيوساينتيست، اين تغييرات رفتاري مي تواند منجر به بروز استرس بيش از اندازه و افزايش رقابت بر سر غذا شود زيرا به اين شکل فيلهاي شب زنده دار زمان کمتري براي جستجوي غذا خواهند داشت.

10. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moonfairy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ye jaie kheili door

پيش فرض

کسی در مورد دلیل تغییر رنگ بینی سگ ها چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

سلام
    من یه عنکبوت خونگی دارم می خواستم ببینم کسی میتونه نژاد و اسمشو تشخیص بده؟

آخر فروم باز new evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Fields Of Justice

پيش فرض

سلام
    من یه عنکبوت خونگی دارم می خواستم ببینم کسی میتونه نژاد و اسمشو تشخیص بده؟
    اگه کسی هست PM بده تا عکسشو براش بفرستم
    راستی چطوری باید اهلیش کرد که گاز نگیره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •